Yum-o!


H-O-T!


Cold as fire baby, hot as ice

Piercad!

Blev en såndär spontan-piercing idag. Har velat haft en ett tag (Snart 4 år) och idag gick jag in och sa som Ty säger "Leeeet's doo iiiit!" Och visst gjorde jag de! Under den stora kompressen sitter ett fint smycke i min navel.
Så nöjd. Så glad. Så lycklig. Äntligen!

Right now

Just nu ligger jag i sängen och bara njuter av livet. Och lite ledighet!
Mitt jobb är underbart, klubben är underbar, mina jobbarkompisar är underbara och mina vänner är underbara. Allt är bara bra just nu! Håller på för fullt med körkortet också! Like alot!! ;)

Imorrn blir de fet sovmorgon. Eller, ska köra vid 1 sen jobb 5. Men ingen skola iaf! :)

Nu blir de faktiskt sängen så jag är pigg till imorrn


Från babes skiva"Babe, vi har inga bilder tillsammans!!" "Vi får fixa de!!" Nu finns de iaf ett par hundra. Nästa vecka blir de mer! ;)

Exating!

Spännande saker som händer nu i mitt liv. Måste bara få klartecken att berätta om en sak som sker till helgen. Som vår kära terminator säger: I'll be back!

New job.

Jaha, då har man tackat nej till jobbet som ligger 50 m bort för ett jobb i stan. Fast det är jag grymt nöjd med.
Fort gick de. I söndags sa Emil att jag skulle komma in och söka. På måndag lämnade jag in cvt och vi tog intervjun direkt. Tisdag blev provjobbsdag och igår så jobbade jag min första "riktiga" dag där. Imorrn skrivs anställningsbevis och jag är såååå nööjd med mitt nya jobb.

Dock inte nöjd med sömnbristen som blivit nu. Men ikväll är jag ledig och kan ta igen lite sömn (Började redan nu på eftermiddagen). Nej, tillbaka ut på baksida och pussa på mina hundar och mina föräldrar som jag knappt ser längre. Behövde bara ge er lite kärlek först. Lots of love!

<3Bästa vän!

Besviken

Det sårar mig att just du gjorde det här..

Hate

Jag hatar dom stora svackorna som kommer. Jag vill vara på topp hela tiden...

Hörde jag skål?


Pics from Friday
Sliten? Jatack, Fin vän? Ja!

Crazy!!

Måste smälta gårdagen. Vad hände? Ni som va där, nån som satt i min hjärna och har koll på vad som egentligen hände? Nej? Nehe...

Början av kvällen va iaf guld!! Mys med Johan, Chris, Erik och Emil. Middag, vin och bra musik. Skriva lite lista och sen hoppa in i bilen för att åka till klubben.
Där började de lugnt men efter ett besök av ambulansmän och en ledsen vän så va kvällen inte lika lugn.
Tur för mig att mina vänner är så underbara och vet exakt vad dom ska göra för att jag ska bli glad!

Orkade inte åka hem så de blev att sno en sängplats hemma hos en vän. Tacka gudarna för de för jag somnade snabbt! Åkte hem i morse och somnade om här hemma i min underbara iskalla källare. Sen va de bara äta mat och gå till jobbet (Tack gode gud för ett jobb som ligger 50 m bort). Jobba i 4 timmar stenhårt och nu sitter jag i mysbyxor och kollar fotboll med min pappa.
Blir en lugn hemmakväll, snart sängen. Måste ta igen lite sömn nu..

FRIDAY!


Friday, bitch!

Allmänt
RSS 2.0