Paus

Åh, en liten paus innan jag fortsätter jobba. Det va fullt ös på Kanalens dag!
Nu ska jag, syster, Totte, Jack och mamma fika lite med gott gott som vi köpte :)

Är sjukt seg i kroppen nu. Och skallen är inte med nånstans!
Men nu ska jag som sagt fika.

Puss på er!

Söndag!

Igår så åkte jag till Emil, vi började kolla på Batman. Sen kom Veronica och Häger. Dom kom med massa gott gott, chips och glass. :)
Efter ytterligare ett tag kom Emma, Oskar och Björn. Vi satt och snackade lite, lyssnade på musik och kollade coola klipp på youtube. Riktigt mysigt!
Sen åkte jag hem, jag jobbar ju idag så jag ville komma i säng rätt tidigt.

Idag är det bara jobb som gäller. Först på Kanalens dag sen på ICA Maxi. Kommer ha en rast på 2 timmar på eftermiddagen då jag ska äta och sen åka till ICA i Solna. Försöker uppdatera då!

Ha en bra dag!


Älsklings bas, foto: Jag.

Bilder från campingen

   

Dom mest normala bilderna från campingen, för att sammanfatta kvällen: det ballade ur!!!

Lördagkväll

Ytterligare vuxenpoäng till mig och min sötnos, vi har varit och storhandlat. Jag somnade direkt när jag la mig i sängen, sov en timme sen ringde Emil och frågade om jag skulle med och storhandla. Såklart kan jag hjälpa till med de kände jag och vi åkte och handlade.. Massa mat blev det, duktiga va vi!
När jag kom hem åt vi kräftor, mums, och nu ska jag göra mig i ordning för att åka till Emil. Det kommer över lite folk så jag ska vara med ett par timmar iaf, mer orkar jag inte. Ska ju hålla igång i 14 timmar imorrn!!

Finns bilder från igår, fast dom är på Emils kamera ;) Dom kommer snart!


Oväntat besök

Jag sitter i mitt rum och hör helt plötsligt min mosters röst utanför fönstret, hon bor i stan och har ingen bil så jag blev ganska förvånad. Springer ner och där står även bonusmoster. Dom hade vägarna förbi och stannade för en fika.
Det va jättekul att dom kom förbi, hjälpte moster att lägga in lite musik på hennes mobil också.

Ikväll ska jag, mamma, syster och Totte äta kräftor. Mys! Det är skönt att bara vara hemma idag. :)

Borta!

Strax efter att jag hade lagt mig för att vila ringde Emil och frågade om jag skulle med och käka pizza, jag hade ju precis käkat i Täby men följde med ändå. Veronica och Häger va också me, efter maten åkte vi hem till Emil och satt där och tog det lugnt.
Sen kom Jonas över och vi hade nostalgiska moments :) 
Sen när alla hade åkt gick jag och Emil och la oss, imorse mös vi innan vi delade på oss. Jag skulle på brölopp men känner att jag bara snörvlar och eftersom jag ska jobba 12 timmar imorrn vill jag inte vara för sjuk så jag stannar hemma.

Tillbaka!

Sådär, det blev en kofta och en fika i Täby. Robin va jättebra att ha med sig, han stod där snällt och höll mina saker medans jag provade kläder.
När vi satt på Sandy's och åt så frågade killarna berdvid oss om hjälp med ett mattetal. Jag kollade på de och så sa jag hur han kunde räkna men jag va inte hundra på att de va rätt, rätt va det faktiskt! Och talet stod på engelska, lite stolt blev man ;)
Nu ska jag vila lite innan middagen, måste vara lite pigg när jag träffar Emil :)

Shopping

Nu (snart) ska jag åka in till Täby med Robin från min klass (För vi har ju inte tröttnat på varandra efter ett dygn tillsammans :P) och handla lite saker jag behöver.
Det är kul att vi kan ses utanför skolan också. Jag älskar min klass! :D Alla kommer överens med varandra och så :)
Nu ska jag klä på mig lite, är så sjukt seg i kroppen just nu så det kommer ta ett bra tag innan jag kommer igång.
Ska ner och äta nåt nu och sen åka och möta Robin :)

Home sweet home

Nu är jag hemma igen, efter en helt sjuk natt med klassen. Blev ingen 5-kamp för den skolan vi skulle möta hade bokat fel så vi fick sluta efter frukosten.
Eftersom det regnade i natt så bestämde Kenneth (Vår mentor) att vi skulle tälta i konferanshallen/idrottshallen vilket va sjuuuukt kul!
Ska vila lite nu sen kommer det bilder och lite berättelser ;)

Hej då!

Nu åker jag till skolan och kör lite brännboll och fixar inför föräldrarmötet, efter föräldrarmötet beger vi oss till nåt ställe i närheten (Troligtvis fornåker eller nåt) och tältar. Imorrn får vi frukost på kursgården och sen ska vi ha 5-kamp mot en annan friskola.

Puss på er!

Dags att packa?

Jag har i nte klivit upp ur sängen och jag ska gå till bussen om lite mer än en timme. Jag har inte klätt på mig eller duschat... Fast mamma tar med sig mina saker upp, men jag måste ju ha packat de också.
Vad ska jag packa? Myskläder?!
Jag får fnula på den medans jag fixar mig.

God morgon

Ser in så ljust ut ute, hoppas det klarnar upp snart. Vi ska ju trots allt vara ute nu på förmiddagen och sova ute i natt, då är det skönare med fint väder.
Jag börjar kl 11 idag så jag hinner packa och fixa innan jag åker, först ska jag äta frukost ;D

God natt

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, måste ta igen lite sömn nu.

Tänkte ta och passa på att tacka lite personer för idag: Mia (Min gamla lärare) som sa att hon har beroende av min blogg. Servitriserna på skolan som bjöd mig på muffins bara sådär. Ance som va en ängel och hjälpte mig att städa köket. Några mer från klassen för att ni är så underbara. Och Emil för att du är helt fanktastisk hela tiden och står ut med mig. :)
Jag har helt underbara människor i min närhet!

Nu ska jag krypa ner i sängen, puss på er!

Snabbvisit

Åkte hem till min sötnos och va med honom lite eftersom vi inte kommer ses på ett tag, typ 2 dagar.. Vilket är mycket för oss :P
Tänkte ta och avslöja honom lite nu då, eftersom jag vet vad jag känner och så :)
Han heter Emil är 87a (21 år) och bor här i Åkersberga i sin egna lägenhet... Hans söta blogg hittar ni här. Kan han ha fått bloggandet från mig? ;)
Nu ska jag kolla lite på TV sen sova, börjar 11 imorrn så jag kommer hinna uppdatera om jag inte gör det mer ikväll :)

Gårdagen

Åkte in till stan igår, gick av där jag skulle... Men vart skulle jag sen? Frågade mig fram efter först rätt väg, sen till Balettakademien. Och snart stod jag där, framför den maffiga byggnaden där varje tisdagkväll kommer spenderas. Frågade i receptionen vart jag skulle och lyckades på nåt vänster hitta omklädningsrummet, där träffade jag två superrara tjejer som också skulle gå i den gruppen.
Sen va det dags för det jag har längtat efter i 9 månader. Att få gå en danslektion.
Det började med en lång uppvärmning som fick mig att storkna, sen va det lite övningar för att bygga muskler. Efter det körde vi diagonalen och koreografi.
Efter lektionen kastade jag mig ut i regnet och tog första bästa bussen ner till stureplan och där ta mig till Danderyd. Hann med sista direktbussen hem.

Idag känns det i varenda muskel att jag körde hårt igår. Träningsvärken är inget jag kan undvika känna just.


Nya kläder

  

Det här vad jag fick av min underbara mami igår.
Dom svarta byxorna slutar under knäna. Allt är köpt på H&M

Ge mig sömn

Just nu vill jag bara lägga mig och sova, skita i middag och allt och bara sova.
Igår va det första danslektionen, helt underbart! Jag är sååå nöjd med min lärare och grupp. Fast man är ju lite trött efter ett hårt pass, har inte dansat på 9 månader nu.
Och idag har jag världens träningsvärk. Och på de har jag stått i köket hela dan', ingen vila förns vid 1-tiden... Jag älskar det fast jag klagar lite :) Imorrn är det camp som gäller, försvinner 11 på morgonen och kommer hem på fredag eftermiddag :)

Nu ska jag äta lite sen lägger jag upp bilder på mina nya danskläder som fyndades igår :)


Hemma

Sådär, nu är jag hemma igen. Åkte till prinsen igår och sov där.
Idag hade vi lektion i stan, bara estetisk verksamhet inte datakunskap. Nu ska jag vila lite sen är det nåt jag har längtat efter: Balettakademien!!!
Men nu: Godis, Cola och TV :)

Dagens + nya skor!

  

Ribbat linne - H&M
Herrshorta - Prinsens
Slitna jeans - Zara
Solglasögon - H&M


Och mina nya skor, 150 kr. Vilket kap!
(Wedins)


Home at last!

Känns som att jag inte vart hemma på ett tag, vilket stämmer. Har mest bara sovit hemma. Efter skolan åkte jag och Linda in till stan, det va meningen att hon skulle pierca sig men det blev inte av. Jag köpte ett par skor och så tog vi en glass :)

Idag har jag inga planer, troligtvis ska jag bara slappa hemma.. Skönt!
Vad ska du göra ikväll?

Måndag!

Det blev sömn hemma, efter ett par timmar hos prinsen åkte jag hem igen och sov sött. Sen va det upp till skolan igen.
Så nu sitter jag här i skolan, har en lång rast innan vi ska träffa våran rektor för första gången.
Sen åker jag med Linda till stan där hon ska pierca sig :)

Nu ska jag sitta och snacka skit med klassen!


Middag avklarad!

Nu har vi ätit middag. Jag, prinsen, mamma, pappa, syster och T. Gott va de! Nu ska jag och prinsen åka hem till honom och bara ta det lugnt. Tror jag sover där också, men ni får ha det så bra alla!

Vuxenpoäng till oss!

Duktiga vi har varit, jag och prinsen! Efter att Jenny åkt hem så åkte vi till IKEA och köpte saker till lägenheten. Sen åkte vi vidare och köpte en DvDspelare. Eller prinsen köpte ska jag väl säga.
Sen åkte vi hem, stannade vid affärn på vägen och passade på att kolla när vi skulle komma hem hit på middagen. Det skulle bli en lättare lunch, men istället så köpte vi lite glass :)
Så åkte vi hem och diskade alla nya tallrikar och så. När vi hade fixat klart allt satte vi oss i soffan och kollade på TV och mumsade.


Jag och min prins!


Händelserik natt

Strax efter att jag hade skrivit inlägget nedan hände det grejjor! Jenny är i 26 veckan och började få riktigt ont i magen. Under promenaden till lägenheten hade hon sagt att det kändes som att bebisen tryckte ner och så hade hon ont i magen, så efter ett samtal med en ambulansförare va det bara att åka in till Danderyds sjukhus.
Där blev det undersökningar och jag fick se en liten flicka som fanns i magen. Allt va bra, bara mycket sammandragningar. Men vi fick åka hem, mamma kom och hämtade oss runt 3 på morgonen.

Nu ska Jenny få skriva i sin blogg! Puss på er!

Hemma... eller nästan

Nu sitter jag, prinsen och Jenny i lägenheten. Efter en stund hos Sami (farbrorn) bestämde jag och Jenny oss för att ta en promenad. Lägligt nog va prinsen på ett ställe inom gångavstånd. Så jag och min gravida vän tog oss en promenad. Under promenaden upptäckte vi att vi hade mycket gemensamt.
Nu ska jag sluta skriva för det tar upp hela TVn, puss på er!

And I'm off!

Nu sticker jag iväg med Jonna till hennes farbror. Får se hur länge jag pallar, för mycket mat jag inte tål idag...
Ska bli kul att umgås med henne utanför skolan!

Hoppas ni får en mysig lördagkväll!

Tack söt!

Ja, varje gång jag ser dig tänker jag på ditt jättegamla smeknamn, Rebbie. Det har inte gått ut riktigt. För mig kommer du alltid heta så. Haha. Du är snäll och väldigt omtänksam, nästan så att du glömmer bort dig själv ibland. Men jag gillar dig bruden, stenhårt :) <3

Elin hade på sin bilddagbok att man skulle skriva in sitt förnamn och efternamn så skulle hon skriva vad hon tyckte om en. Det där var vad jag fick, tack sötnos! Fast jag har blivit bättre på att tänka på mig själv, även om inte alla tycker det är okej.

Hemma

Nu har jag kommit hem från mina kusiner, det va kul att träffa alla. Farbror och hans fru va där, det va ett bra tag sen man träffade dom. Vi fick lunch och massa tårta, sen såg jag till att kusin och hans flickvän skaffade facebook.
Ikväll vet jag inte vad som väntar, får se om jag träffar prinsen ikväll igen. Helst av allt vill jag lägga mig och sova. Hihi...


Tank god for Jenny!

När alla andra sviker, även dom man inte trodde skulle göra de står du kvar. Jenny, min vän, du är underbar.
Tack för att du finns och alltid lyssnar. Finns INGEN vän jag har som kan mäta sig med dig. Inte ens dom jag har haft i flera år. <3

God morgon

Igår så låg vi som sagt och snackade fram till Casanova började då satte vi oss och kollade på den.
Sen upptäckte jag en kamera ;) Eller batteriet va laddat så vi fotade som galningar. Kanske lägger in nån sen när jag har dom på min dator.

Idag ska vi till min faster och mina kusiner. Den ena fyller 18, så gammal han har blivit. Det känns som att det va igår vi sprang runt på grönan tillsammans. Det ska bli kul att träffa alla igen, har inte träffat nån på pappas sida (förutom farfar) på hela sommaren.


Kvällsmys

Nu sitter jag hemma hos prinsen, när värsta smärtan i magen hade gått över så passade jag på att träffa honom.
Nu ligger vi i sängen och lyssnar på musik och snackar, men ha det för nu ska jag krypa in i hans famn och mysa.

Telefonsamtal

Jag: Vad hade du på hjärtat då?
Hence: Tänkte bara höra hur det gick i nya skolan

Jag har ju snällaste vännen! :)

Bilder från idag

 
Skollunch


Skoltröjan!
På ärmen: Runö resturangskola

Skoldagen

Dagen började med att vi skrev om oss själva, sen gick vi upp och hade morgonfika i matsalen.
När vi kom tillbaka till klassrummet började vi planera matenpå föräldrarmötet ska vara, det gick från att vara bakad potatid till en blandning av smörgåstårta, skagenmackor och lite annat ;) Kan inte avslöja de eftersom mamma läser min blogg, men gott kommer det bli.
Så på måndag ska vi beställa all mat, det kommer finnas mat åt måånga människor. 3 olika alternativ och 60 portioner av varje. Plus 2 olika sortes efterrätt och 60 portioner av varje där med.

Vi fick också t-shirts som vi ska laga mat i tills våra kockkläder kommer, nästa vecka (Har jag för mig att de va, eller så är det veckan efter de) ska vi prova kläderna. Så om typ 1 månad kommer våra kläder, med namn och allt :D

God morgon

Sovit gott? Jag är fortfarande van vid att somna 12 så jag kan inte somna innan, ska snart dra till bussen och möta upp Jonna, Linda och Rebecca :D Sen möter vi resten av klassen och åker till skolan :)

Igår gick jag och Rebecca ut på en promenad till hennes mamma där vi satte och och drack te. Sen träffade vi prinsen och delade på oss. Jag gick med honom hem en stund för att få prata eftersom vi inte har sets sen i tisdags ;)
Sen kom syster och T och hämtade mig, T är alltid lika gullig :)

Nu är det dags att komma på vad jag ska ha på mig och fixa mig, för jag ska till min underbara skola!
Puss på er!

Kväll!

Somnade där efter lunch och sov 1,5 timme. Välbehövt!
Sen kom Erica och snackade skit, efter de va det middag.
Ikväll ska jag inte göra nåt, bara sova!

Vad gör du en regnig kväll som denna?

Skolan!

Jag älskar min skola! Jag längtar tills imorrn när jag får åka tillbaka dit. Det är helt sjukt vilken underbar skola jag kom in på. Klassen är liten, 18 st. Och alla verkar trevliga. Vår mentor är jättesnäll och det är våra andra lärare vi fick träffa. Helt underbara!
Idag började vi med att gå igenom kommande vecka, lite information och så :) Sen gick vi rundtur på kursgården där våran skola ligger. Vi har fri tillgång till gym, pool och biljardbord.
Sen blev det fika, gräddtårta och bärpaj. Mums!

Imorrn ska vi lära känna varandra och börja planera för föräldrar mötet som är om 1 vecka, vi ska planera och laga maten som kommer serveras där. Jag älskar skolan!


Språkresa?

Fick en katalog från STS om språkresor, bläddrade lite i den och hittade STS Matematik. En språkresa där du läser matte i 3 veckor. Antingen på Malta eller Oxford. Det vattnas lite i munnen på att åka dit nästa år.
Dags att börja jobba och spara pengar?

God morgon

Få timmars sömn, men jag är uppe. Sitter i sängen med en turban på huvudet och frukost i handen. Ögonlocken är tunga, men det är bara att bita ihop. Det va mitt fel att jag int kunde sova, och systers då.
Eller så va det rentav nerverna som höll mig vaken.

Nu ska jag fortsätta med min frukost och läsa lite bloggar :)

Sängen kallar!

Nu orkar jag inte mer, är sjukt trött! Ska krypa ner i sängen och kolla lite TV innan jag somnar. Imorrn är det skolstart som gäller, ska möta flickorna i centrum 10 i 9. Kl 9 går bussen upp till skolan...
Fick ett sms av Victoria om att nu är det bara 11 timmar kvar, fjärilarna slår tilt i magen snart.

Blir inte bättre av att prinsen sitter och läser mig blogg just nu.. Hihi ;)
Dags för sängen nu :)


Sov sött!


Kvällspyssel

Nu sitter jag och fixar mina fötter, i brist på annat. Jag och mamma va ute och köpte frukost till mig :)
Ska snart lägga mig och sova, men jag lovade prinsen att hålla mig vaken för att prata med honom. Men jag har ju lite saker jag kan fixa med inför imorrn.

Är det bara jag som är sjukt nervös inför gymnasiet?

Nerver

Hela magen är full av fjärilar, imorrn börjar min resa. Resan till att bli kock.
Om 3 år så kommer jag stå i köket på Mårten Trotzig eller nån liknande resturang och svettas över flamberingen. Oj, där började jag dagdrömma. Men det är mitt mål! 

Nu ska jag ta och lägga mig framför TVn och slappa, är sjukt trött. Vilket är bra för då kommer jag somna snabbt ikväll. :)


Dagen innan...

Efter en snabb dusch är jag på väg. På väg till min underbara vän Victoria, vi ska snacka om nerverna inför imorgon och köra Singstar tills fönstrerna går sönder och grannarna klagar.
Ha det gött mina vänner!


Gulligt!

Läste Linda Rosings blogg, hon får mycket skit för vad hon har gjort och nu har hennes dotter sagt ifrån.
Det här inlägget fick mig tårögd! Vilken fantastik dotter!

God morgon

Hann aldrig sätta mig vid datorn innan Mamma Mia igår, jag och Victoria körde singstar i 1,5 timme innan jag åkte hem och fixade mig.
Mamma Mia va grym! Jag tror inte filmen kan slå musikalen! Finalen va helt fantastisk, och skådespelarna va helt underbara. Jag är mållös!

Efter Mamma Mia gick jag och la mig, måste upp i tid eftersom imorrn börjar jag skolan. Yeay! :D
Nu ska jag svara på era kommentarer sötisar!


Halloj!

Igår gick jag till Prinsen (Nåt måste man ju kalla honom) och kollade på en film med honom och hans kompis. Sen blev det att jag sov kvar där. Han åkte till jobbet kl 20 över 6 medans jag låg kvar och sov. Älskar att han har egen lägenhet :)
Sen gick jag över till Victoria och så åt vi frukost på hennes balkong. Nu sitter jag hemma hos henne medans hon byter om, vi ska ner och hälsa på en kompis på tatueringsstudion.
Svarar och godkänner alla kommentarer när jag kommer hem, ikväll blir det Mamma Mia på Globen med familjen :)

Härligt!

Just nu vill jag tillbaka till lägenheten, ha en kopp te i min hand, en bra film som spelas på tv och trevligt sällskap. Helst av ägaren till lägenheten. Men det är bara önsketänkande just nu.
Jag sitter fortfarande i min säng, i mina sovkläder och glor på alla kläder som ligger på mitt golv. Sista dagen på lovet som jag bara kan ligga i sängen hela dagen, då kan man ju passa på!

Imorrn ska jag hem till Victoria, min blivande klasskamrat. Där ska det snackas och drickas te.

Lilla fröken solsken



Vi kollade på Little miss sunshine igår, så söt film! Sötaste familjen, om man bortser från pappan vissa stunder...

God morgon

Klockan 20 över 1 insåg vi att det va dags för mig att gå hem, han jobbar idag. Har lite dåligt samvete över att jag har sett till så han inte får så mycket sömn.
Dagens planer va att träffa Adde, men jag har ingen aning om när eller var för det va han som skulle bestämma. Så nu sitter jag här hemma och lyssnar på regnet. Kanske ska ta och städa lite så jag har det fint.


Planer!

Nu är mina planer för kvällen bestämda, min kväll kommer spenderas i en lägenhet nån km från mitt hus. Där ska det ätas på nåt gott, snackas om nåt kul och njutas av sällskapet. Om 30 minuter blir jag häntad, sikken gentleman!
Blev glad när han frågade om jag skulle komma över och snacka lite skit. Så nu ska jag ta och göra mig klar för att gå den långa vägen på 30 m till Statoil.

Hoppas ni får en lika bra kväll som jag kommer få!

Nu är det klippt!

Blev en liten klippstuga idag, syster tog och klippte mig. Skönt att få bort allt det slitna, men det känns kort! Ändå va det inte mycket som försvann, men när man inte har så speciellt långt hår märks varenda cm!
Bilder kommer så fort jag har torkat håret och fixat de :)

Bilder från igår


Min egna kräftskiva!


Långbordet, som inte va såå långt ;)


Kvällsprat, när det bara va dom vuxna + jag kvar.

Blää!

Så känner jag just nu. Jag hatar när folk är arga på mig utan att jag har en aning om varför, jag går runt och spekulerar. Försöker komma på vad som kan vara orsaken, men inget stämmer. Inget jag har gjort senaste veckan kan få någon att bli så arg på mig. Men man vet aldrig vad folk säger...

Man kanske ska ta en dusch, piffa till sig och njuta av att ha fixat till sig. Nu börjar mitt nya liv, mitt liv ska vara glatt och kul. Folk som gör mig glad och inte drar massa energi från mig. Folk som uppskattar mig och inte utnyttjar mig.
Så ska jag tänka mer på mig själv, ta mig tid att faktiskt platta håret lite oftare, sminka mig lite oftare. Ta mig tid att ge mig själv manikyr och pedikyr.

Morgonstund har guld i mun

Det blev sängen igår, först samtal med syster och T på framsidan. Jag är glad att jag har min syster, och T. Dom är underbara! Stöttande och snälla, och kommer med svar på tal.

Jag vaknade för inte så länge sen, ska kolla med Jenny om vi skulle ses idag. Annars får vi ta det imorrn. Nu är det bara några få lediga dagar kvar. 4 st, eller 3,5 då. Halva dagen har ju nästan gått.
Jag är så exalterad, det ska bli så sjukt kul med ny skola och ny klass. Jag, Rebecca, Viktoria och Matilda... Vi kommer göra skolan osäker. Julia får vi inte heller glömma!

Kräftskiva

Första massa kräftor, sen börjar nån gå in medans alla andra sitter kvar i kylan och pratar. Barnen dansar lite medans dom vuxna bara sitter.
Sen börjar barnen bli trötta och då går dom in, alla ungdomar har gått in, barn och mammor också. Till slut finner jag mig själv sittande med gubbarna och pratar sport. Då räckte det för mig, så nu sitter jag här.

Vad händer i byn en natt som denna? Nada, zip, none. Välkommen till byhålan! Inte för att jag är speciellt taggad på en utekväll, det är inte direkt jag. Jag är mer typen som tycker om att saker är lite planerat. Att man vet vart man ska vara, så man inte går runt hela kvällen i byn för att sen hamna hemma kall och dan.

Nu spelas Veronica Maggios 17 år, känns lite som byn hon sjunger om. Funderar på om man ska krypa ner under täcket och värma sig för att sedan låta John Blund ta en till drömmarnas land

Tusen tack!

Tack sötaste vän som gjorde om min blogg igår, jag är supernöjd som alltid.
Tack Sofie för att du är så snäll!


Jaha?!

Vad har jag gjort som gör att du klickar mig? Jag har försökt få tag på dig hela veckan och när jag väl får tag på dig är du otrevlig och dryg, inte den jag känner. Så när jag påpekar de så säger du bara "Synd för dig då, hej då! *klick*"
Tack för den!

Nej, bara några timmar kvar till kräftskivan. Vi blir väl ett gäng på 20 st, förhoppningsvis mer. Härifrån blir det jag, mamma, pappa, syster och T som kommer. Det är bara pojkvänner som får vara med så vad som pågår mellan syster och T är rätt uppenbart nu. Dom är sååå söta tillsammans, hihi. Som jag sa häromdan till dom: "Att vara ung och nykär, det va tider de!" Och jag är 3 år yngre än dom. Hihi ;D

Hjälp?!

Vi glömde totalt bort igår att lägga kräftorna i nytt lag och alla recept vi hittar krävs ett dygn för att det ska smaka bra.
Nån som har tips på nån snabb lösning?


Lördag

Vilken underbar kväll jag hade med mina söta vänner igår! Först träffade jag Agnes på bussen till centrum hon skulle också in till stan så vi pratade om allt som har hänt på sista tiden.
Sen mötte jag upp Lisa och Linnea så gick vi och såg Bounce after camp. Sanna va jätteduktig! Alla andra också.
Nu är jag bara mer taggad på att börja dansa. Nästa tisdag!

Ikväll är det kräftskiva, ikväll ska jag suga saften ur dom jävlarna. Jag har nästan 1 kg för mig själv... Dog jag och kom till himmlen?


Bye bye!

Nu sticker jag in till stan och möter Lisa för att sen kolla på Bounce after camp där Sanna är med, jag är superstressad för jag måste gå till bussen om 10 minuter och är inte klar... Så puss puss

Och tack Fi för nya designen!

Shoppat!

Sådär, nu är vi hemma igen efter några timmar i täby centrum. Där blev det lite shopping och lunch.
Mysigt va de!
Jag fick med mig en kalender och lite underkläder. Jag har vart duktig och inte köpt underkläder på ett bra tag så nu fick jag faktiskt unna mig de :)

Ska ta och snacka med Lisa om ikväll så får vi se hur det blir :)

Landet



Just nu saknar jag landet, bara ligga på klipporna hela dan och äta gott. Utan någon kontakt med fastlandet.
Åter till verkligheten. Dags att ta mig ur sängen.... snart, orkar ine än ;)

God morgon

Hoppas alla har sovit gott. Det har jag, skönt! Vaknade dock upp och hade fortfarande ont... Jag tycker verkligen inte om min kropp just nu.
Dagens planer är att åka till Täby med syster och T, dom ska ta bilen in så man kan ju passa på att köpa sig en kalender då ;), sen ikväll ska jag åka in till stan och kolla när Sanna dansar på Bounce after camp med Lisa. Hoppas bara jag mår bättre då. Om jag inte mår bättre stannar jag hemma, vill vara så frisk som möjligt imorrn. Då är det kräääftoor!!
Drömde om kräftor inatt, mums! :)

Nu ska jag gå ner och ta ett par alvedon och ta nåt att äta :)

God natt!

Nu ger jag upp, måste ta och vända tillbaka dygnet. Jag får starta på tisdag morgon?! Alla kvällar är ju uppbokade känns det som... Det löser sig!

Nu ska jag ta en värktablett och hoppas att min kropp vill lyssna på den, att jag alltid ska råka ut för allt. Om det inte är utslag så är det gallsten.

Sov sött!


Crawings!

Just nu, efter att jag läste om subs i en blogg, skulle jag kunna döda för Sandy's mackor. Mums!
Men dom har stängt så jag ska göra nåt annat och äta innan jag kryper ner till SATC

Vad gör du en kväll som denna?

En dag i Augusti

  

Sammanfattning: Kvällen började på baksidan där vi snackade skit, sen när det blev kallare så satte vi oss inne och kollade på X-effect på MTV och lyssnade på musik. :)

1 vecka

1 vecka kvar tills jag börjar på gymnasiet, något jag har längtat efter i månader om inte år. Och på den här veckan, sista lovveckan, händer det mycket:
Bounce after camp imorrn
Kräftskiva med grannarna på lördag
Mamma mia på globen med familjen på tisdag
H kommer hem på torsdag samt skolstart
Och så ska jag träffa massa kompisar också... Tror ni jag hinner?

Nytt i kalendern: Inventering i Solna på Ica maxi 31 augusti

Dags att skaffa kalender nu?!

Today

Dagens vill ha: En lång dusch
Dagens klädsel: mjukisbyxor, linne.
Dagens smink: Gårdagens
Dagens frisyr: Fett, hastigt uppsatt i en knut
Dagens planer: Bara ta det lugnt!
Dagens saknad: En god vän och en fika
Dagens dummaste: Valet av frukt
Dagens roligaste: Minnena från igår
Dagens misslyckande: Jag misslyckas inte
Dagens drog: Jordgubbar
Dagens köp: Is chai, morotskaka, jordgubbar
Dagens godis: Inget... än
Dagens humör: Glad, skrattande och perfekt!

Försvunnen?

Nej, jag har inte försvunnit. Jag blev ivägbjuden till Täby så jag hoppade på bussen och åkte dit. Sen fastnade jag där.
Efter en god natts sömn i en stor säng där jag tog all plats så satte vi på Green street huligans och pratade om gårdagens äventyr.
Nu vill gänget att jag ska komma över ikväll igen, skulle vara kul men jag får se.

Stockholm Boogie


Jag älskar den här låten, tack Ida för att du fick mig att tänka på den igen :)

Härligt!

En god vän, Veronica Maggio på högsta volym och skitsnack om alla vi känner och inte känner. Nästan i alla fall!
Efter en pan pizza som fick stå för dagens matintag så sitter vi här och tar det lugnt.
Efter hela sommaren ifrån varandra har vi mycket att ta igen, skvaller skvaller och ännu mer skvaller!

Nu ska jag återgå till våran skvallerstuga, kanske förflytta sig ut och plåga resten av området med vår musik?!

Good morning sunshine

Ni har mamma åkt iväg med jobbet och kommer hem imorrn kväll, så det kommer bara vara jag, pappa och kanske syrran och T. Nu på morgonen ska jag svara på lite mail och ringa samtal, vuxenpoäng till mig!

Dags att sätta igång, vad gör du idag?



Jag älskar mina örhängen!


Hemma

Sådär, efter en fika på nästan 3 timmar är jag hemma igen. Sitter i sängen framför en film på trean. Kan inte sluta gäspa så jag tror jag ska krypa ner i sängen och se klart filmen. :)

God natt på er!

Fika

Syster är försvunnen så det blir ingen klippstuga, istället går jag, mamma och pappa över till familjen A och fikar. Jag ska gosa med världens sötaste flicka! :)

Vad gör du ikväll?

Happy!

Yes, fick svar idag från Balettakademien att jag kommer gå hos dom nu under hösten. Tisdakvällarna kommer spenderas där. Lycka!

Och mötet gick superbra! :)

Och så idag kom det ett litet paket från Jonna till mig! Gulle henne, tack gumman!
I paketet låg en voodoo doll, Roxie :)

Och ikväll kanske jag ska träffa Hanna eftersom det inte blev nu på eftermiddagen, och när Mikaela kommer hem ska jag tvinga henne att klippa mig eller så går vi över till familjen A och klipper D så får jag gosa med bebis :D

Stress?

Jag får snart spunk på mina utslag. Dom sprider sig, kliar och gör mig nåt djävulskt illamående. Så nu kan jag inte äta frukost. Och om 1 timme måste jag vara klar.
Jag är fortfarande fast i sängen framför Oprah och nu börjar Rachel ray som jag inte kan slita mig från.

Så kul att jag har fått en massa nya läsare! Synd bara att tailsweep inte mäter min blogg rätt så jag kan inte se vart alla är ifrån. Välkommen alla nya! Va inte rädd för att kommentera, jag svarar på allt :)

God morgon

Om 2 timmar ska jag på ett möte och sen så ska jag över till Hanna, om inte syster har tid att klippa mig dvs. Nu när hon jobbar har hon inte alltid tid att klippa mig och just nu är jag i desperat behov av det. Hör att hon är vaken så jag ska in dit och kolla.
Igår la jag mig tidigt, fast jag mådde otroligt illa... Men men, sånt är livet. Idag hoppas jag att H har tid att prata, vi har inte pratat sen i söndags och då va det typ 2 ord. Innan de va det väl fredagnatt som vi verkligen pratade. God damn, :P

Nu mumlar jag bara, jag ska göra vettigare saker som att leta reda på min försvunna far!

Kvällen

Jenny kom hit så snackade vi och hade saftkalas. :)
Sen gick jag med henne ner till centrum där hon tog ersättningsbussen och jag träffade Amanda.
Sen rände jag och Amanda runt ett tag innan syrrans "prins" kom och plockade upp mig för han skulle ändå åt det här hållet och vill se till att jag kommer hem. Gulle han! Sånt tycker vi småsystrar om, när syrrans hmm, ja vad dom nu är kör hem en. Små saker uppskattar man!
Nu ska jag krypa ner i sängen med mina chips och min festis (Har bara druckit kolsyrat senaste tiden) och somna i tid.
Imorrn ska jag på ett möte kl 1 sen ska jag gå till Hanna och hälsa på henne!

God natt!

Jag vill inte vara kär


Klicka på bilden!

I paketet!

I lördags beställde jag ett par örhängen från Cocoo och idag kom dom, snabbt!
Och som samarbetspartner fick jag också ett sött armband. Tack!



Vad tycker ni? Jag älskar dom!
Men snabbt gick det och det är en stort plus, sen är hon billig också vilket inte är helt fel!
Fick också ett litet meddelande som man alltid blir glad för!


Paket!

När jag kom ner för att göra frukost väntade ett paket på mig, vad som va i får ni veta när jag har vilat lite!

Snart (Senare) kommer Jenny hit :)

Men nu ska jag vila!


God morgon

Kom inte i säng förns efter 1 igår, gick ut och träffade en kompis ochg vi satt och snackade i en timme.

Vet inte om ni kom ihåg att för nån månad sen så va jag på ett viktigt möte. Det var på ZTV och jag sökte till ett program idag fick jag svar:
Hej!
Hoppas allt är bra med dig. tack så jättemycket för att du kom in på för mamma det är en kändis i köket. Vi gillade dig jättemycket och tyckte du var super på alla sätt och vis. Däremot är du tyvärr inte en av de sex vi kommer göra program med!
Hoppas du inte är alltför besviken och att du vill titta på programmet ändå!
Kram
Agnes-Lo
 

Trist, men jag är glad att jag fick chansen att komma på intervju. Nu ska jag ta och göra frukost!

Haha!

Jag kan inte annat än att skratta åt dig, du är snart 19 år gammal och kan inte bete dig som en människa. Det roligaste är att du inte kan stå för dina åsikter. Är du kanske rädd för att jag kan komma med något tillbaka?
Jag vill inte starta något krig, för jag respekterar dig. Det som pågår mellan mig och Honom är inget jag vill att du ska vara inblandad i, jag ber om ursäkt för att jag har vid något tillfället kanske tagit ut det på dig. Men det har aldrig varit oprovocerat.
Och nu är det du som fortsätter? Lilla gubben, är du säker på att du fyller 19? Det är rätt pinsamt hur du beter dig.
Och jag skriver det här i bloggen för jag står för det, varje ord står jag för! Vilket du inte kan göra, komma med kommentarer på min blogg. Känner du dig bättre då eller?
Jag vet att det är svårt att förstå att Han gjorde det där mot mig, och jag har faktiskt inte kontaktat honom. Jag har dock vart arg, men det har jag rätt till att vara. För vad han gjorde är inte okej och det är inte bara att släppa. Det där handlade om tillit, det där var ett svek och det där gjorde så att mitt självförtroende sjönk och min tillit till folk försvann.
Jag kommer aldrig kunna se på en kille utan att det där kommer upp.
Det är jag och min familj som är drabbade och fortfarande måste du hacka på mig?

Det är inte jag som har gjort Hans liv till en kamp, Hans vardag smärtsam. Det är inte Han som vissa dagar ligger kvar i sängen för att det är jobbigt att gå upp. Nej, det är sådär jag har det. Så varför håller du på som att allt är mitt fel?

I slutändan är det jag som kommer vara den starka, vänta bara. Det här har redan gjort mig stark och det kommer göra mig starkare. Det är jag som sen kommer kunna säga att jag tog det här och gjorde det till något bra, jag har sett till så att det här inte bröt ner mig.
Men du är så osympatisk så du kommer aldrig förstå hur pass svårt det här har varit. Du tror att det här bara är något som man kan lägga bakom sig. Precis som Han gjorde.
Dags att vakna, Han kunde gå vidare direkt eftersom Han slapp ha ont och slapp allt som jag har fått stå ut med senaste 2 månaderna!

Hmm..

Det här kommer ta längre tid än vad jag trodde... Läkandet kommer ta lång tid. När jag känner mig bra kommer nåt som gör att allt känns piss igen.
Jag önskar jag kunde göra något, flytta bort ett tag så allt det här kan lägga sig.
Jag önskar mest av allt att vissa kan droppa det, och inse att jag faktiskt inte har gjort ett jävla skit fel. Det ända fel jag gjorde va att vara tyst om det, när jag väl öppnar käften får jag skit.
Men det skiter jag i, för jag vet att jag inte gjorde något fel. Jag vet att det är jag som blev offret.
Det va en olycka, hans misstag som jag får lida för. Månaders lidande och det är hans vän som är värst.

Varför sparka på nån som redan ligger? Men jag vet att i slutändan är det jag som är starkast.

Ge mig!



Högst upp på min önskelista nu är en söt mus till min bärbara. Hittade den här för ett tag sen och jag tror jag ska köpa den.
Söt som 17 är den! Och billig! 129 kr på Kjell och company.
Vad tycker du?

I ugnen

Äntligen står det ett gäng blåbärsmuffins i ugnen, gjorde av bara mig. Fick ingen hjälp. Lika bra va väl de, för annars skulle dom inte ens vara påbörjade nu.
Om några minuter är dom klara :)

Flytt?

Mamma och pappa är ute på husjakt idag, först ville jag inte flytta. Men nu känns det som att det skulle vara bra.
Större rum och mindre barn som skriker på morgonen känns som en god idé just nu. Så länge jag kan komma till skolan utan problem!
Nu vill jag ju faktiskt flytta, när jag tänker på de känns det bra. :)

Slö?

Jag har inte ens klivit upp ur sängen och det va över 1 timme sen jag sa att jag skulle börja baka. Mamma och pappa har hunnit komma hem och jag ska äta lunch med dom nu.
SEN ska jag ta och baka, måste bara hitta nåt bra recept.
Hittade massor, men kan inte bestämma vilket jag ska ta. Blåbär-lime kanske?


Muffinsbak!

Syrrans kompis sov här i natt och han älskar mina muffins, så idag blir det blåbärsmuffins och bakningsskola för den unge mannen :)
Han måste ta och lära sig baka sina egna muffins!

Så nu ska jag ta och förbereda allt samt försöka få igång sömntutorna :)

God morgon

Efter en god natts söm, om man bortser från när mamma och en katt kom in och stökade, så är jag pigg och allert. Och vrålhungrig, eftersom jag inte orkar gå ner till köket får popcornen från igår mätta mig.
Mamma garvade åt mig igår och sa att om jag slutade äta godis skulle jag vara supersmal så nyper hon i vad hon tyckte va mitt fett. Då spände jag mig och påpekade att det där va baske mig muskler!

Angående inlägget innan: Ni får verkligen inte missta mig, jag va jättekär. Eftersom vi bråkade mycket så mådde jag inte bra. Det fanns en sak till som låg bakom allt, men den kommer jag inte berätta om.

Kvällstankar

Jag önskar jag kunde välja mina läsare, eller välja bort några som jag vet läser min blogg. Så jag kunde skriva vad jag vill utan att ta hänsyn till att dom kan ta illa upp.
Som det här som har pågått senaste 2 månaderna, jag önskar jag kunde få ut allt. Men det kanjag inte "komma ut med" riktigt än, jag låter det smälta lite.

En sak som är lite kul är hur mycket insidan påverkar utsidan. M ser inte lika bra ut i mina ögon som han gjorde för 3 månader sen. Jag blir inte knäsvag eller saknar honom. Det har jag inte gjort på ett bra tag, eftersom jag själv förstod att det va slut innan han sa det så hade jag hunnit börja bearbeta de.
Jag tänkte avsluta allt i ett par veckor innan den dagen då han va extra gosig mot mig va, jag tvekade så mycket på allt mellan oss. Ingenting fungerade, det va bara myset som höll ihop oss.
Men det är fortfarande svårt att vara ensam, på kvällarna när det är en film på tv så önskar jag att jag hade nån där.
Fast jag mår mycket bättre nu, sista tiden mådde jag inte bra, det som pågick. Allt bråkande bröt ner mig.
Jag va inte mig själv längre.

Lördagkväll

Jag har supertråkigt, sitter och terrar alla jag kan på msn. Har kollat runt på alla hemsidor jag kan typ.
Kollade min bloggmail också, läste där att min blogg ligger uppe på Åkersbergas hemsida. Det va en kille från gud vet var som undrade lite om Åkersberga. Kul kul!

Tror faktiskt jag ska lägga mig snart (Om ett par timmar)  eller så tar jag och äter massa godis ;)
Vi får se, så kommentera på. Jag svarar som vanligt på alla!

Inlines

Hihi, jag har åkt inlines idag. Grannen som är 7 skkulle åka och då blev jag så sugen att jag plockade fram pappas och gled runt lite.

Nu har farfar kommit också. Han och pappa sitter ute vid grillen och pratar medans jag och mamma sitter inne framför varsin dator, jag sitter här uppe och hon där nere.

Jag saknar er!



Jag saknar er mormor och farmor!

Mormor va vi ju berädda på att hon skulle gå bort, efter år med sjukdomen så fick hon äntligen slippa den.
Hon hade vart jättesjuk i ett par månader när dom bestämde sig för att söva ner henne så hon slapp lida. Lika bra det, annars skulle hon lida för mycket.
Dom sa att det skulle ta ett par dagar, det tog inte ens 12 timmar innan hennes hjärta slutade slå.
När jag skulle gå till skolan dagen efter dom hade sövt ner henne så sa jag till mamma att hon skulle ringa så fort mormor hade gått bort och då beträttade hon. Nu har det gått 2,5 år.

Farmor trodde jag inte skulle försvinna så fort, jag kommer ihåg den kvällen så väl. Även om det va flera år sen. Telefonsamtalen... Jag förstod att nåt inte stämde. Mamma och pappa va i London och skulle komma hem på natten så det va moster som fick prata med farfar. Jag sov i Mikaelas rum den natten, dagen efter ville jag inte gå till skolan och då berättade mamma.

Bra saker i mitt liv just nu

  • Snart börjar jag gymnasiet och min mentor är jättesnäll!
  • Det är mycket förändringar just nu
  • Jag gör mer saker för min skull
  • Jag har underbara vänner
  • Mina vänner uppskattar mig
  • Jag har världens bästa familj
  • Jag har inte så ont längre, nu känner jag knappt av det
  • Jag är gladare
  • Snart ligger dom här i min brevlåda:  

Tycker alla ska skriva vad som är bra i ens liv för att se att man har det väldigt bra!
Mitt liv är underbart!


God morgon

Hoppas alla har sovit gott, det har inte jag gjort i alla fall! Blev väckt av en morgonpigg jävel kl 6 på morgonen och fick sova max 15 minuter efter det.
8 så drog han eftersom då skulle han få skjuss hem, så jag gick och la mig igen då och sov ett par timmar.

Jag tror farfar kommer över på middag idag, läste nåt om det i mamsens blogg. Min söta lilla farfar! :)


Nytt från Cocoo




Här är bara några av mina favoriter från Cocoo.se, och då menar jag bara några. Hittade massor som jag gärna skulle vilja ha i min smyckeslåda.
Vilken är din favorit?

Fredag

Det blev som jag trodde, H ligger i min säng och kollar på Jönssonligan och jag sitter här och leker med datorn.
Jag tycker inte om Jönssonligan så jag är inte speciellt road.

Suck, nu får jag höra hela filmen ändå. För en viss person ska berätta allt som händer. Hihi, ska nog lägga mig i sängen jag me och sova lite.


Vad gör ni sötisar då?


Besök

Nu har H tagit över min säng och gosar med katten där, jag passar på att sitta här en stund. Snart ska vi (Läs: Jag och min familj) käka lassange. Mums! Vad vi ska hitta på ikväll vet jag faktiskt inte. H vill se Jönssonligan vilket jag vägrar göra.
Men, vi får se vad som händer


Seg lördag

H börjar åka hit om 1 timme, vilket betyder att han är här om 2 timmar. Vilket betyder att jag borde börja städa nu. Men det orkar jag inte. Är för seg, ska snart börja.

Har vart och gjort lite ärenden nu under lunchtid. Åkte och lämnade byxorna på tryckeriet, åt när dom trycktes sen åkte vi och kollade lite affärer innan jag och pappa åkte till apoteket för att hämta ut mina p-piller.
Snart kommer en och hämtar sina byxor. Hon skulle åka för 20 minuter sen, men har inte dykt upp än.

Nej, nu ska jag göra vättigare saker än att sitta här. Som att typ klappa syrrans katt som tar upp halva min säng :)

Monki

   
 



Lite bilder från igår, på mig, Chloe, Moa, Sofi och två jättesöta tjejer vi träffade.
Och stora bilden är på butiken som är mycket större än den på söder och jättefin!

God morgon

Eller jag har vart vaken ett tag nu. Skulle till sjukhuset på morgonen så jag har vart upptagen. På sjukhuset fick jag superbra nyheter. Jag är så glad nu! Mina närmsta vänner vet eller kommer snart veta. YES! :D

Igår hade jag det superkul! Jag blev positivt överraskad av hur festen var. Affären va jättefin och jag kommer lägga upp bilder nångång under dagen.
Mötte upp H som ligger i lumpen och kom hem över helgen, så ikväll kommer han hit och umgås. :)


Nu ska jag ta och åka och trycka byxorna så blir jag av med det!


Dressed for success


T-shirt - Monki (Ny)
Svarta stuprörsjeans - Cheap monday
Svarta pumps - DinSko

Nu sticker jag till staden och möter Cloe, trist att så få svarade på mina sms idag för dom missade chansen att få hänga med ;)

Vattkoppor?

Det är måste vara sjuttonde gången jag är prickig. Vattkopporprickar.
I början så blev mamma orolig, nu vet vi att så fort nån i min närhet (Familjen) är sjuk och har virus får jag prickar istället för att bli sjuk.  Nu är syrran förkyld så jag gissar på att det är därför.
Nån annan som får virusprickar? :)

Ändrade planer!

Jenny är sjukling så hon kan inte följa med, så istället hänkar Cloe på. Sötisen själv!
Har inte träffat henne på ett bra tag så det ska bli kul, får en halvtimme extra på mig att fixa mig nu också.
Kör på ett par svarta stuprörsjeans, nån t-shirt och svarta pumps, ska fota de innan jag sticker. Kameran ska jag försöka använda så mycket som möjligt så ni får se hur den nya affären ser ut. :)
Det är Monki som öppnar en till affär på Sergelgatan :)



Amandapose


Gratis smink!

Som ni alla kanske vet så finns det en motsvarighet till GratisBio och GratisGodis som heter GratisMakeUp där du får presentkort till smink istället.
Toppen för oss tjejer som älskar smink ;)

Good morning sunshine

Inte för att vi har nå solsken nu.

Jag har precis avslutat ett samtal med våran leverantör för klasströjorna som har haft semester fram tills nu, imorrn ska jag åka till dom och trycka byxorna som saknade tryck. Det här är sista gången jag gör nåt sånt här, har inte fått nån hjälp och det är fortfarande vissa som inte har hämtat sina tröjor. Jag har lust att slänga ut kartongen som står i mitt vardagsrum snart och struntar i vad som ligger där. Men det kommer jag självklart inte göra..

Jag hoppas Jenny mår bättre i magen snart så hon kan komma hit! Vi ska ju för 17 på en öppning av en affär idag. Blää om hon inte kan följa med. :/

God natt!

Måste bara berätta om dom underhållande människorna på bussen från båten. Dit va dom lugna, men hem hade 2 av dom fått i sig för mycket. Den unga killen drog skämt och snackade med oss hans pappa började slåss med den unga killen på skoj. Kändes inte som en timmes bussresa.

Nu ska jag sova, imorrn kommer Jenny hit innan vi drar på öppningen av en affär.


Mer Åland!

Eftersom jag aldrig tar bilder så tog jag massor nu :P


Mariehamn

Segelbåtar som tävlar

Så fint!

Och folk säger att jag inte äter?! :P

Åland!


Jag och syster på bussen

Syster och jag gick runt och kollade läget på båten

Haha, behövde bara. Bjuder på den!

Syster och mamma

Min drink

Hela gänget kollar på när båten lägger till

Bye bye!

Nu ska glada jag åka iväg med min familj på en dagskryssning till Åland. Där blir det middag och stuff. Ska bli skitmysigt!
Hoppas ni får en bra dag!

Igår

   

Sådär såg våran kväll ut! Te, snack och trevligt sällskap.

God morgon

Kom hem från Amanda kl 1 inatt, sen vaknade jag av ett himla fnissande från syrrans rum. Så somnade jag om ett tag sen kom J, grannen som vi ska sitta barnvakt åt nu på morgonen, in och då sa jag att vi kunde kolla på sommarlovsmorgon i min säng.

Vi sprang in i syrrans rum och skulle kittla henne, men J tyckte inte det va lika kul när syrrans kompis va där.
Nu ska jag ner och äta frukost. Strax innan 1 så åker vi (Hela familjen) på en dagskryssning till Åland. Hoppas det blir lite sol så man kan sitta ute.

Snart kommer lite bilder från igår :)

Tudels!

Efter att ha kletat lite smink på ansiktet är jag redo att dra till Amanda ett par timmar, där blir det skitsnack :)
Nile city också kan jag gissa på!
Kameran är nerpackad, men ni känner ju mig.. Inte den bästa på att fota under kvällen.

Först ska jag bli lite mer mobbad av Doodler... Hah!


Tack Jenny!

Tack stumpilump för att du finns där. Du är en underbar vän och jag är glad att jag har lärt känna dig.

På torsdag är det vi som rockar järnet! ;)


Gårdagen

Allt började på Daneryds busshållsplats, där vi möttes upp och åkte till gamla stan för att fika. Efter en jakt på först en bankomat och sedan ett trevligt fik så bestämde vi oss för att gå mer mot stan för att pröva vår lycka där.
Vi strosade runt lite tills vi hittade ett café där vi satte oss och snackade skit. Eftersom jag kände igen mig sa jag att hit går vi, inte en bra idé eftersom vi till slut bara gick runt i cirklar.
Efter ett tag satte vi oss på Sandy's för jag va så sugen på en av deras mackor :)
Sen åkte vi hem till mig och satt vid datorn och garvade åt bilder :)
Och efter middagen så åkte vi hem till Mattias och satt där och snackade.

När jag kom hem ringde det som sagt en skåning från Hs telefon, sköna vänenr han har! :)


Sötnosen själv!


Jag

GRATTIS!

Grattis Jonna!
Hon vann solglasögonen som hon tävlade om och som tack för min hjälp så kommer snart en voodoodoll ligga i min brevlåda. Kul kul! :)

God morgon

Fy satan vad trött jag är! 8 timmars sömn är för lite för mig. Hur ska jag orka med att börja skolan?
Ska lägga mig och dra ännu mer (Utöver dom 2,5 timme jag redan har gjort det) sen berättar jag om gårdagen för er :)

Men först säng, matlagningsprogram och en Hwila med grönt te och persika.


Hmm...

Sakta försvinner doften ur mitt minne, den sitter fortfarande kvar i väggarna. Det kommer den alltid göra. Doften just den sekunden. Doften som får mig att vilja gråta.
För 1 månad sen klarade jag inte av den alls, då va det hemskt. Då va doften överallt. Nu är den bara i mitt rum ibland.
Den är inte lika stark längre. Sakta försvinner den. Snart hoppas jag den och alla spår av vad som hänt är borta.

Hello!

Sådär, nu har jag kommit hem från Mattias - Jennys pojkvän. Vi åkte dit efter maten och har suttit där och snackat skit. Sen när det regnade som värst skulle vi ner till bussen. Oj, vad blöt man blev.
När jag kom hem ringde telefonen, det va H men jag fick mest prata med nån skåning som trodde vi va tillsammans?! Vilket alla där verkar tro. Haha, men men.

Nu ska jag ta och sova. En varm säng är det bästa som finns efter en kall och blöt promenad!

Hemma

Sådär, nu är jag och Jenny hemma hos mig. Vi sitter och garvar åt fina bilder... Hihi :)
Vi gick vilse i stan, gick runt i en ring typ. Haha, men sen hittade vi rätt :)
Jag kom hem med en söt liten t-shirt, ioförsig var den ju bara gul så. :) Sådär fint gul, köpte den på Monkis rea för en 50-lapp vilket känns som ett kap :)
Nej, nu ska vi hitta på något vettigt. Hörs sen!

God morgon

Hur mår alla idag?  Jag mår bra, solen tittade precis fram. Jag ska snart åka in till stan och fika med Jenny, ska bli jättemysigt. Hoppas bara solen fortsätter hålla sig framme!
Nej, nu ska jag äta nåt innan jag fixar mig.

Innan han är otrogen


Klicka på bilden för att komma till låten!

Hemma

Sådär, nu har vi kommit hem från min kusin. Det va bara hon och jag av "barnen" så vi satt och lyssnade på musik och snackade skit.
Imorrn ska jag får mitt pris, en dejt med Jenny :D Hoppas det inte regnar bara så vi kan sitta på nån uteserverig och bara chilla :)
Nu ska jag skicka lite sms med H :)

Så här ser jag ut idag


Vitt ribbat linne - H&M
Vid brun kjol - Indiska (Ny)
Smalt vitt skärp - Fick när jag fyllde år förra året

Nu sticker jag till kussarna, utan syrran dock.

God morgon

Ligger fortfarande och drar mig, även om det va 2 timmar sen jag vaknade. Ska snart hoppa in i duschen, ska fira min bonuskusin som fyllde 16 i fredags. Vi ska dit och äta tårta :)
Nej, nu ska jag ta och kolla lite på tv innan jag börjar göra mig i ordning.


Jag och min kusn som vi ska fira


Nattatime!

Nej, nu ska jag ta och lägga mig.
Har pratat med en gammal granne från Rissne, vi träffades dagligen och har inte haft någon kontakt på nästan 8 år.
Förresten, igår var det 8 år sen jag flyttade hit, har nu bott här i halva mitt liv.

Nej, nu är det dags för sängen
Puss på er sötisar!

Och ännu ett grattis till sötnosen! Hon är som jag som äääälskar att bli grattad! :D

V för Vendetta



Veronica Maggio är en stor favorit!

Hemma!

Blev inge pride, det bara regnar så vi åkte och shoppade lite. Jag kom hem med två slapptröjor som jag har vart duktig nog att fota! :D

 
Den övre är en långärmad lång tröja med knappar och den undre är en t-shirt med dragsko längst ner.
Köpte dom för att bara ha nå lite bekvämare tröjor som inte är linnen.

Bortglömd?

Mamma hade tydligen glömt att säga till mig att vi visst skulle på pride. Så jag har strosat runt och chillat. Började tillochmed städa mitt rum, så kommer pappa in och frågar om jag är klar och att vi ska åka om 40 minuter.
Så sa han sen: Men det är bara att klä på dig och sminka upp dig så är du klar.
Man ska aldrig underskatta pappa, han vet att tjejer behöver sminka sig ;)


Så nu sticker jag på pride, bilder kommer!


God morgon

Jag är supertrött (som ni kanske kan förstå) men jag kan inte sova mer.
Ska nog lägga mig och glo lite tv och dra mig, mår så himlans illa pga magkatarren som är tillbaka :/


Jag klarar inte av att varenda natt bli tvingad att tänka på vad som hände. Jag sover på platsen det hände.
Där du förnedrade och kränkte mig...


GRATTIS!

Grattis sötaste Jenny på födelsedagen!
16 år nu! :)
Stort grattis!!!

Glömde!

Glömde helt bort att berätta om nåt riktigt läskigt som hände idag.
När vi åker hem sitter jag fram och mamma precis bakom mig, pappa kör. Vi kör på motorvägen och i filen till höger om oss är det en påfart. Helt plötsligt säger pappa "Kommer till höger" Jag tänker "Vafan snackar han om?!" så kollar jag till höger och där kommer en idiot som ska försöka tränga sig framför oss när det är en kort bit kvar av påfarten.
Som tur va såg pappa honom i tid (Och han vet vad som kan hända) så han saktade in.
Pappa, som är polis, misstänkte rattfylla och ringde 112... Cool lät han när han sa att han va polis från ****ort och sa allt.
Det va klart på ett par minuter...

Men läskigt va de!

Stopp!



Nu sitter jag och sträcklyssnar på Veronica Maggio, finns inget bättre!

Kvällsfikat!

Jag, mamma och pappa tog varsin kopp varm dricka och ett par mackor och satt i vardagsrummet tysta med varsin tidning och njöt av kvällen.
Ska snart krypa ner i sängen och sedan sova. Mina planer för kvällen sprack...

Puss på er!

2 månader...

Jaha, det känns bättre än vad jag har förväntat mig. Men jag kan fortfarande inte släppa vad som har hänt, klart jag inte kan när jag fortfarande har ont. Mitt liv kommer aldrig vara var det var för 2 månader sen. Tack så mycket för det.
Och vad gör du? Du fortsätter som om det här aldrig har hänt. Säger att du inte orkar, tror du jag orkar. Nej, men du tvingar mig till det. Och ja, jag skyller allt på dig. För du lyssnade inte på mig, du förnedrade mig och nu kan du inte vara en man och erkänna att du har gjort fel.

Sigtuna

  

Vi åkte som sagt till Sigtuna för att köpa lite choklad på RC chocolat, där passade vi på att fika. Jätte härligt ställe.
Sen åkte vi vidare till Steninge slott och köpte lite mer godis.
Nu har vi ätit middag och jag ska hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällen :)

   

Det där var vad vi köpte: Praliner, chokladklubbor, polkagrisklubbor, halloncola, mer klubbor och nougatpinnar.

Morrn!

Klev upp för några timmar sen, ringde lite samtal och så. Nu ligger jag i sängen och drar mig, ska snart upp och åka till en chokladaffär i Sollentuna Sigtuna med mamma och pappa. När vi va i gamla stan sa pappa att den affären va den bästa och att han skulle ta med oss dit, snälla pappa!

Igår så träffade jag och Amanda Hence innan vi drog till Statoil och träffade kärleksparet, mer hände inte.
Ikväll ser det ut som att det händer lite mer :D

Vad ska du göra idag?

Allmänt
RSS 2.0