Årets kock final

Nu har jag sett finalen, fick veta vem som vann och att Ekman inte fick nån medalj i år. Förstår varför Trägårdh vann, riktigt bra rätt.
Dock önskar jag att Ekman vann, han va trots allt en av favoriterna. Det kan ha satt mycket press på honom också, att han måste prestera bra. Alla har ju sina dåliga dagar. Nästa gång lovar jag er att han står där som vinnare!

Det va bitterljuvt att se Ekman och Viktor, det fick mig att tänka tillbaka på alla underbara dagar jag spenderat på Fredsgatan. Alla skratt som man har haft med dom. Alla tårar som kom när jag va tvungen att säga hej då till alla underbara människor som jobbar där.
Dom har alla en speciell plats i mitt hjärta. Dock har några tagit mer plats än andra. Ekman är en av dom, därför kom tårarna när jag såg honom på tv.
Nej, usch. Nu ska vi inte bli sentementala här.

Ack, Sundbyberg



Min man har gjort de igen, han lyckas leverera varenda gång. Enjoy!
(Klicka på bilden för att komma till låten)

Sunday morning

Igår va de lugn dag, sminka på kvällen som vanligt. Nu är de bara två kvällar kvar.
Idag ser de ut att bli lugnt också. Ska väl städa och plugga lite.
Ska blogga lite mer idag också, bland annat tänkte jag lägga upp en låt jag tror kommer slå igenom stort!


Bög, mamma, kines



Bara jag som älskar den här?

Fredag

Förlåt för dålig uppdatering, men de har varit mycket nu :)

Igår åkte jag till babe på morgonen. Vi låg och kollade film innan jag åkte till skolan och hade kvällsservering. Den gick riktigt bra :) Är nöjd med allas insats.
Efter skolan gick jag, Linda och Victoria och solade... Hmm, idag är jag RÖD. För första gången har jag bränt mig och de är inte lite. Kan knappt sitta och de svider att ha kläder. Fy fan. Nästa gång ska jag ha stark solskyddsfaktor!
Idag va de öppet hus i skolan, ganska mycket folk som kom. Efter skolan va de hem, fixa och sen så teatern.
Nu ska jag lägga mig och sova, är helt slut och halsen är helt körd efter en halv vecka i skolan.

24 hours...

Om ett dygn står Ekman på en scen och svettas. Står och pillar med det sista när de gäller sin rätt. Domarna kollar, provar och kommer bli kära. Jag lovar er de. För i år är de Ekmans år. Jag kommer inte kunna se finalen, men jag kommer hålla alla tummar att kökschefen på min föredetta praktikplats kammar hem första platsen i år.
Förra året kom han hem med silver då Viktor Westerlind, som också jobbar på F12, vann.

Så imorrn är det dags för Viktor att lämna över kronan till sin chef!


Årets kock 2009


Årets kock 2010?

Onsdag

Dagen gick bra i skolan. Dock känns de i hela huvudet nu att man har feber. Men imorrn får jag träffa babe innan jag åker till skolan. Det är skönt de :) Har inte träffat honom på ett tag nu så jag är jätteglad att vi hinner ses några timmar på dagen.
Sen kör vi våran första middag i skolan, ska bli kul. Jag tog fram ett vinpaket till morgondagen och så kommer lite annat tillkomma.

Nu är jag nervös, magen pirrar... Men jag vet att du vinner!! Sympatinervös for the win ;) Berättar vad som händer ikväll!

Jag lever!

Men de är knappt, måste vila lite sen återkommer jag.

God natt

Nu är de bra igen. Allt går upåt, det va en tillfällig svacka. Efter all tur jag har haft senaste tiden så va det ändå väntat. Nu är jag tillbaka i drömmen och svävar på mina rosa moln. Jag har underbara vänner, underbara föräldrar, underbar syster och allt är bara underbart!

Nu blir de PH och sen sova. Imorrn är de upp och iväg till skolan som gäller. Hoppas febern har försvunnit då så man är pigg iaf :)

Sov så gott alla läsare!

Lots of love

Vill bara skriva ett litet inlägg till en brud som behöver få ett leende på läpparna för hon är satans fin då (Hon är alltid fin, men extra när hon är glad). Den här bruden kom med en kärleksförklaring till mig i lördags. Hon är en fantastik människa och vän och jag vet att om de skulle varit ombytta roller skulle hon gjort samma sak för mig.

"Det finns inget bättre än Fanny när hon är full!" och det stämmer. ;)



Lots of love till dig gumman<3

Tisdag

Hostade igenom natten. Vaknade och mådde värre än igår.. Fan också att man ska bli sjuk nu. Imorrn blir de dock skola oavsett. Har köksmästarvecka och jag kan inte lämna Melinda i sticket. Bara bita ihop och köra.
Nu gör jag fransk manikyr och de blir mycket snyggare nu än den första gången jag gjorde!

Får ångest också, måste ta tag i jobbsökandet.. Min dröm om att bli lyxhustru verkar inte bli sann än på ett tag så pengarna får jag kamma hem själv.. Nån som vet bra jobb som söker personal? :)

God natt sötnosar

Dags för mig att krypa ner i sängen och kolla PH, kan ju inte missa de. ;)

Lämnar er med en bild som jag bara skrattar åt:


Min minsting på språng. Såå fulsöt så man dör! :)

Jag <3 Melissa Horn


Måndag

Vaknade med feber och svullna halsmandlar, så de blev att vara hemma idag. Har sovit hela dagen nu.
Är fortfarande sänkt, men jag måste till skolan imorrn.. Och på onsdag och torsdag.. Får bli sjuk till helgen helt enkelt.
Tänkte ta en dusch och slappa resten av kvällen :)


God natt

Sorry, dålig dag idag.. Varför väljer jag att inte berätta här.
Nu tänkte jag lägga mig och sova och hoppas att morgondagen blir bättre.

God morgon

Gårdagen va kul, dock kände jag att efter ett tag var det dags att gå hem för min del. Sluta innan de blir trist ;)
Nu känner jag ingen direkt lust att blogga, vill bara skriva saker som jag inte ska. Därför får ni väl meningslösa inlägg idag (Fast, det är ju alltid meningslösa inlägg ;) )
Nu ska jag upp och äta nåt, har gått några timmar sen frukosten och jag som ska börja bli nyttig måste äta nåt mellanmål :)
Ett par bilder och en film från gårdagen kommer upp senare!


Lördag

Åkte och shoppade lite på förmiddagen med hela familjen, lunch ute blev de också.
Kom hem och sov i 2 timmar, sååå skön! Behövdes tydligen. Speciellt om jag ska orka med kvällen ;)
Dags att börja tagga till. Ska städa lite sen duscha. Så kommer Lolls hit och fixar sig innan vi drar till Rebeccas fest! :) Fun fun!

Men nu blir de att snygga upp i rummet :)

Sminkning

Dags att åka till teatern och sminka. Jenny ska iväg så jag kör föreställningen ikväll :) Kameran är med så jag ska försöka fota lite :)

Flambering

Min granne som går i ettan flamberade för första gången. Kolla vad duktig hon är!!
Hela min klass lyckades också bra med flambering för första gången. måste ha nåt med våra duktiga lärare att göra ;)


Fredag

Va inte pigg på att gå upp imorse efter bara 4 timmars sömn, men jag får ta och sova nu. Skoldagen va kort så det va tur :)
Nu har jag suttit och fixat det här (Kom, Kom!!) åt skolan.

Nee, dags för lite sömn och lunch!


Drömpraktik!

Jag har sån tur med praktik nu i tvåan. Först F12 och nu har jag fått en annan grym praktikplats. Jag är så otroligt glad och tacksam att jag får göra det här. Extra glad blev jag när mina lärare sa att jag skulle ringa stället när jag va irriterad på att alla ställena va anti praktikanter.
Men idag blev de klart! Min praktikplats är Grand Hotel, Mathias Dahlgrens restaurang (Matsalen och Matbaren)

JAG ÄR GLAAAAAD!!!

Torsdag

Halva klassen var i skolan idag så vi gjorde finlunch till oss själva och ettorna. Fint uppdukat och otroligt god mat. Riktigt trevligt. Sen fick jag ett samtal som gjorde mig sjukt glad!! (Ni får snart veta)
Har äntligen lugnat mig lite och nu sitter jag här med en katt i knät :)
Återkommer snart med dom roliga nyheterna!!

Barndomsvän blir vuxen!

Måste passa på att gratta bruden på ännu ett sätt. Halva livet, trots alla bråk och skit är du den som alltid stannar kvar. Jag är glad att jag har dig gumms, GRATTIS!!!

Här kan ni själva gratta tösen som blir 18 år!

Onsdag

Skola idag, teori i servering och öva på fatservering. Dock va de kaos i köket och nu är jag irriterad och trött.
Ska krypa ner i sängen med min katt som har kört in klorna i mitt ben och ropar på uppmärksamhet och vila lite medans jag väntar på ett spännande telefonsamtal!

Vila i frid<3

Idag har de gått 4 år sen min älskade mormor gick bort i alzheimers, en sjukdom hon hade i ca 8 år. En sjukdom som tog ifrån mig en av mina närmsta släktingar.
Jag orkar inte ens skriva om det här. Det är 6 år sen jag träffade henne sist. Sjukdomen gjorde så hon inte var den mormor jag kände sista åren hon va vid livet. Det var ett val jag gjorde då jag ville ha dom goda minnena kvar. Sista gången jag såg henne kände jag inte igen henne och hon kände inte igen mig.
Det är svårt som 12-åring att förstå den här sjukdomen, det är en jobbig och hård sjukdom som jag hoppas man i framtiden kan hitta ett bodemedel mot.


Har tänt ett ljus för min mormor. Vila i frid min ängel! <3

Tisdag

Sammhällskunskap och barteknik i skolan idag. Idrotten hoppade jag, åkte hem med min underbara vän Jenny istället. Vi har suttit och spelat Kalaha bland annat. NOSTALGI!!!
Sen lagade vi middag åt oss och mamma. Vid middagen pratade vi skumt nog om döden. Fast med tanke på vilket datum det är idag så är de förståligt.. (Förklarar i nästa inlägg)

Har nu suttit och klurat på lite drinkar till bartekniken och ringt en praktikplats mina lärare tycker jag ska vara på. När dom sa vilken restaurang dom tyckte jag skulle ringa tappade jag hakan! Dom skulle ringa upp mig, så jag hoppas dom gör de imorrn annars får jag väl ringa igen!


Måndag

Skola till tolv, sen stora staden med Lollo :) Lite shopping och äventyr.
Jag kom hem med nya snygga undies ;)

Är dock sjukt seg nu så jag ska gosa in mig i kudden som jag hoppas luktar lite som babe fortfarande. Igår luktade hela sängen som min sötnos :)

Babe har åkt :(

Jag och babe har haft en otroligt mysig dag idag. Jag åkte och mötte honom i danderyd så åkte vi hem och gick på en promenad med hundarna. Efter de blev de mys framför SATC-filmen och så lagade vi middag tillsammans. Ännumer mys efter maten och sen va de dags för babe att åka hem :(
Är dock otroligt lycklig, inte för att han har åkt utan för att jag har träffat världens finaste. Har konstant ett leende på läpparna när jag är med honom. :)
Nu sitter jag med en katt i knät och ska snart sova. Sov knappt nåt i natt så därför blir de tidigt i säng idag!


I <3 my life!

Jag är så otroligt glad, gårdagen va sjukt lyckad och dagen kommer bli sjukt bra! Älskar mitt liv!
Igår drog jag, Sussie och Annelie till Christian där de va lite folk. Vi satt och snackade skit och skrattade hela kvällen. I lagom tid åkte vi hemåt då alla skulle upp idag.
Idag kommer babe hit, så jag springer runt och städar och ska snart ta en dusch innan jag åker och möter upp honom.
Mycket som händer nu, men mitt liv är viktigare än bloggen så de är bara gilla läget ;)

Toodles

Sorry babes, tiden går fort när man har de kul. Nu blir de iväg till teatern och sminka. Hörs sen!

God morgon snyggingar

Får bli ett kort inlägg eftersom jag har en kelsjuk katt i knät och på ena armen. Men under dagen lovar jag er att nåt spännande kommer jag lägga upp här :)

Friday!!

Kort skoldag med den värsta läraren jag någonsin haft. Han är dryg och började skälla ut oss för att våran buss som går till och från skolan inte går som han vill. Men det är inte vi som har bokat den utan våra lärare. Ta de med dom istället för att bli sur på oss.
Oh well, kom hem och så sov jag halva eftermiddagen... Sååå sköönt!! Nu ska jag fixa mig och bege mig mot teatern för att sminka!

Torsdag

Skoldagen flöt på bra. Gjorde inte så mycket eftersom jag redan hade gjort allting så jag fick lite extrauppgifter. Efter skolan åkte jag till babe nån timme, så otroligt mysigt att bara ligga bredvid honom och prata.
Kom hem och tog hand om hundarna. Nu är jag trött och ska krypa ner i min säng. Imorrn är de kort skoldag så då lovar jag er bättre uppdatering :)

Onsdag

Förlåt!!!!!! Jag vet att jag är jättedålig på att uppdatera, men jag håller precis på att komma tillbaka till vardagen så jag är helt slut efter skolan eftersom jag är uppe halva nätterna. Men nu blir de ändring på de. Igår somnade jag 12 istället för 2 så det är framsteg.
Ska även börja lägga in mer bilder. Men som sagt är det mycket nu.

Dagen då: Heldag med servering, mycket teori. Facktermer och hur man serverar saker. Jag och Melinda började även sätta ihop våran meny som vi ska ha på våran köksmästarvecka. På den gör vi meny, dryckespaket, dukning och inköpslista. Hon kommer även bossa i köket och födela arbetet medans jag kommer ta matsalen då jag inte står i köket alls. Vi har ett kul tema som vi har många idéer till så de blir kul.

Nu blir de nog nån film så jag varvar ner och kan somna :)

Hur har eran dag varit?

Tisdag

Somnade när jag kom hem idag igen, trots att jag inte skulle göra de!! Hmm, måste sluta vara uppe till 2 på nätterna.
Hade slutprov i dryckeskunskap idag och det känns bra, tror jag kommer få de betyg vi pratade om innan jullovet.
Nu håller jag på att städa klart de sista. Har verkligen rensat ut allt skit och storstädat, sen är jag lat. Därför de tar ett tag (a)
Sen blir de nog massa tända ljus och nåt mysigt på tv. :)

Monday

Skola idag då, gick inte bra att komma upp imorse. Sov bara några få timmar på natten. Tur att de va kort skoldag.
Slutade 12 och då åkte jag hem och åt lunch innan jag gick och la mig och sov. Sen jag vaknade har jag pluggat och gjort om i min stora hylla jag har i mitt rum :)
Nu ska jag nog ta och fixa och dona lite, blir dock tidigt i säng! Direkt efter PH ;)

Visste ni...

Att jag vill - åka till New York
Att jag lyssnar mest på - 
Att jag pratar - med döda saker. Tex. när jag kör bil kan jag prata med bilen eller om jag skär i fisk så kan jag prata med den 
Att jag inte gillar - När folk inte svarar på sms eller samtal  
Att jag gillar att - Sjunga falskt 
Att jag alltid kommer att - ställa upp för mina vänner 
Att sist jag grät var - länge sen 
Att min mobiltelefon är - ROSA! :D 
Att när jag vaknar på morgonen - planerar jag hur länge jag kan snooza.  
Att innan jag går och lägger mig - Ligger jag och tänker för mycket 
Att idag har jag - varit i skolan och sovit 
Att jag just nu tänker på - om jag ska skicka sms till babe eller inte
Att i morgon kväll ska jag - träffa Julia? ;)
Att i morgon kommer jag - skriva slutprov i drycker 
Att jag hoppas - att provet går bra och att babe blir min :) 
Att jag verkligen vill - att 2010 är mitt år (Vilket det känns som hittills)

Tack Tobias för listan

Myskväll!

Blev städ fram tills middagen som va otroligt god. Förrätt och efterrätt lyxade vi till de me.
Jag tog ett bubbelbad. Så otroligt mysigt!
Sen har de blivit lite pyssel och pappa på kvällen, nu ska jag sova tänkte jag. Måste upp tidigt imorrn :)

Sov gott!

Städar

Har levat och sovit en stund på eftermiddagen nu eftersom jag sov så lite inatt. Nu storstädar jag mitt rum som jag ignorerat under lovet. Snyggar till allt nu så jag återkommer till er senare ikväll :)

Lyckad kväll

Gårdagen va så otroligt bra. Så mysig :)
Vi låg och kollade Torkel i knipa, har ont i magen för vi skrattade så mycket.
Hemvägen Tog lite längre tid än förväntat. Busschauffören hade somnat, så en full fjortis sprang fram till bussen och väckte honom.
Och pappa hade snott mitt element så de va iskallt i mitt rum. Tur att man har två täcken som man kunde krypa ner under och värma sig.

Idag väntar plugg, har inte pluggat på hela lovet så nu är de dags att ta tag i de!

Nu sticker jag..

.. Om jag inte överlever vill jag tacka er för att ni har läst min blogg.

Nervös

Åååh, nu har jag typ miljoner fjärilar i magen. Efter middagen åker jag till MrX, haha. Får klura på nåt smeknamn åt honom.. Har ni tips?
Men nu ska jag sminka mig och stå och välja kläder i nån timme.

Underbar natt

Trots lite sömn hade jag en underbar natt. Fylld av fina sms och jag är nu mer förvirrad än någonsin. Eller så är jag säker.. Jag vet inte.
Oh well, vi får se. Just nu är jag ung, dum och singel!
Vaknade iaf för en timme sen och nu kollar jag Let's dance som jag missade igår. Är helt förälskad i Rabih som dansar nu. Ge mig!!
Nu blir de frukost sen en kall promenad med hundarna.


Mysiga sms

Jag har sparat några sms som gör mig glad på min mobil. Så när jag är lite nere så läser jag dom och får genast ett leende på läpparna.
Tänkte bjuda er på några st :)

Från: En kompis med sjuk humor ;)
SMS: Hej Bodil. Vill bara önska dig en riktigt god påsk och en bra start på 1987 här från altzheimer hemmet. Kram från fester Rune!
Förklaring: Kan få några såna här sms från honom då och då. Alltid lika kul ;)

Från: Grabben
SMS: Din lilla buse :)
Förklaring: Blir bara glad av de här smset, litet och sött

Från: "The new guy" Haha ;)
SMS: Haha, sluta :) Du vet att jag tänker på dig ändå :) <3
Förklaring: Såna här söta sms får jag från honom flera gånger om dagen. Har sparat flera sms han har skickat :)

Det här är 3 av mina favoriter. Finns dock många mer :)


Hemma igen!

Sådär, det gick bra att sminka. Lite långtråkigt under första akten så jag passade på att äta middag :)
Nu tror jag det blir en film och sen sova. Måste börja lägga mig i tid så jag orkar gå upp på måndag.

Vad har ni gjort ikväll?

Bye

Nu ska jag åka ner till centrum och sola innan jag ska sminka på teatern :)

Confused

Ååh, killar säger jag bara. Det är så svårt. Grabben har fullt upp och då smyger en annan kille in och charmar mig. Varje dag får jag söta sms och han är otroligt rar. Dock har han ett rykte att vara en riktig player, vilket inte är min stil.
Grabben vet jag inte, känns som att åldersskillnaden nu tar ut sin rätt. Underbar kille, men jag vet inte om han kan ge mig de jag vill ha. Medans den andra killen ger mig de jag vill ha fast han har ju det där ryktet...
Det är tufft att vara singel ibland. ;)
Vi får se vad som händer, jag hoppas fortfarande på att en snygg, ung polis (Som han i Sjunde himmlen) kommer och erbjuder mig ett liv som lyxhustru. Aldrig behöva jobba och ha en massa pengar...


Greggel

God natt

Ska försöka komma i säng i tid nu. Tror dock jag kommer ligga framför tvn och skicka en himmla massa sms innan jag somnar.
Men jag klan lägga ner verksamheten här iaf :) Nu ska jag krypa ner bredvid en snarkande hund som ligger i min säng. God natt!

Bubbelbad

Ååh, så skönt. Tog ett lååångt bad och hade massa levande ljus. Och ansiktsmask. Nu känner jag mig avslappnad.
Sitter och kollar på Glee, tänkte ha lite mys med kex och ostar. :)

Mina favoriter

Martin frågade mig vad jag lyssnar på för låtar. Och jag är musikjunkie så den listan är lång. Har samlat några av mina favoriter för er att njuta av. Klicka på bilden så kommer ni till min spellista på Spotify!


God morgon babes

Hoppas ni har sovit gott. Det gjorde jag! Låg och smsade tills jag somnade, sen sov jag som en stock i 10 timmar. Galet skönt! Vaknade och känner hur hela kroppen är öm. Blåmärken över hela sidan. Ramlade i trappan på väg ner från övervåningen (Tack vare att min mor ska ha saker där) så lite blåmärken och sår blev de när jag ramlade ner för nästan halva trappan.
Men jag är hel och mår bra så det är ingen fara. :)

Insåg nyss när jag pratade med en kompis som sitter i skolan att jag måste vända tillbaka dygnet. Funkar inte att vara vaken till 2 och gå upp vid 12. Sen ligga i sängen fram tills 3-4 och då gå upp och göra saker.

Gårdagen


Jenny häller upp skumpan

Ensambeln taggar till

Jenny och Chris

Svante visar hur man dansar

Så här glad tjej får avrunda bildbomben från gårdagen

Ur funktion

Bakis. Hungrig. Trött. Död. Återkommer.

Bye

Nu sticker jag ner och sminkar och sen PARTY!
Kisses

God morgon

Önskar jag kunde ligga och sova några timmar till, men det hinner jag inte. Måste hoppa in i duschen och göra mig fin inför kvällen. Det är premiär på teatern där jag sminkar så efter föreställningen blir det middag och party!
Jag är otroligt taggad, alltid lika kul på dom festerna.
Föreställningen börjar kl 6 så jag måste vara där vid 4 för att börja sminka alla. Det är jag och hon som är ansvarig som sminkar. Tur att de är lättare sminkning än vad det brukar vara!


Bildbomb


Jenny gör rynkor på Svante

Robin

Fina Jenny


Happy

Jag har just nu jordens universums största leende på läpparna. Han åker inte imorrn, han åker om 1 vecka.
Inget kan få mig på dåligt humör just nu!
HAPPY HAPPY HAPPY!

Ska sticka ner till teatern och sminka lite nu, imorrn är de premiär! :)

God morgon snyggingar

Jag vaknade upp med ett leende på läpparna. Efter gårdagen är jag otroligt glad. Dels pga grabben och sen pga karma. Jag älskar karma! Och de va så skönt att säga till honom: Karma is a bitch!
Oj, klockan är mycket. Hundarna behöver en morgonpromenad och sen behöver jag mat!


God natt

Nej, nu är de dags för sängen! Lämnar er med en galet bra låt:


Vilken vän..

Du kan fan inte kalla dig för en vän. För du är allt annat än de. Bros before Hoes gubben, du kanske ska tänka på de innan du väljer flickvännen framför dina vänner.
Borde du inte säga ifrån när hon förbjuder dig att träffa mig? Vi har trots allt känt varandra längre. Fan, de va ju jag som presenterade er.
Du kan inte ens ta dig tid i 5 jävla minuter för att prata. Hon kommer alltid först. Men vem va de som va där när hon inte kunde? Vem va de då som gjorde dig glad?
Vem kommer stå där ensam kvar när det är slut med henne? Jo, du.

Upptagen flicka

Fick skäll av Julia för jag inte hade skrivit på hela dagen så den här är till henne ;)

Har hunnit varit nere på teatern och fixat lite med Jenny inför premiären. Drog hem tidigare ifall jag skulle dra iväg. Men de blev inte av, finns en bra anledning varför. Haha, har med Grabben att göra.
Vill hålla honom utanför en stund till. Om jag någonsin berättar om honom... Vi får se vad som händer hörni. ;) Glad gör han mig iaf, varenda dag :)

Kvällen blir också lugn, har hundarna imorrn så de är bara upp och gå ut på långpromenad när man vaknar. Dock är de otroligt skönt att börja dagen med en härlig promenad.
Nej, nu måste jag ha i mig nåt att äta ;)


God morgon

Somnade sur, vaknade kl 2 sur, väcktes kl halv 5 och blev då glad.
Ska snart hoppa in i duschen. Väntar på att få svar om vad jag ska göra idag.
Men först: Frukost!

<3


Året som gått 3

Hösten, den underbara hösten har vi nu kommit till :)

September
Jag fortsatte jobba på. Vi åt kräftor och satt ute i vårat lilla tält på helgerna. Obscen hade premiär och för första gången stod jag i sminket (Numera mitt favoritställe!). Jag började på praktiken! :)

Oktober
Han svek mig bara mer och mer och jag började inse vilket as han egentligen var. Efter en vecka med allergiska reaktioner böt jag från kök till servering på praktiken. Ett val som jag är supernöjd med, för jag har aldrig haft så roligt i hela mitt liv som jag hade på F12 med serveringsgänget. Jag önskar jag kunde hoppa av skolan och börja där istället. Jag fick uppleva fantastiska saker. Minnen för livet säger jag bara!

November
Jag började festa mer. Va ute för första gången på krogen där jag träffade vänner för livet. Fan, mina flickor (Och en och annan pojke) är dom bästa. Jag insåg att mina vänner är allt, mer än pojkar. Mina vänner är Kärlek!
Jag ansökte lite på skoj om att få mönstra och i vår kommer dom kalla mig till mönstring ;)
Svågern fyllde 21 och vi fick träffa nästan hela hans släkt för första gången.
Jag åkte ambulans för första gången. Besök på akuten blev de några gånger tills jag lärde mig hur jag skulle hantera mat och vart jag kunde äta. Dock är jag alltid prio ett så jag slipper sitta där i timmar.

December
Det känns som en av dom bästa månaderna på året. Julborden va gryma, jag va mer ute på krogen med mina fantastiska vänner, jag träffade Grabben. Skolan flöt på och jag va lyckligare än någonsin. Syster fyllde 20 och julen va toppen! Julafton spenderades med nära och juldagen spenderades med kära ;)
Grabben charmade mig totalt! Och nyår spenderades med mina underbara föräldrar!

Året har varit toppen. TACK ALLA SOM GJORDE 2009 GRYMT! 2010 ska bli ännubättre!!!!

God morgon

Sov så otroligt bra inatt. Vaknade inte en enda gång! Superskönt :)
Vaknade vid 10 men så kröp en hund upp i sängen och jag somnade om.
Dagen har jag inga planer för. Vi får se vad som händer! :)


Min lilla isbjörn som sover :)

God natt!

Dålig bloggdag idag pga av jobb. Fast vi va klara efter 4 timmar så då gick jag och min fina kusin till vårat gamla jobb och sa hej samt åt middag tillsammans. Hon betyder så otroligt mycket för mig den kvinnan! :)
Nu när jag kom hem kollade jag på nån thriller på 1 med mor och far och nu ska jag ta och sova.

Imorrn blir de nog mer bloggande, men nu: God natt!

God morgon

Jag hoppas ni alla hade en bra start på det nya året. Jag började året med att sova med en rädd valp i sängen. Tror hon är lite bortskämd efter igår då hon spenderade mycket tid i min säng. Här i källaren är de mycket tystare och lugnare än på mellanplan när fyverkerierna är igång. Så jag spenderade mycket tid här nere då hon vägrade vara själv.
Nu sitter jag och ångrar lite att jag tackade ja till jobb idag... När lönen kommer blir det nog bättre! ;)
Ska upp och fixa mig och sen äta innan jag åker och invetnterar!


Jag och min fina hund


Gott nytt år snyggingar!



Gott nytt på er babes!

Allmänt
RSS 2.0