En galen tysk och sur som en citron...

... det sammanfattar min dag väldigt bra. Har så mycket att berätta varje dag, men det är så svårt att förklara.
Tyskan är iaf jätterolig, helt galen och stark. Idag lärde hon mig att göra lite godis och jag gjorde praliner också.
Ekman är grym, snäll och rolig, idag när jag fick citron i ögat skämtade han om att citronen blev sur på mig. Sur som en citron... (Jäääätte roligt)
Gubben är lite speciell.. :P
Danne och Peter har jag inte jobbat så mycket me, men dom är trevliga.
Jonas är hysterisk, han är asskön och jättesnäll. Hans smeknamn på mig är Rebecca-hästen (fråga inte :P).
Victor träffade jag först idag, har inte fått så mycket intryck av honom.. Men det kommer :) Han vann förresten årets kock i år.
Sen är de en till kille i kallis som jag inte heller pratat mycke me, men han är snäll och hjälpsam :)

Så har vi praktikanterna:
David är en liten blyg kille från stan. Han är rolig, men kanske lite förvirrad :P
Annie är jätterar, vi klickade direkt. Vi skämtar och snackar.
Malin är i serveringen och kommer från typ örebro, jättegullig tjej som är duktig på att göra kaffe :)

Många människor, men alla är snälla :) Får se när Melker Andersson kommer, haha :)

I'm alive!

Började på praktiken igår, därav brist på uppdatering. Börjar 9 och slutar efter 5. Kommer hem efter 6 och somnar efter maten typ. Nu kämpar jag för att hålla mig vaken. Fast jag älskar de! Älskar min praktikplats. Älskar allt med de! Alla som jobbar där är jätteroliga och snälla, dom andra praktikanterna är jättesköna och alla skrattar och skämtar.
Igår fick jag börja med att göra garnityr och sen göra personalmaten typ :)
Idag har jag varit med Jonas som är ensam kock för Salongen (Finns matsalen också), började med att göra Cream brylé innan vi gjorde catring beställningen. 10 sallader och bröd. Sen fortsatte vi med att preppa allting till en matlagningskurs som va på kvällen. Efter lunchen (Kl 3 börjar den) så sprang jag upp för massa trappor och igenom köket till studion med allt vi hade preppat. Inte dåligt svettig efter de kan jag säga.
Har precis käkat en pizza och tänkte lägga mig i soffan och äta glass. Måste försöka få ner svullnaden i axeln som jag sabbade på jobbet i helgen..

Hoppas ni har de bra! Puss och kram skumbanan

Lördag

Jag tackar SL, som inte kan ha vettig komunaltrafik på helgerna, för min morgon: Buss till danderyd, in till t-centralen och sitta där i 30 minuter och ta en chailatte sen åka vidare till jobbet.
Jag tackar min kusin för en rolig jobbdag trots kunder som vägrar lyssna på vad man säger.
Jag tackar min pappa för att han slutar 30 minuter efter mig så jag kan åka till hans jobb och sen åka bil hem med honom.
Jag tackar min mamma för en god middag
Och jag tackar min systers katt för mysigt sällskap i sängen.

Imorn kör vi igen, öppnar med kusin och sen är de några timmars jobb innan jag får åka hem igen!


Fredag

Min enda lediga dag på drygt 2 veckor, därav dåliga uppdateringen. Har legat i sängen några timmar och myst med en katt. Va även ute och gjorde trafiken i Åkersberga osäker. Klämde i mig lite pannkakor till lunch/frukost/mellanmål).
Nu är de på med kläder och sen iväg till Revy obscen och sminka!

God natt

Med skärsår, blåsor och brännskador på händerna säger jag tack för idag.
Har varit en lång dag i köket (Hur ska jag fixa praktik i 4 veckor?) och sen storstädade jag mitt rum för att göra min far glad (Ja, han kom hem med en mobil till mig igår så det va väl de minsta jag kunde göra). Efter de kom syster och Totte för att äta riktigt god middag och fira att mamma har fått jobb.
Så nu är jag trött! Och jag vill vara pigg till imorrn... ;)

Nu: Idol och en stor varm säng.
Puss på er!

God morgon

Ovanligt att få ett morgoninlägg från mig, brukar aldrig sätta på datorn innan skolan. Sover hellre längre, men idag så har jag lagt in massa musik på min nya mobil :D Den är rooosa och fin. Och min ringsignal är SATC låten.
Så sött!
Nej, på med kläder och sen åka till skolan!

Nostalgic!



Han är ju inte ful direkt, hihi. Kommer ni ihåg den här, karatefylla och do you want to?

Årsdagen

Ett år har gått nu, känns som de va igår jag fick veta att du hade gått bort. Vi va aldrig tajta, umgicks nångång, men det här är fortfarande tragiskt.
Den killen jag kände va glad och skämtsam, och det verkar vara samma intryck andra också fick av dig.
Så vila i frid, hoppas du har de bra där uppe!


Happy!

Mamma skickade sms när jag sitter i skolan och äter att hon har fått ett jobb hon sökt. Snacka om att jag blev glad, stackarn har gått hemma allt för länge nu. Så hon kommer jobba skift och pappa jobbar skift, blev väl mycket mer hjälpa till här hemma nu. Fast det är lugnt, förbereder en på vuxenlivet ;)

Sen ringde affären också så jag ska jobba hela helgen. Pengar!! Perfekt med tanke på vad jag har köpt idag ;) Ni får se när papi kommer hem med den åt mig.

Lunchserveringen gick bra, fick beröm från min lärare att jag jobbade bra.
Så idag har de varit en bra dag! Så ikväll blir de mys med mamma, vi kanske ska ta och gå ut och köpa cola för att fira? ;)


Orkar inte fota mig själv, men det här är ju ganska likt så. Haha :D

Sexiga underkläder

Jag vill åka till USA, jag vill vara rik och jag vill shoppa loss på Victoria's secret.
Om nån är där och känner sig generös så vill jag ha:



Och den här magen också om det är möjligt att få utan träning:


Nån som känner sig manad att ge mig dehär? ;)

God morgon

Orkade inte skriva igår, hade inte så mycket att säga. Städade och fixade istället.
Nu ligger jag i sängen och kollar på MTV, finns inget på tv vid den här tiden. Har sovit jättedåligt inatt för min mage har varit knas och gjort ont så jag blir hemma idag... Jag hatar att missa skola, får världens ångest fast jag är jättesjuk och verkligen inte kan gå. Men man måste tänka på sin hälsa och nu sa min kropp att jag behöver vila, så det blir kvalitetstid med hundarna.

Ska ta en dusch nu så kanske jag piggnar till.


Söndag

Att gå upp imorse va jävligt svårt. Kom i säng halv 1 igår så när klockan ringde innan 7 blev de bara att snooza.
Sen iväg till sumpan och jobba... Helt galna kunder idag, fattar inte hur otrevliga vissa kan vara. Förstår inte hur folk tänker när dom ställer sig och skäller ut oss för nåt som vi inte kan styra.
En kund skällde ut mig och Ullis för att brödets bakdag va för några dagar sen (Bäst-före-datumet har inte varit än) och trots att vi förklarade att det är brödleverantören som rensar där och vi får inte göra nåt så va de ändå vårt fel. Samma som att de är vårt fel att ingen levererar mat på söndagar..
Bara nicka och le, men man blir ju lite sur att dom skäller ut en när man är oskyldig.

Men jag älskar fortfarande mitt jobb! Härliga arbetskamrater och för det mesta härliga kunder. Sköna gubbar och tanter som kommer in och pratar med en.

Nu är Syster och systers sambo här, men jag städar så är de klart och jag kan ta de lugnt i veckan.

Lördag

Kom hem till 12 igår, gick jättebra att sminka. Mycket bättre än första gången :P
Idag är de premiären och jag har lugnat mina nerver med nytt halsband och nya undies.
Dags för en dusch innan jag åker ner till teatern för premiär och premiärfest, även om jag kommer åka hem tidigt. Åker till jobbet halv 8 imorrn.. :(


Fredag

Hej, jag har haft fullt upp sista dagarna. Skola och sen sminka på Obscen som har premiär imorrn!!!! Kom och kolla!!! Biljetter bokar ni på hemsidan.
Nu har jag några timmar över innan jag ska åka ner och sminka inför genrep.
Imorn är de som sagt premiär och jag skulle gå med hemliga killen på premiärfesten, men jag fick jobb på söndag så jag kommer inte vara där speciellt länge om jag ens drar dit.. Vi får se.
Nu ska jag byta om till lite bekvämare kläder och sen sticka.

Onsdag

Okej, förlåt. Somnade igår så jag hann inte lägga upp bild på skorna. Men de kommer när jag har städat klart, får fint besök imorn och man vill ju imponera. Hihi :)
Jag va hovmästare på lunchserveringen idag (Är de imorrn också), det gick bra. Men undantag från att min lärare vände sig om precis när jag gick bakom med en bricka, ett glas gick i golvet men det är sånt som händer :)

Nej, tillbaka till att göra klart rummet.

Tisdag

Bra dag i skolan, shopping efter (Lycka!!) och nu köra bil. Pappa ropar så jag visar upp mina raringar jag köpte idag när jag kommer hem!


Måndag

Igår kom jag hem sent så jag gick direkt och la mig, men somnade inte förns halv 12 för Han skrev sms. :)
Vi hade jättetrevligt, satt med hans kompis och snackade skit i timmar. Känndes som minuter. I veckan ska vi ses igen.

Idag va de skola, efter skolan gick jag och Fanny till ungdomsmottagningen för att fixa en sak (Nej, inget som har med sjukdomar att göra) och idag är de klamydiamåndag. Då va de ett killgäng i ungefär vår ålder som skulle testa sig. Rätt nervösa verkade dom vara ;) "Eeeh, är de sån där måndag?...hehe"
Efter UM körde vi en kvart på solarium, nu känner jag mig brun och fräsch igen!

Dags för middag och sen Obscenmöte!! :)

Bye!

Efter mycket om och men är jag nu på väg till stan för att träffa en viss herre... Men jag är glad, det är det enda som spelar roll. ;)


Söndag

God morgon! Jag har varit uppe sen 7, kunde inte sova.
Så nu har jag och mamma varit i täby och shoppat lite (En sjorta och ringar) sen käkade vi lunch också.
Nu försöker en viss person få mig till stan på fest (Kl 12 på en söndag?!), men jag ska väl göra vättigare saker. Som att städa. Har kläder överallt!!

F**k you

Vad vill du? Jag trodde vi båda va överens om att vi inte skulle ha nån kontakt mer, men nu är de du som börjar höra av dig till mig? Jag vill inte ha nåt med dig att göra, mitt liv är bättre utan dig!
Det är som att du har en radar. "Nu är Rebecca lycklig så jag ska komma och förstöra", men det kommer du inte få göra. Jag är för bra för det här...
So fuck you!

God morgon!

Ååh, sov länge idag. Så skönt och nu är jag utvilad :) Idag är de marknad och jag ska väl ner till och kolla, kanske ska passa på att införskaffa mig ett gymkort... Måste börja träna så jag kan komma i form. (Man är ju inte som alla fjortisbloggare som svälter sig själva för att gå ner i vikt)
Nej, nu ska jag klä på mig.

Richie och Madden är nu tvåbarnsföräldrar

Natten till igår kom lilla bebisen Sparrow James Midnight Madden till världen.


Här med deras dotter Harlow Winter Kate Madden


Lo sviker LC?

Hittade lite bilder på Lo (Lauren Boswort) och Kristin Cavallari när dom är ute och äter lunch.
Har Lo och LC (Lauren Conrad) blivit osams?

Bloggen vill inte lägga upp bilderna, så dom hittar du här

Underbara helg

Sååå skönt med helg! Somnade väldigt sen igår, satt och skickade sms med en viss person. Började med söta sms och slutade väl med en diskution där som båda somnade ifrån. Sen va de bara upp några timmar senare och åka till skolan.
Blev ingen ölprovning utan det kör vi på tisdag istället. Slutade 10, så skönt! Åkte hem och åt lunch med mami.
Då fick jag ett sött sms från herrn jag pratade med igår, hela dagen har han skickat massa söta sms. Gör mig riktigt glad :)
Somnade där efter lunch också, sen drog jag och pappa ut och körde. SÅÅ KUL! Gick riktigt bra idag, börjar komma in i att växla, kolla och hålla koll på alla regler nu.

Nej, dags att göra nåt vettigt :)

Torsdag

En betydligt bättre lunchservering idag, hade flyt och va klar med eftermiddagsfika innan gästerna kom. Så jag fick lite hjälp av Fredrik så städade vi ut hela bagerit, nu är de skinande rent (Så rent det där rummet går att få) och fint.
Kom hem och vilade innan jag fixade mat till mig och mamma. Nu ska jag lägga mig, imorrn är de ölprovning sen HELG! :D


Trötter

Efter en timmes bilkörning är jag redo för sängen, har prince charming som sällskap på sms. Imorrn är de ännu en dag i köket sen kort skoldag på fredag efter de: HELG! :D
Nu ska jag ladda batterierna för att orka morgondagen. God natt alla söta!


Onsdag

Jag bakade som en galning idag (Okej, nästan) 6 limpor till lunchen, några "lock" till dagens soppa, några bullar och vaniljsås. Sen städa hela bagerit själv (Inte så stort, men det är inte kul)
Nu ska jag vila och sen göra nåt vettigt..


Tisdag

Vad vi hade kul på inspelningen. Tyvärr får jag inte avslöja nåt, men det va riktigt härligt gäng kändisar som tävlade.
Nu ligger jag i sänge och har kollat Idol, ska kolla deras hemsida och kolla Kissies audition (Kan man inte missa)
Imorrn är de första lunchserveringen i tvåan och jag ska leka sockerbagare :)

His first!


För alla er med Spotify: Klicka på bilden så kommer ni till Hassles första skiva!

Måndag

Jag vill inte gå i skolan, vill vara klar och jobba istället. Trivs som fisken i vattnet när jag jobbar med människor. Men det är bara 2 år kvar och jag får ju jobba med människor utanför skolan och ibland i skolan under serveringar...
Imorrn är de tv-inspelning och min syster är sjuk. Så jag har 1 biljett över som jag måste fylla... :/ Alla går i skolan eller jobbar...
Positiva är att jag just nu lyssnar på Hassles nya. Ååh, underbart!! Och snart börjar Färjan, sen Roast på Berns också. Härligt! Ska bänka mig framför tvn med nåt gott.


Söndag

Har verkligen sovit ut i helgen. Igår hade vi kräftskiva, men jag gick och la mig direkt efter maten. Haha, somnade tidigt.
Idag har jag pluggat och gått runt i myskläder. Gjorde fransk manikyr på migsjälv för första gången, blev inte snyggt. Haha, men det blir bättre med tiden.
Nu ska jag äta hallonpaj som pappa gjorde bara till mig, han är fööör söt! :)

Fredag

Sängen nästa känner jag just nu. Har jobbat idag och är helt slut, jobba gick bra... Finns inte så mycket att säga, nu ska jag sova resten av helgen! Toodels!

Torsdag

Kök idag också, vi gjorde massa mackor och jag gjorde en smörgåstårta. Nästa vecka börjar vi ta emot gäster, även om jag inte ska stå i köket nåt den här terminen ska de bli kul.
Kom hem och la mig, magen fixar inte riktigt all majonäs jag tryckte i mig. Men nu efter lite socker mår jag bättre, kanske balanserar ut?
Är ledig imorrn!! Sååå skönt, men jag kanske blir inringd att jobba. Annars lär väl syster väcka mig imorrn när hon kommer hit.
Nu ska jag få i mig nåt riktigt att äta...

Extream home makeover

Ååh, har kollat på EHM nu och hur söt va inte Jake? Vilken underbar liten kille med en sån underbar inställning på livet trots hans sjukdomar.


8 år och är ungefär samma storlek som en 18 månaders baby.

Onsdag

Kökslektion idag, riktigt kul när alla väl kom igång. I början va de världens oordning och ingen plockade undan efter sig. Vi fick flambera! Läskigt först, men när man väl hade gjort de va de kul.
Imorrn är de också kök, sen har vi långhelg. Fick hemuppgift som vi ska göra istället för skola på fredag, ska skriva ett arbete om öl. Jag fick en öl som ingen kan nåt om. Så jag fick byta till mjöd. Hoppas de funkar bättre!
Nu ska jag plugga så jag kan vara helt ledig i helgen!


Sova?

Oj, vad jag är trött. Hade helt glömt att jag ska upp imorrn och tänkte sitta här hela kvällen (Tillfällig sinnesförvirring?). Fast så ska vi inte göra, ska lägga mig nu så jag är utvilad till morgondagens kökslektion. Ska färska upp minnet lite innan praktiken.

Nu ska jag kolla finalen av So you think you can dance!!! Även om jag vet vem som vinner ;)

Kissi ljuger?

Va inne och läste Kissies blogg och la märket till nåt lite roligt..


Vet inte om ni ser de, men på lappen står de S. Tycker absolut inte de är fel med att ha storlek s, men man kanske ska klippa bort lappen om man ljuger?

Här hittar ni orginalinlägget

EFTERLYSNING!!

Du försvann rätt nyligen, ca 3 veckor sen mer bestämt. Vet inte hur du ser ut, men jag vet hur du känns.
Du va där dygnet runt, när jag trodde jag hade blivit av med dig kom du snabbt tillbaka.
Nu har någon annan konstig sak kommit hit, nåt som är helt främmande för mig. Hon kommer istället för dig...

Jag efterlyser nu min hunger! Den har helt försvunnit, någon som har sett den? ;)

Allmänt
RSS 2.0