Kväll

Det luktar planer... Kväll hemma hos Amanda lättare sagt, hennes föräldrar har vänner över och jag ska hjälpa henne att få ner snittåldern med några år.
Kräftskivan är bokad, så gott som. Några kommer inte, men det snyftar inte vi för. Vi kommer ha det trevligt ändå, även om den familjen som avstår är enormt roliga!
Har också sett till att det blir lite jämngammla med mig. :)
Nu ska jag busa med kidsen innan jag hoppar på min cykel (Ja, ni läste rätt!) och tar mig till AmandaPanda.

Det börjar dra ihop sig...

Kräftsäsongen börjar officiellt om 1 vecka och 6 dagar! Det betyder kräftskiva! Underbara kräftskiva. I år ska det bli party.
Missade förra årets och det ångrar jag, nu ska jag baske mig vara med. Allsång och kräftor med mina grannar är årets höjdpunkt!
Iår sa mamma att vi kids kanske ska fixa det, så jag tänkte styra upp det! Det ska bli ett himla ös så grannarna på andra sidan vägen inte kan sova, för dom låter minnsan inte mig sova.
Hoppas bara grannkillarna som blev så besvikna när jag och syrran inte kom är på i år.
För i år ska det bli festa av! :)

Tack, tack, tusen tack!

Tusen tack till min mamma, Fia och Dress like a princess för att ni lyssnar och ställer upp. Dom två förstnämna är ju folk jag träffar, men att DLAP skulle verkligen fråga hur jag mår gör mig superglad. Så efter många uppmuntrande mail från henne och massa kramar från mamma ligger jag inte på golvet och gråter längre, ett steg i rätt riktning.
Tack också Jenny för den söta kommentaren, en mening gör mycket. Och Katja för att du frågade hur jag mådde.
Hence, du är en ängel! Lyssnar alltid och förstår mig.

TUSEN tack till er! Det är människor som ni som får en att orka med dom jobbiga dagarna

Jag orkar inte

Jag orkar verkligen inte, jag orkar inte må såhär. Jag orkar inte att behöva tvinga mig upp ur sängen varenda dag, det orkar jag inte längre.
Och du sitter i telefon och säger att du inte orkar. Orkar vadå? Prata med mig 1 timme om att jag inte mår bra, är det så jävla hemskt.
Ta ditt ansvar och var en man, stå för vad du har gjort. Allt jag krävde va att du frågade nån gång ibland om hur jag mådde. Men det va för mycket begärt. Du är ett svin, ett as som behandlar mig såhär....
Jag förtjänar inte det, ingen förtjänar det här. Men du tycker tydligen att jag gör det.

Good morning sunshine

Jag, mamma och pappa åkte och lämnade syster på jobbet nu på morgonen.
Jag klarar inte av att vara hemma och bara ligga, men jag klarar inte heller av att vara uppe och gå. Idag känns det lite värre, kan bero på att jag gick i stan igår.
Om ni undrar varför jag har börjat prata om det här så är det för att jag ska inte vara tyst om att jag har ont eller är sårad, det har jag gjort i 2 månaders tid nu.

Nu ska jag lägga mig och vila lite, puss på er

Hmm...

Är du så jävla feg? Att du inte ens kan lyssna på vad jag har att säga, jag måste få säga hur jag känner. Hur jag har känt när du har gjort illa mig och sen skitit i det fullständigt. Jag har inte gjort nåt fel, jag har bara vart mänsklig. Jag måste få bearbeta det här och få säga vad fan jag tycker!
Jag är så arg, så ledsen, så förnedrad. Men det har du ingen aning om för du kan inte stå för vad du har gjort.

Nej, nu ska jag glömma den här hemska kvällen och sova. Vet inte hur mycket mer jag orkar ha ont.

Dagens

Dagens humör: Lesen
Dagens borde: Inget
Dagens frisyr: Hästsvans med luggen lös
Dagens klädsel: Linnet instoppad i min underbara kjol
Dagens planer: Gamla stan
Dagens materiella vill ha: Ett paket glass
Dagens längtan: Till bättre tider
Dagens fundering: Allt som pågår
Dagens beroende: Näsdukar
Dagens tråkigaste: Hans brist på respekt
Dagens personer: Mamma, pappa och syster
Dagens irritation: Det som hindrar mig från att få leva som jag vill
Dagens låt: Leona Lewis - Better in time

Hjälp Jonna!!!



Allas vår söta Jonna är med och tävlar i en outfittävling och nu vill jag att ni, alla mina underbara läsare, röstar på henne.
Ni har själva chansen att vinna ett par snygga solglajjor om ni röstar. Hon är outfit nr 1, så rösta nu!!!
Bilden har Dress like a princess gjort!

Hemkomna!

Vi kom hem för några timmar sen, satte oss på framsidan och åt lite annanas.
Så kom min kära storasyster hem från Rättvik, med en stackars liten som hade spenderat sista 36 timmarna på sjukhus. Det går vilt till där uppe.

Allt känns fortfarande jobbigt, på fredag är det 2 månader sen det hände. 2 månader och jag kan fortfarande inte leva som jag vill. Det är inte acceptabelt, inte någonstans. Det som är ännu mindre acceptabelt är hur du hanterar det här.
Du har ingen jävla aning om hur svårt det här är, jag kan inte fungera normalt och det är på grund av dig!


God morgon

Igår så var jag ju som sagt hos Fia, det blev jag, Fia och Danne (hennes pojkvän) som hyrde På smällen.
Tror ni inte vi låg och tjöt av skratt, en av dom bästa filmerna ever!!!
Sen så kom snälla Hence och körde hem mig, dom var precis där jag va så sa han att han kunde köra hem mig.

Nu äter jag frukost och sen ska vi åka in till gamla stan och strosa runt, supermysigt!


Bye bye!

Nu sticker jag till Fia min lilla brutta och hänger där. Kameran får hänga på så får vi se vad jag kommer hem med sen :)
Ha det så bra!

Härliga kvällsplaner!

Träffade en kompis som jag inte pratat med på senaste tiden när vi va och handlade, vi bestämde att jag ska med henne, hennes pojkvän och hans kompis på en picnic. Jag ska äta middag med mamma och pappa innan eftersom jag är så hungrig nu!
Men det ska blir riktigt härligt och kanske kan dom få i mig i vattnet också :)

Fikat!

Det blev ingen utflykt idag, istället tog vi en fika med grannarna. Dom vuxna sitter fortfarande kvar på framsidan och snackar, tror ni inte vi har fått nog av varandra efter en helkväll tillsammans? Knappast!
Imorrn är planen att vi ska ta oss till gamla stan och strosa runt där, jag kommer självklart ha lite av mina ny kläder på mig. Älskar verkligen kjolen jag köpte!
Och ja, bilderna kommer!

God morgon

Nyvaken och seg är jag, hoppas på någon trevligt äventyr idag. Kanske en tur till norrtälje eller vaxholm, vad säger du mamma?

Kan ta och berätta om gårkvällen, grannarna, föräldrarna, kom över och åt grillat med oss sen blev det snack hela kvällen. Riktigt trevligt! Synd bara att mina andra planer inte kom till verket.

Nu: Frukost!

Dag 3 (Söndag)

  

Dagen började med att moster erbjöd sig att ta ut hunden så jag fick sovmorgon. Så det blev 11 timmars sömn för mig :)
Sen blev det en dunderfrukost efter att jag hade dragit mig ett tag. Efter frukosten la jag mig på klipporna och solade med Saffron sen gick vi upp och jag solade där istället.
Så packade jag och åt lunch innan jag solade 1 timme innan jag och Saffron åkte hem!

Put on a smiling face

Det är bebissteg jag tar, när jag väl fick tid att tänka efter så rasade mycket. Mycket är jobbigt, mycket har jag förträngt och satt upp en fasad. Jag har inte låtit mig bearbeta det här som har hänt.
Min familj fick mig att inse att jag måste få bearbeta. Mina "vänner" har sagt att jag ska glömma det, det va ju inget viktigt. Men det är det, tro det eller ej så är det som har hänt en stor grej.
Det är ett sår som behöver läka, ett sår som kommer lämna kvar ett stort ärr. Jag kommer aldrig kunna lita på nån på samma sätt längre, jag kommer hela tiden vara rädd att samma sak ska hända igen.
Förnedringen och den outhärdliga smärtan kommer alltid finnas kvar, det kommer alltid vara där.

Det som sårar mig mest är dom tomma löftena, det visar bara att du egentligen inte bryr dig. Du vill bara verka som en bra person, det har du alltid vart i mina ögon. Jag har aldrig sagt nåt ont om dig, men nu så ser jag inte dig som den rara människan jag gjorde innan.
Nu vet jag inte hur jag ser på dig. Jag vill inte se dig. Jag vill inte få en klump i magen så fort jag rör mig. Du hälsar som om inget av det här hade hänt. Men för dig har det ju aldrig hänt. Det va jag som fick ta smällen för ditt misstag. Det är jag som har gått runt och mått dåligt i flera veckors tid för nåt du gjorde.
Helst av allt vill jag skada dig, så som du har skadat mig.
Men jag är starkare än så, jag ska stå rak i ryggen och vara den starka. Som jag alltid har vart.


Härlig dag!

Vilken underbart härlig dag det är!
Jag och mamma åkte till täby och shoppade lite. Kom hem med 3 plagg mer än vad jag hade planerat. Ett va det mamma som köpte åt mig :)
Sen har vi suttit på baksidan och så har jag och lillkillen hoppat studsmatta och sen satt vi hos grannarna och åt vattenmelon innan vi hoppade lite till.
Moster skulle ju komma, men så blev det inte så nu har vi bjudit över grannarna på middag.
Tror jag ska ta en snabb dusch innan och sen slänga på mig mina nya kläder :)

Good morning sunshine

Vad skönt att få vakna upp i sin egna säng efter 2 nätter i en annan. Fast den sängen jag sover i på landet är ju min, den står i mitt rum där :P
Dagens planer är att shoppa (?), städa, sola, baka, hjälpa mamma med gourmetmiddagen. Moster B, som jag har vart med hela helgen, kommer hit och ska äta middag och sova för att sedan imorgon åka på andra äventyr!
Nu ska jag göra mig i ordning samt chatta lite med Linn Gustafsson och sedan sticka ivägen en stund :)

Humor!

Haha, för alla som behöver ett gott skratt såhär på kvällskvisten. Alex Schulmans krönika om Björn Gustafsson!

Nu kryper jag till kojs, de bilder som är kvar från landet lägger jag upp imorrn!
Sov sött!

Dag 2 (Lördag)

    

Dagen började med en härlig morgonpromenad halv 8 på morgonen innan en dunderfrukost. Efter frukosten så gick jag och Saffron ner till vattnet och klipporna för att steka.
Saffron badade medans jag gick i så vattnet nådde mina knän.
Sen gick vi upp för att äta, efter lunch så vilade vi och därefter blev det en eftermiddags "fika" lite chips och dipp.
Sen gick vi ner till badet igen och slappade där.
På kvällen tog jag en promenad och rensade huvudet och tänkte på vad som har hänt innan vi sen gjorde en stor god middag.
Kvällen spenderades sedan framför sommarkrysset och jag somnade gott kl 22!

Dag 1 (Fredag)

Tar det dagvis med bilder och så för att det ska bli rätt :)

   

Jag och moster A åkte till Dalarö där vi åt en skagenmacka innan vi tog båten. Superbra resturang/café! Saffron fick följa med in och dom kom med vatten, godis och ben till henne och klappade henne en massa. Riktigt bra bemötande mot hundar! Dit går jag gärna igen när jag är i Dalarö!
När vi kom fram snackade vi lite skit innan vi fixade i ordning ost och kex som vi åt medans vi snackade, det va skönt att få veta att jag har all rätt i världen att vara ledsen över vad som har hänt.
Sen blev det sängen!

Hemma!

Nu är jag hemma igen, det första jag gjorde va att ta en sval dusch! Och använda en vanlig toalett, man uppskattar verkligen sånt efter en helg utan dusch (Eller den har bara kallvatten) och ett utedass kan jag säga er!
Båtresan gick bra även om den tog 3 timmar... Nu ska jag ta och vara lite social med mamma och pappa efter att jag har läst lite bloggar, lägger upp alla bilder ikväll :)

Uppdate från landet 3

Hej allihoppa. Mår ni bra? Jag mår bra, det är varmt som 17, men snart åker jag hem. Åker hem idag istället eftersom jag måste få lite att göra. Åkte ut hit för att få tänka på vad som hände för några veckor sen och allt jag gör nu är att gråta så fort jag tänker på det. Så mamma och pappa hämtar oss i stan när båten kommer in. Snart blir det lunch sen så ska jag sola lite mer innan vi tar båten :) Jag har fotat och bilder och historier kommer ikväll. Puss på er!

Uppdate från landet 2

Nu sitter vi på altanen och fikar, jag och Saffron har vart och badat igen, riktigt behagligt väder. Vattnet är lite för kallt för min del så jag står bara med vatten upp till knäna medans Saffron jagar pinnar. Ikväll ska vi göra revbensspjäll och mysa. Puss på er

Uppdate från landet

Igår när vi kom hit så satt vi och åt lite ostar och snackade skit. Mys! Idag har vi inte gjort så mycket hittills, jag och Saffron tog en morgon promenad på 30 minuter innan vi alla åt en stor frukost. Efter det har vi bara slappat. Solen är så stark här att jag brände mig direkt. Sitter nu i skuggan och ska snart gå och bada. Hur har ni det på fastlandet?

Hej då!

Om en halvtimme kommer moster och hämtar oss, sen bär det av till Dalarö med ett stopp i Arninge först.
Jag kommer vara tillgänglig på mobilen när jag själv vill det. Får se om jag mobilbloggar nåt, allt beror på vad jag känner för.
Jag kommer hem på måndag morgon, vi tar 7 båten så jag kommer hem innan lunch i alla fall :)

Nu ska jag fixa med det sista
Ha det så bra!


Illa

Om 3 timmar kommer moster och vad har jag hunnit med? Fixat hundens mat och käkat frukost, seg som jag är har jag inte ens klivit upp ur sängen. Ska snart käka lunch och efter det så kommer det bli fart på mig.

Hoppas alla ni läsare köper Aftonbladet och deras fredagsbilaga Klick där Blondinbella talar ut vad som har hänt. Stackars lilla flicka!

Nu ropar dom där nere att lunchen är klar, pastasallad. Mums!


Good morning sunshine

Underbar solig dag idag, synd bara att min dag kommer spenderas innomhus. Packa allting och sen ska jag sitta i en bil resten av eftermiddagen. När vi kommer ut till Dalarö kan jag sitta i solen och njuta, på båten likaså och sen blir det mat i kvällssolen på vår uteplats.
Nu ska jag äta frukost och pyssla lite :)


2004-2009

För fyra år sedan:
Var jag 12 och skulle precis börja Bergaskolans kulturklass, var glad eftersom jag skulle få gå med mina kompisar

För två år sedan:
Var jag 14 och höll på med teater, det var också då jag va "på g" med någon för första gången. Han var 4 år äldre

För ett år sedan:
Kom jag precis hem från en vecka i London, en av dom underbaraste ställen på jorden!

För tre månader sedan:
Hade jag mitt första förhållande och det var slutspurt i nian, då längtade jag efter ett välbehövt lov och sedan en höst med Rebecca :)

Igår:
Spelade hela familjen minigolf och sedan kom hemska nyheter.

Imorgon:
Ska jag packa och sedan handla med moster innan vi åker ut till landet där andra moster redan är.

Om ett år:
Övningskör jag, ska börja andra ring på hotell- och resturanglinjen med mina underbara (I hope so) klasskamrater, solar och badar med mina vänner och lever livet!

Party!

Mamma kom nyss upp och såg lite allvarlig ut och sa att min andra moster också skulle ut till landet imorrn...
Då antog jag att där rök min semester, men inte är det så! Vi blir tre "tanter" som har en slapphelg på ön. 
Kan det bli bättre? Så imorrn hämtar A mig och hunden (Superbra!) och sen åker vi och handlar onyttigheter innan vi kör på en liten roadtripp till dalarö där vi sedan tar båten ut till ön. Där möter vi upp moster och så blir det en sen middag och mys.

Musslor, läsk och chips kom A med och det tycker jag låter super. Även om jag inte någonsin har smakat musslor måste nångång vara den första ;)

Ser ännu mer frem emot helgen nu!

Minisemester

Jag har pratat med moster och imorrn på eftermiddagen tar jag båten ut till ön. En minisemester som jag verkligen behöver med tanke på vad som har hänt under sommaren, jag ska bara koppla av och njuta av kanonvädret.
Jaha, vad ska man packa då? Shorts, mjukbyxor, några linnen och nån tjocktröja till mig sen mat till hunden.
Jobbigt för Saffron att vi ska sitta 1 timme i stan medans vi väntar på båten, så om det är nån som bor i stan som vill ses är vi lediga vid 4-tiden ;)

Vi har ätit glass och bara slappat nu i nån timme, sen ska vi väl äta när Mikaela kommer hem :)


Lunch

Bläää, 30 grader i solen och svettas som en pelikan efter 1,5 timme.
Tur att Schulmanbröderna alltid får mig på bättre humör :)
Nu är det lunch med madre och padre sen mer slavgöra ;)

God morgon

Gårdagen var inte som man hade tänkt sig precis, efter middagen så va stämningen inte på topp.
Jag satt och snackade med kompisar som kände killen som dog.. Inte kul, men man ställer ju självklart upp!

Idag ska jag jobba klart och sen funderar jag på om jag ska åka ut till landet imorrn... Ska prata med mamma så får vi se hur det blir. Om jag åker ut dit så blir det städning och packning ikväll då.


Nattatime

Nu ska jag krypa ner i sängen med nåt att dricka för att lindra min hosta.

Det som hände igår är verkligen tragiskt och det är en av många dödsolyckor som har drabbat Åkersberga i år.
Självmord, droger, bilolyckor har drabbat oss. 
Det kanske inte är flera olyckor än vanligt utan bara faktumet att det är folk i min närhet och jag själv som har blivit drabbade av bortgångarna.
Jag har fått veta av en säker källa vem passageraren var och det är inte speciellt kul att höra.

Nu ska jag fortsätta kolla på SATC
Sov gott gullisar!


Bilolycka

Igårkväll kom ett larm om en bilolycka, två killar i 20-årsåldern hade voltat. Föraren dog och passageraren fördes till sjukhus. Hur det är med han nu vet jag inte.
Det som suger (ursäkta språket) är att många i min närhet är bekanta med killen, bland annat min syster. Han hade precis fått körkort och hade nyss gått ut gymnasiet. Killen hade hela livet framför sig.

Vi vet inte om han lekte eller körde för fort, men jag har vänner som både leker och kör för fort ibland och nästa gång kanske det är nån av dom.

Vila i frid!


Elaka kommentarer

Jag har fått en del onödiga kommentarer på dom månader jag har bloggat "intensivt" och alla är från folk i mitt liv.
En av dom som håller på så här träffade jag nästan dagligen och då sa personen ingenting.
Det är så töntigt att dom inte kan säga saken ansikte mot ansikte istället för att anonymt klanka ner på mig och sen sitta med sina kompisar och garva åt det.
Om du ska klaga på mig kan du stå för din åsikt och lämna källa som stämmer. Jag ser IP-adressen och vet exakt vem du är.
Hatar du mig så mycket så kan du säga det ansikte mot ansikte istället, annat är bara fegt

Det är så lätt att bråka över internet, men ingen vågar ta det ansikte mot ansikte. Det är så mycket som misstolkas över internet. Det är därför jag alltid använder så mycket smilisar som möjligt eftersom ingen förstår min ironi annars.
Och när man inte skriver smilisar så är man skitsur.

Glasstime

Efter yttligare en timmes jobb sa pappa att det räkte och att vi skulle gå och köpa glass. Så nu sitter jag här med en fet glass i handen och njuter av att vara inne. 30 grader stekande sol när man gör fysiskt arbete är rätt svettigt.
Nej, nu ska jag vila ett tag innan vi går till äventyrsgolfen :)

Anmält!

Katalogen för balettakademiens höstkurser dimpade ner i min brevlåda idag och nu är jag anmäld till commercieal jazz på tisdagar. Nu väntar jag bara på kallelsen som säger om jag kom med eller inte.
Silllunch har vi också ätit och jag ska nu ut och fortsätta jobba.


God morgon!

Klockan 9 började mina föräldrar prata på våran framsida och väckte mig, mitt fönster är över våran lilla altan där, så det va bara att vakna till. Även om jag skulle kunna sova nån timme till.
Idag ska jag och pappa ut och jobba lite medans syrran åker in till täby och uträttar nåt ärende och mamma pärlar (?) sen på eftermiddagen så går vi till stekhuset (20 m bort) och spelar äventyrsgolf. Myspys! :D


Foto: Jag Redigering:
Fi


Myskväll

  

Hela familjen inklusive hundarna gick till ängen som ligger bakom oss och spelade kubb och hade det bara mysigt.
Innan hade vi käkat en stor middag med grillat! Matkoma!
Imorrn ska vi spela golf på äventyrsgolfbanan på stekhuset, det är så skönt när alla är lediga!
Nu är jag supertrött och funderar på att lägga mig och sova, låter som en bra idé eftersom jag inte fick så mycket sömn.

Skulle ju till UM, men dom har semester och jag tror jag får panik.. Nej då, men ändå. Jag klarar mig till dom kommer tillbaka :)

GRATTIS

Grattis syster till jobbet! Jag är stolt över dig och hoppas du trivs! :D

Nu är familjen på väg hem, yeay, och jag har vänt diskmaskinen :P Linn, Frida och Olle va som sagt här och Jessica kom förbi en stund också. Kul! :)
Nu hör jag att alla kommer hem, hör sen!

Segt

Det är så otroligt segt att vara ensam hemma, klockan är bara 3 och jag har hunnit: Sola, jobba, gå ut med hundarna.
All tanks to my mom, som väckte mig kl 9!
Snart kommer Linn, Frida och Olle för att hämta Linns tröja sen ska jag bege mig till affären och handla nåt att äta.
Har nämligen inte ätit nåt än, eller jo. Lite fil, fast det räknas inte!

Sen blir det nog lite mer jobb på brännan, även om jag kommer ha all tid i världen att jobba på den ute på ön.
Jag, en hund, moster, en (nästintill) öde ö och en himmlans massa sol låter just nu väldigt skönt. Dock skulle det vara trevligare om min familj också kunde hänga med. Vi får se hur resan utvecklas helt enkelt. Jag vet bara att jag ska ta en paus! Vilket jag behövde redan för 3 veckor sen!


I love my postman

Posten kom och då tittade jag ut och såg ingen annan än Matilda, söta lilla Ottis som jag ropade på och uppbehöll henne från jobbet ett tag och snackade lite skit.
Förra sommaren delade hon också ut våran post och då blev det lite skitsnack då och då. Kul att se henne igen eftersom det var några veckor sen. Lyckas alltid stöta på henne lite överallt. :)

Nu ska jag ta och duscha innan jag sticker ner till UM och hämtar ut ett nytt recept på p-piller. Första gången ni har fått såna saftiga detaljer ;)

Snackade med min moster på förmiddagen nu också och vi ska åka ut till landet nån dag och vara där ett par dagar. Jag behöver får lite semester. Då ska jag bara sola på våran brygga och bada! Och umgås med moster min :)


Foto: Jag Redigering: Fi


Lite inte på nån!

Tänk dig för några extra gånger innan du berättar saker för folk, för det finns jävligt få du kan lita på.
Det fick jag veta den hårda vägen...
Folk snackar så jävla mycket bullshit och bildar sina egna uppfattningar.

God morgon

Mamma väckte mig innan 9 imorse för att säga att dom åkte, efter det kunde jag inte somna om...
Idag ska jag inte göra så mycket, ta hand om hundarna och jobba. Så får vi se om jag ska träffa Hence idag istället :)


Foto: Jag Redigering: Fi


Nattuggla

Den unga mannen har dåligt inflytande på mig, jag är fortfarande uppe. Fast nu ska jag sova eftersom han försvann :P
Det känns som att jag har gjort det här tidigare.. Haha, nej. Sömn nu!

Tiden går fort

För exakt 4 månader sen kom Micke hem till mig för första gången, det va sent på kvällen men det spelade ingen roll för mig. Jag ville träffa honom och glo på nån film. Vi såg 2 filmer, eller dom stod på i bakgrunden medans vi låg och pratade om allt mellan himmel och jord. Kl 3 bestämde vi oss för att sova, jag somnade med hans armar runt mig och efter det kunde jag inte somna på något annat sätt.

För 2 månader sen så kom han kl halv 3 på natten, knappt 2 veckor efter att vi hade gjort slut. Han kom inte hem från syrrans skiva och självklart ställer man upp, vi kom ju överrens så jag sa okej. Han låg och gosade med mig medans jag grät tyst för mig själv. Jag saknade honom så mycket. Efter några timmars sömn så vaknade vi och låg och snackade och kramades, efter en kyss bestämde vi att vi skulle försöka igen.

För 1 månad sen tänkte han göra slut, men han gjorde det dagen innan istället eftersom jag va så besviken på honom.
Jag kan inte säga att jag blev förkrossad, jag blev mest arg på vad jag fick höra. Jag kände mig utnyttjad och jag skämdes.

Idag pratar vi inte med varandra, jag tror inte vi kommer göra det så mycket mer heller. Jag undrar såklart om han kommer ihåg den här dagen, men jag tvivlar på det. Jag har bestämt mig att undvika honom, för mig är han en helt annan person. Han är inte den killen jag träffade för 4 månader sen.

Dance dance

  
Lånade mamis kamera och lekte lite :)

I höst blir det då Balettakademien :D
Jag kan inte stå stilla längre, 6 månader utan dans är på tok för mycket för mig!

You're not redy for detox

Nu sitter jag helt utsvulten och väntar på pappas goda mat.
Syrran ringde nyss och ska komma tillbaka imorrn och provjobba (Snyltare?) för att visa mer vad hon kan och sen få ett svar.

Va nere och erbjöd mig att hjälpa pappa med att tärna kasslern
Pappa: Nej, jag kan göra det
Jag: Men jag vill göra det
Pappa: Jaha, okej... Gör det då!
Jag till mamma: Han förstår inte att jag vill göra det när jag säger så.
Jag tror jag vet vart min envishet kommer från.

Håller alla tummar

Min syster var på sin första arbetsintervju i fredags och där bestämde dom att hon skulle komma och provjobba idag.
Slängde iväg ett sms till henne för jag vet att hon skulle svara så fort hon fick lunch och hittills så har allting gått jättebra.
Jag är så stolt över min syster, hon har varit nervös och sagt "tänk om..." några gånger. Men nu när hon väl är där går allt precis som det ska. Hoppas hon får jobbet!
Sitter och korsförhör henne på sms nu när hon har lunch, om hon trivs och så! Vi får se hur det går, jag håller i alla fall alla mina tummar!

God morgon

Jag ska äta lite mer innan jag går ut och jobbar. Råkade fasna eftersom den unga mannen loggade in. Haha, man måste ju passa på att snacka med honom innan han sticker :)
Vad mer ska jag säga? Nej, jag går ut och jobbar nu.


Blondinbella

Känner att jag måste skriva av mig lite angående det här som har hänt med Blondinbella.
Jag känner verkligen för henne, kan inte säga att jag vet hur hon mår. Kan inte föreställa mig det. Men jag känner för henne. Först det där med glasflaskan och nu ett övergrepp?! Varför ska hon drabbas av allt?
Jag säger bara att hon har tur som har en sån familj som hon har, en pojkvän som ser till att hon får sova på ett tryggt ställe och föräldrar som bokar en biljett hem.
Det som gör mig mest arg när det gäller det här är att hon kan inte anmäla för det inte finns något vittne. Vittne? Dom flesta övergrepp görs av anhöriga i hemmet, tror ni det finns någon som ser det då? Nej! Jag tackar gudarna att vi i Sverige inte behöver något vittne.

Jag är arg, så arg så att tårar rinner ner för mina kinder. Jag är rasande, men på ett sätt känns det som att det va tur att Blondinbella drabbades av det. Ta verkligen inte det här på fel sätt, det jag menar är att hon är någon som många unga tjejer lyssnar på. Och hon har makten att påverka tjejer att inte åka dit. Skulle det här hända mig skulle bara en bråkdel av hennes läsare veta vad som pågår där.
Hoppas hon öppnar ögon, mina har hon öppnat. Jag vet vart jag inte ska semestra ensam med mina tjejkompisar!

God natt!

Vilken skön dag det har varit. Jag och syrran låg på grannens trampolin och solade och snackade.
Sen så blev det bakad potatis och skagenröra till middag. Efter middagen gick jag ut med hundarna och träffade på den unge mannen jag träffade igår också, vi bestämde att höras ikväll (Vilket han höll den här gången :P)
Sen blev det efterrätt och TV, härligt!
Nu ska jag ta lite mer glass tror jag och sen lägga mig och sova.

God natt!

Vår låt


Min nya favorit, jag sjunger med och känner mig glad. Vilken underbar låt!

Söndag

Nu har grannarna åkt igen, så nu är vi ensamna. Grannarna på andra sidan är utomlands så där är det också tomt, vilket är trist eftersom det är dom vi umgås mest med i längan.
Men nu ska jag ta och lägg mig i solen, ska vara riktigt brun när alla grannar kommer hem ;)

Trist

Åh, jag vill sova nu. Men jag gör som alltid: behagar alla andra. Så därför stannar jag uppe en stund till och hoppas!
Sen: God natt till er alla, jag ska sova tills på måndag och då ska jag äta upp hela McDonalds!

Hemskt!



Jag som är en grym hundälskare klarar inte av att se hela, då tror jag att jag bryter ihop helt. Men jag vet vad det handlar om.
En "konstnär" använder denna stackars hund som konst. Hon svälter hunder och kallar det konst. Hur jävla sjukt är inte de? Tyvärr finns det många andra som svälter sina djur utan att fota det, lika hemskt det.
Skriv på protestlistan mot det här!

Lekstund

Jag tog ut Troja för att leka. Där träffade vi hennes stora kärlek, Jackie. En söt liten hane som är ettrig som få och dom kan underhålla varandra i timmar. Dock var Trojsan lite mer sugen på att leka med hennes boll som jag la ner i fickan.
Efter vi mötte dom gick vi ner mot kanalen, där träffade vi en trevlig ung man som konverserade med mig i en kvart innan hans buss kom. Så med orden "Vi hörs ikväll!" sprang han iväg och jag och hunden gick hemåt för en välbehövd middag.
Under dagen har jag bara sovit och solat. Härligt!

Kvällen vet jag inte vad som väntar, kanske vila upp mig eftersom min hosta kommer tillbaka. Kanske åka till Ljusterö och se Lillasyster spela eller kanske ta igen senaste veckan med min granne som åker bort igen imorrn.
Eller så sitter jag bara här hemma och nördar mig framför datan och hoppas på att en viss person också bestämmer sig för att spendera sin kväll framför datorn, vad som än händer så lovar jag att ni får veta!

Frukost

Nu ska jag äta frukost, inte för att jag orkar göra nån men jag dör snart av hunger. Helst av allt skulle jag vilja ha en egen kock som kan göra pannkakor åt mig varje morgon.


Bild: Pannkakor.nu

Inbrott?

Jag kom hem igår strax innan 12 efter en superduperkväll med Amanda Landfeldt.
Jag tog ut hundarna eftersom mamma bad mig coh då upptäckte jag att en mina grannanrs bil va öppen. Passagerardörren stod helt vidöppen och ingen var i närheten. Jag ringde till polisradion som i sin tur ringde ägaren.
När jag skulle kolla om bilen var stängd hade den heltplötsligt försvunnit. Jag gick förbi ägarens hus och eftersom dom var vakna så knackade jag på och frågade. Dom hade ställt in bilen och tackade så mycket för hjälpen.
Ja, har man föräldrar som mina så är det där en självklarhet.

Nu regnar det så jag ska ta och pyssla här hemma idag istället för att jobba. Men först: TV och frukost.

Myskväll

Nu ska jag möta upp min partner för kvällen Amanda, vi ska handla mat till ikväll och sen är det 100% mys hos damen.
17 vad kul vi kommer ha, Nile city och tjejsnack.

Kisses!

Knashund!

Pappa kikade in och sa att jag skulle ta ut hundarna så vi kunde ta bågen till täby så skulle jag jobba på eftermiddagen.
Vem tackar inte nej till det? Så jag gick ut med hundarna, ner till kanalen och gick där. Vi kastade pinnar och så, jättekul tills den lilla olydiga saken fick spår efter en stackars utter som hon förbrilt jagade. Som tur är så badar hon inte så uttern klarade sig.
Arg som ett bi va jag på henne för hon inte lyssnade, men det brydde inte hon sig om. Hon struttade vidare lika glad som alltid.

Nu ska jag utrusta mig med mammas MC-ställ och sedan leka bikerbrutta. I love it!

Good morning sunshine

Blev väckt innan 9 av att pappa står och kapar häcken med nån klippare som låter, när han slutar somnar jag om. 30 minuter senare börjar han och syster ropa till varandra. Då fick jag gå upp. Äh, jag måste ändå upp och jobba.

Syster har sin första jobbintervju idag, håller alla tummar jag kan för henne! Hon och mamma åkte nyss till den salongen hon ska till. Mamma ska med som modell, syster behövde visa sina skills för dom också :)

Nu ska jag försöka äta frukost och jobba klart.

Once again

När ska man kunna lita på dig? Du säger att jag har förändrats, men vad har inte du gjort då? Du har ett liv utan mig, du kan inte ens anstränga dig tillräckligt för att ringa eller skicka ett sms. Inte undra på att du inte vet vad som pågår i mitt liv.
Vi har inte pratat på en månad och det skiter du i.
Jag vet att jag inte ska förvänta mig mycket av dig, men ändå... Med tanke på hur nära vi va så borde man höra av sig. Du har ju skaffat flickvän och allt utan att ens nämna det för mig, jag får veta sånt av andra.
Och du vill att jag ska komma ner till ditt jobb och hälsa på, har du tänkt på att jag jobbar?


Det här är ju inte första gången det händer, men jag är snäll nog och fortsätter vara vän med dig. Du betyder för mycket för mig för att jag ska kunna skita i dig. 4 år är inget man bara glömmer.

Hundpromenad

  
Troja och hennes kanske lite för stora pinne

Efter en promenad på 45 minuter i regnet kommer jag och hundarna hem dyngsura och trötta.
Vi lekte som tre 5åringar och kastade pinnar och brottades i regnet. Härligt var det, det var nämligen ett år sen vi gjorde nåt sånt. Jag ska försöka ta ut dom och leka varje dag, kommer kanske inte funka men jag ska försöka.
Mina bebisar. Jag känner mig glad och jag har ny energi, en kväll med mina solstrålar är nåt jag behöver efter min dag.

När jag sitter och väntar på att ugnen ska bli varm för att jag ska laga lunch ser jag att det börjar regna... Massa svordomar och jag sätter på mig pappas rengjacka över mitt linne och shorts och ett par flipflops. Grannarna måste tro att jag var en blottare eftersom regnjackan täckte shortens.
Anledningen till varför jag sprang ut? Papppåsen där allt ogräs är i går sönder av vatten, påsen stod utomhus. Som tur va så hann det inte regna så mycket och jag hade ställt den lite under ett träd, så det blev inga störra skador.

Nu ska jag lägga mig med min mage som är full av tacos och värma mig.


Det blev en regnbåge till slut. :)

I love!

Jag verkligen älskar fotbollsfrun, så underbar! Dryg och ironisk. Ärlig och rak. Puss på henne!
Om du inte rdan följer hennes blogg så är det på tiden du börjar läsa om hennes underbara liv!

Svettigt

Efter en stund ute i solen och jobba hårt så blir man ganska varm, ganska är bara förnamnet. Just nu sitter jag och önskar att jag kan få jobba klart så jag sedan får ta en välbehövd dusch eftersom varenda svettkörtel jobbar på högvarv just nu.
Nej, nu blir det lunch sen mer jobb sen sola sen dusch!

God morgon

Vaknade för en timme sen, efter 7 timmars sömn. Men är man ute till 2 får man skylla sig själv. Äter frukost nu sen ska jag ut och jobba häcken av mig och bli klar! Jag är så lat just nu...

Igår så åkte jag och Oscar först till svarttaxi och sen till skärgårdsstad. I skärgårdsstad hände de inget så kom Globen och då passade jag på att åka med dom hem eller till McDonalds då, sen åkte vi runt lite och träffade folk.
Trevligt va de :)

Nu ska jag äta klart och sen ut och jobba

See ya!

Nu sticker jag till vårt centrum med Oscar och möter upp folk där. Ha de så bra gullisar!

Kväll

Jaha, nu är det kväll igen och vad har jag för planer? Nada, sip, none. Ser ut som att det blir PCD2 och Hells cithen för mig.

Jag i barnpoolen idag. Inte speciellt smikrande bild, men jag vill inte blotta mig helt i bloggen

Vad var det i paketet?



Det var priset jag vann i Dajas tävling. Ska så fort jag har provat den skriva en utvärdering :)

Vilken musik väljer du när du känner...

snodde av scar.blogg.se
...dig upprorisk: Foo fighters - The pretender
...att du inte orkar längre: Jimmy Jansson - Det enda jag vill
...för att dansa: Alphabeat - Fascination
...att du fått ditt hjärta krossat: Ne-yo - Do you ever 
...att du vill bli på bättre humör: Elefant & PH - Jag lagar din mat
...för att festa: De lyckliga kompisarna - Rysk bompa
...för något lugnande: Shirley Clamp - Det är du
...för att sjunga: Alicia Keys - Karma
...att du vill dra täcket över huvudet och bara ligga där: Sara Löfgren - Starkare
...dig kär: Snook - Älskling jag är hemma nu
...dig riktigt förbannad: Simple plan - Crazy
...för att gråta: Celine Dion - It's all comming back to me
...dig osäker: Snook - Blunda

Paket

Oj oj, öppnade brevlådan och där låg ett paket adresserat till mig.. Vad va de? Det berättar jag när jag kommer hem, nu ska jag ut och jobba igen

Resten av veckan


Jobba ( )
Leka med Amanda ( )
Segla? ( )

Magaluf



Orup är ju för cool i sina kängor på stranden. Hoppas ni vet vad ironi är, men låter är grym!

I'm up!

Vaknade för inte så länge sen och när jag går ner för att sätta på internet märker jag att jag är aldeles ensam hemma. Ja, djuren ligger lite här och var och skrotar. Men inte en människa så långt ögat kan nå. Mamma och pappa jobbar, det vet jag. Men syrran, nånstans skulle hon. Va de arbetsförmedlingen igen eller va de täby.
Skickade ett sms och frågade... tandläkarn, så va de. Men hon är snart hemma och då hoppas jag att hon tar ut hundarna så jag kan somna om.

Nej, nu ska jag tillbaka till sängen och äta frukost.

Hopp hopp

Nu har jag och syrran vart ute på grannens baksida och hoppat trampolin. Gash, jag älskar att vi får låna den undebara stora saken när dom är borta.
Nu ska jag poppa popcorn och sen lägga mig framför TVn och bara slappa.


Försäkringskassan

Dom jävlarna! Nu får inte jag nåt barnbidrag på 2 månader, tack så mycket! Inte för att jag drabbas speciellt mycket, jag jobbar ju och så. Men ändå, 1050 kr extra i 2 månader vill man ju faktiskt ha. Hej då 2100 kr... Surt!
Det är därför man vill vara född på sista halvan av året, då minsan får man pengar hela tiden.

Nu ska jag vara lite mner bitter: Solen gick i moln och det blev kallt när jag låg där ute och sov i solen. Nu lägegr jag mig och tröstäter godis och sover med ett stycke katt.

God morgon

Öm är jag, över hela min arma kropp. Slet hårt igår. Ska slita idag med.
Fast en sak har jag att se fram emot: Mamma Mia på Globen den 19 Augusti. Pappa bokade biljetterna idag. Hela famijen ska vi sitta och sjunga med i Waterloo och andra gamla godingar. Vilken fantastisk pappa jag har, kan inte sluta tjata om de.
Nu ska jag försöka ta mig ut, snart....

God natt!

Nej, nu tar jag och lägger mig och sover.

Passar på att slänga in en diskution från helgen då flickorna var här
Vi pratar om vår kusin som är adopterad och så nämner vi hur gammal han är
Queenie: Men vem vill adoptera nån som är över 20?
Gullungarna förstod inte att han adopterades när han va liten.

God natt!

Soran åker longboard



Och ja, det är Björn Gustavsson som filmar :)

Måndagsbarn

Hej hej!
Jag stack ut och jobbade direkt när jag vaknade och har jobbat fram tills nu. Duktiga jag!
Resten av dagen ska jag inte gör något alls, skulle träffat en gammal vän och hennes dotter men det funkade inte.
Så nu ska jag väl spendera min eftermiddag i solstolen och passa på att förbättra brännan.

Jag fick en liten kommentar om att jag vann en tävling, skitkul! Lovar att lämna en utvärdering på produkten!


En flicka som är stark



En låt som har vart en favorit i flera år!

Gratis bio!

Klicka här för att få gratis presentkort och biobiljetter superlätt!
Jag vet många som har provat och är nöjda! :)

Nrj!

Jag tycker alla ska lyssna på nrj nu kl 16 då en av mina underbara vänner är med! :)

Annica och hennes familj har precis åkt, jag är inte dåligt utmattad efter att ha ränt runt med en 4-åring i ett par timmar. Ska lyssna på Emilia nu innan jag tar plats i min säng framför ett skräpprogram

Besök

Nu ska vi få lite besök här av Annica och hennes familj. Ska bli superkul att träffa dom!
Det blir fika och jag gissar på att lillkillen vill busa med hundarna också :)

Gårdagen

Ja, jag lever! ;)
Kom hem i morse kl 8 och gick direkt och la mig eftersom jag bara fått några få timmar sömn.

Gårdagen var sjukt trevlig. Allt började med en gemensam bussresa till huset där festen ägde rum. Där blev det lekar och mingel innan middagen. Sen satt folk och snackade och hade det kul. Ja, det var väl vad som hände (Ja, en massa saker som inte ska nämnas också) men det va grymt roligt att träffa alla igen :)



   
 

Bye bye!

Oj, vilken stress det blev. Nu hade jag helt plötsligt bara en timme på mig att göra mig i ordning.
Fast nu sitter jag här med en lättare lunch och inser att jag är så gott som klar.
Tjejerna åkte hem och det blev massa kramar och tack och jag va nära på att fälla en tår, vi ska snart ses igen.
Ja, vi bor ju trots allt bara en halvtimme ifrån varandra med bil.
Snart ska jag traska till en buss som tar mig till stationen och byta buss (woow, vad intressant) där jag kommer anknyta mig till Linn den bruna som ska få sukta mig med berättelser från sin resa till Florida.

Kameran ska med och jag planerar att fota mina trevliga kamrater!

Ändrade planer

Ingen minigolf med tjejerna, Sarahs pappa kommer och hämtar dom snart så nu sitter dom och äter frukost medans jag bloggar.
Så jag ska ta och lägga mig med P.S. I love you i öronen och sola snart. Kanske till och med hoppa lite trampolin, grannarna är borta och någon måste ju underhålla den så länge ;)

Nu ska jag sociala mig med flickorna dom sista minutrarna :)


God morgon

Nu sitter jag här supervaken medans resten av kompaniet sover sött i min systers rum.
Igår åkte vi först hem till en av Queenie och Sarahs vänner innan vi gick ner till centrum med dom. Dom åkte till österskär medans vi stannade kvar i centrum. Efter 5 minuter ringer en av tjejerna och påminner Queenie att hon har lite av flickans saker så då får vi åka till Österskär, snälla Globen körde oss :)
Där var det fest och vi satt där en halvtimme innan vi bestämde oss för att åka hem, sen satt vi här hemma och snackade skit :)
Jag gick och la mig medans dom andra drog ut på andra äventyr.

Idag väntar eventuellt en liten golfrunda på vår äventyrsgolfbana och sen ska jag på Åkersberga revyns sommarfest!


Queenie, Syster och Sarah

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd

Utgång

Nu ska jag och Mikaela visa flickorna lite mer av Åkersberga och vårat "nattliv" som knappt existerar.
Efter en enormt stor och god middag så börjar vi sakta göra oss i ordning.
Middagen bestod av: Grillad köttbit, potatis, majs, melonsallad, tzatziki och en massa mer smått och gott. Till efterrätt gjorde vi banan och choklad i grillen och åt det med glass.

Nu ska vi ha lite tjejsnack och sminka oss och allt som tjejer gör. Sen ska vi bege oss ut i vårt vaaackra väder och ta en buss!

Galet

Jag och Queenie gick ut för att handla lite saker som var glömda, när vi precis ska gå ut ser vi att det spöregnar. Q som inte vill förstöra håret tar en plastpåse över huvudet och gör ett hål för ansiktet och traskar nöjd ut från affären.

Nu håller vi på att laga all mat, synd bara att det regnar så vi får sitta inne.. Men det är lika kul ändå!

Återförenade

Sådär, nu är vi återförenade och har kommit ikapp lite med snacket.
Eftersom Queenie aldrig hade sett en häst förut tog vi en sväng till stallet där hon till och med fick röra en, gullunge säger jag bara!
Nu har vi ätit lite chips och myst. Så kul att ha dom här. :)

Reunion

Om en timme blir det stor återförening. Yeay, har längtat hela veckan! Nu är huset städat (det jag skulle göra iaf).
Jag kände mig extra snäll och damsög syrrans rum, hon hinner inte annars tror jag tralala :P
Klart man hjälper till, det är ju bådas gäster!
Nu ska jag ta och fixa till mig lite innan jag tar köket och kastar i mig mat. :)

God morgon

Nån som har koll... Låg jag på mest aktiva igår? Eller är det nån som har länkat mig. Har nämnligen några fler läsare än vad jag brukar ha. SUPERKUL!
Om lite mer än 2 timmar kommer tjejerna... Åh vad glad jag är. Det är ju ett bra tag sen vi sågs. Gullungarna!
Nu ska jag ta och städa mitt rum och ett badrum och sen göra mig klar för att hämta tjejerna, för vi får väl följa med mamma? Och skrämma slag på alla sjuklingar med vårat skrikande utanför :P


Like a lot!

Dagens


Dagens humör: Exalterad
Dagens borde: Jobbat mer! och börjat städa
Dagens frisyr: Hästsvans på förmiddagen och en fläta på eftermiddagen
Dagens klädsel: Shorts och linne
Dagens planer: Jobb och handla
Dagens materiella vill ha: Iste och en dunderkur för hosta
Dagens längtan: Morgondagen!
Dagens fundering: Morgondagens middag
Dagens beroende: Franska baugetterna!
Dagens tråkigaste: Hosta
Dagens personer: Mamma, pappa, syster och Jimmy
Dagens irritation: Hosta
Dagens låt: Celine Dion - It's all coming back to me

Beroende?

Mamma påpekade att nästan alla mina inlägg handlar om mat... Men det är ju inte sant, eller?
Visst jag äter mycket, men inte sååå mycket... Vid eftertanke så gör jag det. Jag äter konstant. Förutom nu när jag är sjuk då, men annars då äter jag hela tiden. Mitt rum är just nu fullt med godis. En påse bilar, ostbågar, choklad och plockgodis vid sängen och så en påse bilar här vid datorn också.
Oj, tur att man har hög ämnesomsättning och inte går upp i vikt. För annars tror jag att jag skulle väga lika mycket som Peter Harryson, inget illa menat mot den underbara mannen!
Kanske ska ändra min kost? Lite nyttigare.. Nej, det har jag för länge sedan konstaterat att det är inget för mig.
Nu när jag ändå inte går upp i vikt kan jag väl passa på att njuta, för jag gissar på att den här "gåvan" inte kommer stanna för evigt.

Har aldrig sett det här som en gåva. Jag har i flera år haft anorexikoll på mig, skolsyster vägde mig varje/varannan månad och noterade om jag hade gått upp eller inte. Varje gång predikade hon om hur viktigt det var att äta och varje gång satt jag och sa att jag visst åt, kolla kurvan jag följer den! Tror ni nån lyssnade? Nej, inte förns vår nya skolsyster kom. Efter en koll fattade hon att jag visst åt och jag slapp det där.
Mamma har aldrig vart orolig, jag har ätit bra. Eller de senaste åren har jag ätit bra. Om inte för mycket.
Jag har till och med vänner som klagar på att jag är för smal. Tyvärr, jag kan inte göra nåt åt det. Hur mycket jag än vill.
Att bara ligga stilla och äta en massa fett hjälper inte, jag får bara finnar och mår illa. Det ända som har gjort så jag har gått upp i vikt är när jag började bygga muskler. Jag gick från 15 kg undervikt till bara 10 på 3 månader. Det var  framsteg för mig, big time!

Men det viktigaste är att jag är nöjd med mig själv, vilket jag är.


Kvällsmys

Sådär, nu är jag tillbaka här. Jag och mamma åkte som sagt och handlade inför imorgon. Massa gott blev det!
När vi kom hem så pysslade vi lite här hemma (Jag sov) sen efter ett tag kom lilla Jimmy över. Konstigt tyckte jag eftersom syrran inte ens är hemma. Men han kom för att visa sin bil för pappa.
Har pappa fått den son han alltid har längtat efter? Haha, nej då. Nu ska vi inte tänka så.
Efter ett litet besök från Jimmy så blev det middag och efter det har jag bara slappat i min säng och svarat på lite kommentarer :)
Nu ska jag gå ner och göra ett par mackor till mig själv och en kopp te innan jag kryper ner i min säng igen.


Varmt!

Oj, vad varmt det är ute! Jag har stått ute och jobbat lite samtidigt som jag lyssnade på P.s. I love you. Så grym bok. Enda nackdelen är att den är på engelska, men det är inga problem för mig!
Jag och minstingen gick till mammas jobb för att hämta upp henne och kika på hur ombyggnaden på hennes jobb ser ut.
Nu ska jag och mamma skriva inköpslista till grillningen imorrn och åka och handla.

Nya håret

 
Före och under...

 
Efter! Bilden gör inte håret riktit rättvist, så bättre bilder kommer ni få sen!

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd


God morgon

Hinner inte skriva så mycket, måste ut med min stackars hund som alla har glömt bort idag.
Min lilla bebis ska få sig en kort promenad innan jag sticker ut och jobbar.

Stora hunden hade fått hänga med mamma till jobbet, vilket jag helt hade glömt bort. Så när jag skulle ta ut henne sprang jag runt hela huset och lockade på henne. Panik, hunden är ingenstans. Jag kollade överallt 3 gånger men inga spår av henne.
Så ringer jag mamma och där va hunden, se så knasigt det kan bli ;)


Blondiner har roligare?

Nee, helt blond är jag inte. Det var inte målet heller, men jag är väldigt ljushårig. Snyggt är det. Jag älskar det verkligen!
Orkar inte fota idag eftersom det inte är nåt snyggt ljus så ni får hålla er tills imorgon ;)
Jag känner mig fräsh och startar ett nytt kapitel i mitt liv, singel och lycklig. Haha, ;)
Jag känner mig genast mycket friskare nu också, när jag är uppiffad och dan. Med uppiffad menar jag att mitt hår är utsläppt och inte lockigt efter en knut på huvudet.

Kul sak: Fick tillbaka mina hemska utslag idag igen. Och vi har troligtvis klurat ut orsaken: Mitt iste på flaska. Nåt ämne i den får mig tydligen att reagera. Så imorrn ska jag göra en stor kanna eget iste utan tillsatser!

Nu ska jag fira min nya hårfärg med ett glas fanta!

Stort projekt!

Jaha, det här va större prjekt än vad jag trodde. Jag anade att det röda skulle komma fram. Och mycket riktigt så hade jag rätt. När första blekningen tvättades ut blottades rosaaktiga slingor. I med en starkare blekning. Så nu sitter jag här med en lite småsvidande hårbotten och ett blött linne.
Inom en halvtimme hoppas jag att mina slingor är härliga och fräsha. Och sen ska mitt hår få vila. Ett litet tag iaf. Sisådär en månad? Om jag klarar av att vänta så länge. Jag byter hårfärg oftare än vad Carola fyller på sin botox.
På mindre än ett halvår har jag färgat mitt hår..... Äh, kan inte ens räkna det på en hand. Inte konstigt att jag har slitet hår.
Äh, det är bara hår. Det växer ut igen!

Aoch!

Aj, aj, aj! Säger jag bara. Syster min sitter just nu och drar en satans massa slingor i mitt hår. Jag tycker inte om hättan!!!
Speciellt inte engångshättan som hon gör egna hål i. Dubbelaj!
Men fint ska det bli, det har jag bestämt! Jag ska bli skitsnygg i håret och alla killar kommer vara efter mig. Lite önsketänkande där va?
Dum måste jag i alla fall se ut just nu, jag känner mig dum som har en stor plasthätta på huvudet och håret sticker ut åt alla håll och kanter.
Nej, snart börjar jag gråta om hon fortsätter sticka hål i tinningen på mig. Tur att jag tog med mig datorn så jag  kan fokusera på nåt annat än smärtan.

Working on it

Nu sitter jag här med en turban i håret, handuken är virad runt mitt kaluffs för att förhindra att min dator ska bli nerdränkt.
Körde ju i en hårinpackning efter duschen, förutom att göra håret lent så drar den här inpackningen ur hårfärg också.
Varför gör jag det? För jag ska bli blond! Eller inte råblond utan lite ljusare än min naturliga hårfärg. Om det går dvs.
Som ni kanske vet så var jag röd och orangehårig för inte så länge sen, den färgen sitter kvar i grunden och gör att jag inte kan färga hur jag vill. Därför ska jag dra ut så mycket färg jag bara kan så jag kan få en ny fräsh hårfärg asap!


Det är den här inpackningen jag använder och man hittar den hos frisören. Priset vet jag inte :)

Redan?

Fick ett mail från en från Åkersberga revyn som välkomnade mig på sommarfesten på lördag. Är det redan Juli? Är den redan den 12? Wow, tiden går bra fort.
Tur att man vet vad man ska ha på sig. Min nya klänning passar perfekt för en sommarfest!
Synd bara att jag hostar som en gud vet vad... :/

Solsken!

Eftersom det är några gubbar som står och jobbar precis på mitt ställe så tänkte jag passa på att lägga mig i solen.
Som sällskap har jag iste och en ljudbok. Man får ta och passa på att få lite mer färg nu när solen äntligen är framme. :)

Duktiga jag!

Eftersom mamma är på jobbet och pappa ligger och sover så måste någon ta hand om saker här hemma.
Så nu har jag duschat och gjort en inpackning (Måste ju göra nåt för sig själv ;) ), vart ute med mina hundar på en promenad och pysslat om min sjuka syster.
Nu ska duktiga jag göra en stor macka åt mig själv och avnjuta den i solen med en kall iste.
Gullepappa köpte hem mina favoritmackor som är underbara och perfekta till en lättare lunch :D


En stor favorit!

Good morning sunshine

Äntligen lite sol! Jag vaknade för knappt en timme sen. En god natts sömn är något jag har saknat. Även om jag vaknade upp några gånger av att jag inte fick luft. Men jag vaknar inte lika ofta längre :)
Jag har fått i mig mat och klivit upp ur sängen. Stående ovationer till mig!
Idag ska jag jobba lite och sova mycket!

Vi körde på en fågel och begravde den

Nej, nu tar jag och rör mig med tunga steg mot min säng som ligger 3 steg bort. Där väntar en sval säng och ett glas Fanta för omväxlingsskull. Colan och istet är slut.
Där väntar också en god natts sömn för denna sjuka lilla flicka. Har sovit igenom halva dagen, börjar blir friskare. Det är vad jag intalar mig sjäv i alla fall. Men att jag sover och äter massor är väl ett bra tecken? På matdelen ljög jag lite, kan inte svälja utan att ha ont så jag äter mest fil och mackor i den mån det går. Hej viktnedgång!
Oj, där kom den pessimistiska Rebecca fram.
Nu ska jag leta redan på min söta rara kattunge (5 år gammal, men fortfarande min bebis) och krypa ner i sängen.

Sov så gott!

Tillökning!

Vi har fått tillökning, en till grill! Yeay, mer grillat! Det blev en gasolgrill för luncher och om det bara är 2 som ska äta.



Förutom den här har vi ju våran monstergrill. En stor murgrill! Så nu blir det mer grillat för oss :)

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd


Strul...

Det är nåt strul med min blogg så man kan inte kommentera, men jag har en mail som ni är mer än välkomna att använda: [email protected]
Så är det något ni vill mig nås jag där! :)

Uppdate 20:40 : Sådär, nu fungerar allting igen!

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av: Jenny


Regler
- Beskriv först reglerna
- Svara på alla frågor
- Välj ut 3 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din blogg
- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
- Hemligt "möte"
- Ta ögondroppar
- Sova

- Äta
- Kolla på tv 

Vad gjorde du för 10 år sedan?
För 10 år sedan var jag 6 år gammal och skulle snart åka utomlands för första gången, till Mallis. Så lärde jag mig simma där. Samma sommar var jag ute på min mosters landställe i skärgården som jag är på varje år nu :)

Ställen du bott på?
Två lägenheter i Rissne, sen har jag bott här i 8 år. :)


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
- Resa
- Flytta med hela familjen och köpa ett hus till mamma och pappa när dom är gamla ;)
- Bjuda mamma på en spa-dag och shopping, köpa en båge till pappa och ge honom en resa till England för att se fotboll och ge syrran en massa kläder
- Donera till olika välgörenhetsgrejor
- Shoppa och spara en massa!

Jag utmanar:

Matilda
Andrea
Elin


Mums!

Nu sitter jag här igen, med min trogna kompanjon: Iste. Till den underbara drycken äter jag typ minipiroger.
Mitt lilla möte som jag va på nu på förmiddagen gick bra. :) Har fått reda ut mycket som behövdes redas ut.
Idag ska jag inte göra speciellt mycket, bara ta det lugnt. Utslagen försvann under natten och ögat mår bättre idag.
Nej, tillbaka till lunchen!


© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd


Panik

Nej, man kan inte sova när man har panik. Eller utslag över hela armarna och halva benet som bara kliar.
Eftersom både jag och min syster har haft det här förut så har vi massa tabletter för det hemma, men nu har jag så envisa utslag som vägrar lägga sig utan klättrar bara mer uppåt och sprider sig.
När syrran fick det här åkte hon in på akuten, när jag fick de så hade vi turen att lokala sjukhuset var öppet och jag fick behandling här.
Jag har sprungit runt i ren panik och hoppat runt, nu låter jag jätteklen men det här är inte kul ska jag säga! Jag är röd och svullen.
Jaha, nu får man stanna i skuggan ett tag också... Amanda har fått stått ut med mina tårar och min panik ett tag på msn, tack stumpan!
Nej, nu ska jag dricka lite mer iste och tycka synd om mig själv...

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd

Tank god for Facebook!

Nu ska jag ta och börja avrunda här, ska droppa lite gift i ögat. Om jag lyckas träffa den här gången.
Trodde jag skulle dö nyss, okej där överdrev jag. Men nästan! Facebook fungerade inte, tragedi! Jag är beroende av facebook, ett seriöst beroende. Finns det stödgrupper för facebookberoende?
-Hej, jag heter Rebecca och jag är beroende av facebook.
-Hej Rebecca!

Nej, så farligt är det väl inte, men man kan ju inte förneka att facebook är sjuhelvetes bra! Man hittar gamla klasskamrater och nya vänner.
Sen kan man ta sig modet att skriva på den där snygga killen på bussens wall och kanske få ett svar tillbaka. Sn kan man lägga upp bilder på vännerna som kanske inte är så smickrande och tagga dom. På det sättet startar man ett enormt taggkrig.

Det här kan jag prata på om i evigheter, men nu ska jag lägga mig. Ska upp tidigt imorrn för att gå på ett supertrist "möte" som jag verkligen inte vill på.

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd


Lättare sagt än gjort

Det är så lätt att säga att man bryr sig, men att verkligen göra det är svårare. Förstår inte varför du sitter och säger att du bryr dig när du inte ens gör de. Du hörde av dig första två dagarna, men nu bryr du dig inte alls.
Jag måste leva med det här, medans du kan engagera dig precis som du vill. Jag orkar inte att du ska bestämma själv när du vill vara en del av mitt liv. Det är jag som ska bestämma det, det är jag som är offret här. Allt du behöver leva med är skulkänslorna, vilket du inte verkar ha. Så vad har du för problem med det här?
Jag vet inte om jag ska gråta eller skrika åt dig. Helst av allt vill jag få det här ogjort!

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd


Droppat och klart

Efter mycket om och men så har jag fått i den första droppen antibiotika i ögat. Syster min va snäll och hjälpte mig. Även om jag betedde mig som en bebis och höll för ögonen och skulle stöka runt. Till sist tog jag mig modet och droppade själv. Lite hamna utanför, men det gör inget. Jag fick i lite iaf!

Jag har ju sötaste systern! Jag ligger och slappar i sängen (precis som man ska när man är sjuk) och så drar hon upp mig för att handla lite så jag kom upp ur sängen. Inte för att hon gjorde de för min skull, men jag behövde lite frisk luft.

Nu ska jag krypa ner i min säng igen med iste, ostbågar och Topchef!

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd


Sjukling

Nu sitter jag i pyjamas och duntofflor framför datorn. Bredvid mig har jag ett stort paket med näsdukar och ögondroppar.
Hemkommen från sjukhuset med domen: Ögoninflamation.
Läser instruktionerna och håller på att samla mot för att droppa antibiotikan i ögat på mig själv. Lika bra att vänja sig eftersom jag kommer göra det ca 20 ggr. Hemska tanke!
Nej, nu ska jag droppa giftet i ögat och sedan lägga mig i min underbara säng och tycka synd om mig själv.

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd


Veckan som kommer


Läkarbesök (x)
Två saker som är ang förra torsdagen (x) ( )
Queenie och Sarah kommer hit ( )
Sommarfest med Åkersberga revyn ( )
Annica med familj kommer hit ( )
Jobb ( )

Good morning sunshine

Sitter just nu i telefonkö. Ovanligt? Nej.
På mammas order sitter jag och väntar på att få prata med en läkare. Vaknade upp med ett rött öga som bara svider.
Just my luck att bli sjuk på lovet... Hoppas jag får vara ute i solen så jag kan jobba klart.
Så idag blir det förhoppningsvis ett läkarbesök och sen äta vindruvor i sängen framför en amerikansk talkshow, Oprah eller liknande.
Nån som har tips på vad man kan göra mot ett kliande öga man inte får röra?

Hoppas ni mår bra!

Äventyr

Det va meningen att jag bara skulle ta en fika med mamsen, men syrrans två kompisar fick också fika så drog vi iväg till Globen för att hälsa på folket där. Sen blev det pizza och skitsnack på en av våra 17 pizzerior innan vi sedan åkte vidare till McDonalds för kaffe, mellanlandade i centrum ett tag också.

   
Söta lilla Dolly fick vara med överallt, även på pizzerian och äta lite mat. Hon parkerade sig på en stol bredvid Globen och satt där nöjd med pizzarester.
Sen tog hon och jag en lite promenad runt pizzerian. Självklart lyckas hon charma dom som jobbade där ;)

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd


Ängar av guld



En av dom bästa låtarna genom tiderna! Fields of gold

Smart

Sjuk och förvirrad är jag, för jag glömde helt att posta inlägget nedan. Som skrevs 50 minuter innan jag upptäkte dens saknad.
Jag har fyllt på mitt förråd med iste och vindruvor. Solen gömde sig bakom ett stort moln så jag ska vila lite till innan jag fortsätter steka i solen.

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd

God morgon

Hoppas ni har sovit bättre än vad jag har gjort, hostat och snörvlat har jag gjort. Idag ska jag bara vila och ta det lugnt, solen är ju ute så man kan kanske passa på att få lite mer färg :)
Vad jag än gör ska jag ta det lugnt.
Nej, på med kläder för att traska ut till affären och köpa nån god frukt att mumsa på :)

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd


Hallelulja!

Jag kan inte annat än att tacka gudarna för mina föräldrar, mästerkockarna själva.
Igår hade vi en brakmiddag och idag lugnar vi ner oss lite, men det är fortfarande mums mums mat. Grillad köttbit och potatisgratäng. Till blir det lite grillad paprika och svamp. Lyx!
Fast på fredag blir det värre, då slår vi på stort och grillar både det ena och det andra för att tjejerna ska få smaka på vad vi brukar (Och inte brukar) äta. Längtar verkligen tills dom kommer, smset kom i rättan tid!

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd


Hallon



Nu ska jag lägga mig i min säng och njuta av den här härliga "drinken" och att det är en timme kvar tills jag får ta en av mina super halstabletter igen.
Jag är just nu dundersjuk, eller så gott som. Försöker hålla humöret uppe, men jag bara hostar och snörvlar och klarar inte av längre stunder vid datorn. Så det blir kortisar idag. :)

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd

Shopping

   

Ny klänning inhandlades under trippen till centrum med mamma

Nu väntar en stor tonfisk- och pastasallad nere i köket på mig, men först en stor dos med nässpray!

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd

Buzzador

Jaha, nu har jag blivit anmäld till min första buzzador kampanj. Skoj skoj! Jag ska testa ljudböcker i mobilen, känns som en perfekt grej nu när man litter ute och solar. Och jag jobbar. Får vi se hur det fungerar. Jag kommer självklart hålla er uppdaterade om det där. Kommer ha fri tillgång till hur många ljudböcker jag vill i 1 månad.
Mamma, ska vi inte ta och bila genom Sverige?

För att bli medlem så går ni in på länken här och fyller i alla era uppgifter. På sista sidan ska man fylla in användarnamnet på den som värvade en. Där skriver ni Palmquiist.

 

För vi ska dansa i neon.

Som ni kanske vet så har jag ett sammarbete med Cocoo och får därför tillgång till grymma förhandsvisningar. Tänkte dela med mig av lite favoriter till er. Klicka in er på hemsidan och beställ lite godingar! ;)

 
Hitta dem och fler modeller på http://www.cocoo.se/

 
Hitta dem och fler modeller på http://www.cocoo.se/


Mums!

Åååh, vilken god middag!
Grillade tigerräkor och bröd med aioli till förrätt och sen lax, potatis och en god romsås till huvudrätt. Allt grillat, till och med potatisen :)

Det där va mitt hej då, tack för allt men det här kommer aldrig att fungera. Jag vill inte ha någon kontakt med dig, och du behöver inte oroa dig för jag kommer inte ställa till det för dig. Du kommer få ha kvar ditt liv precis som det var innan. Innan du träffade mig.


Bild: Norskfisk

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd

"Ska jag ringa imorgon?"

Jag bryr mig inte ett skit om du ringer mig eller inte. Varför börja bry sig nu?
Är det nu du fattar hur illa det här är? 5 veckor senare. Jag blir så jävla trött på det här, det känns så falskt att du helt plötsligt bryr dig.
Blir du förvånad över att jag blir arg? Klart jag blir arg, det du har gjort är inte nåt man förlåter så jävla lätt. Speciellt inte när situationen är som det är nu.
Du har utsatt mig för något och kan inte ens bry dig om de. Inte förns det går överstyr för din del, när ditt liv kan förstöras.
Och när du frågar mig vad jag vill att du ska göra... Jag vill att du ska vrida tillbaka tiden och börja bry dig.
Tur att jag har en vän som lyssnar och säger hur rätt jag har, han har stöttat mig mer än vad du någonsin har gjort.
Förlåt att jag säger det, men det är sant.

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd!


Mys



Min lilla prins som förgyller min vardag.
Nu har vi badat en liten stund i barnpoolen och lekt med klädnypor, han har sån bra fantasi.

Nu ska jag äta lite choklad och värma mig :)


© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd!


Fredag

Som mamma säger (eller egentligen är det J som började med de) så är det glädjens dag idag. Fredag!
Jag vet inte riktigt om idag kommer vara en glädjedag för mig, men nästa fredag kommer det vara glädje!

Jag har vart ute och jobbat ett tag, ska jobba lite till men sen tror jag att jag stupar för dagen. Lägger mig i grannens barnpool och sover. Skulle inte sitta fel just nu. Värmen är olidlig och ännu värre när du gör kroppsarbete.
Jag spenderade min kväll igår med att prata i telefon och kolla på SATC.

Nu känner jag mest ilska över vad som hände igår. Jag är inte lika ledsen utan mest arg och besviken på allt som brister. Jag skulle gärna vilja berätta det här för er. Men för att visa respekt mot alla det här rör, inte minst mig själv, så kommer det här förbli privat. Ett bra tag i alla fall.

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd!


Oh happy!

Jag är superglad nu, fick ett sms från en barndomskompis som frågade om hon och en tjej till som syrran lekte med när hon va liten och dom frågade om dom kunde komma över och hälsa på nästa helg.
Jag blev såklart superglad och springer ner till mamma som hon också blev väldigt glad. Så nästa fredag kommer två små sötingar från Rissne och sover över här.
Jag ser fram emot det!

Hej då

Med tanke på vad som just nu händer mig så kommer jag bara använda bloggen för att skriva av mig, kommer ha på kommentatorsfältet men jag tänker inte berätta vad som har hänt.
Msn har jag också lagt ner nu lite och det är inte säkert att jag svarar i telefonen.
Jag vet inte om jag orkar gå och säga att allt är bra, för just nu är allting allt annat än bra.
Just nu är mitt huvud på en helt annan planet och jag vet inte vad jag känner just nu.
Det är ingen idé att fråga nån i min familj om vad som har hänt för dom tänker inte berätta, allt jag vill just nu är få tid att tänka.
Som sagt så kommer jag skriva i bloggen och jag kommer bli glad för alla uppmuntringar, men jag kommer inte svara på någon fråga om hur jag mår eller vad som har hänt. Inte ens mina vänner får veta det här just nu.
Dom som vet är dom det rör.

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd!


Jag vill inte!

Det är vid sådana här tillfällen jag bara vill lägga mig ner på marken och skrika "jag vill inte!", jag vill just nu i denna sekund vara 5 år gammal och slippa det här.
Men man måste ta ansvar för det man har gjort, tur att jag gör det...

Just nu vill jag bara ringa upp dig och berätta allt, men du kommer aldrig att förstå. Speciellt inte eftersom det har gått några veckor nu....


Jaja, frukost nästa. Sen den hemska läkaren, hoppas jag får en snäll. Maria heter hon tydligt, låter väldigt snällt iaf.

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd!


God morgon

Jag gick aldrig till min vän igår, va på tok för trött.

Nu sitter jag i telefonkö för att boka läkartid... Mamma, du följer väl med?
Annars tvingar jag min systeryster att göra mig sällskap, men mamma är först.
Har vart nummer ett i kön nu i 5 minuter, sådär!

Kolla, fick tid om 1 timme redan. Vad bra!

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd!


Natti natti

God natt bloggen, nu ska jag traska över till en vän och snacka :D

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd!

Lilla Jimmy :)

Nu har Jimmy vart här och klippt sig lite, gulliga han och pappa va när pappa kom hem från en promenad med hundarna.
Jimmy: Hej pappsen!
Pappa: Hej raggarn!
Pappa som inte brukar säga sånt förvånade mig verkligen :)



Jimmy i klippstolen



   
(Klicka på dom små bilderna för att förstora)

Jimmys tatueringar. Den stora bilden är min personliga favorit.

© alla bilder och texter tillhör mig och får ej användas utan mitt tillstånd!

Utmaning!

Jag har blivit utmanad av mamma

Ni utmanade kan kopiera detta:

Varje utmanad börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utvalda ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna. (dessa)

Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit valda och att de ska läsa ens egen blogg för mer information...

Sex egendomliga saker om mig:

¤ Jag älskar matte, men bara när det är lite svårare.
¤ Jag älskar soyamjölk med chokladsmak
¤ Jag älskar fortfarande att leka i klätterställningar och liknande (Varför tror ni jag hängde med till Lekis?)
¤ Jag är laktosallergisk
¤ Två vänner som står mig nära har/håller på med droger.
¤ Jag har kunnat HLR sen jag va typ 6 år gammal.

Kanske inte de mest intresanta sakerna, men det finns många som läser mig blogg som jag inte vill ska veta så pass mycket om mig.

Jag utmanar:

¤ Evelina
¤ Amanda
¤ Tu madre

Lekiz!

Efter ett par timmars arbete kom mina grannar och frågade om jag skulle med till Lekiz som är en lekpark inomhus.
Klart man tackar ja till det, lek och skratt blev det i 2 timmar innan vi åkte hem och jag fortsatte att jobba.
Nu har jag 2 påsar med Bilar och en tv-kväll framför mig. Kan det bli bättre? Ja, om man har ett trevligt sällskap. Fast vem klagar på lite ensamtid?


God morgon

Nu har jag vart vaken i 3 timmar, ända sen kl 8!
Dagen började med att sitta barnvakt åt grannarna, i typ en halvtimme. Vilken tur att det inte va flera timmar, med min hosta klarar jag inte av de. Har hostat hela natten och de senaste 3 timmarna... Imorrn tror jag sjukhuset väntar eftersom mina halsmandlar har samma storlek som två pelikaner (Som mamma sa) Kan knappt svälja :/
Måste jobba idag, även om jag skulle behöva vila lite. Men jag kör på så får vi se när jag stupar.

God natt

Nu ska jag krypa ner i min säng med en av våra katter. Här ätit popcorn och myst lite ikväll. Imorrn på morgonen ska jag sitta barnvakt åt mina grannar sen ska jag jobba!
Hörs imorrn!

Vackert!

Oj, så fint mitt rum är nu. Storstädat och klart! Duktig jag är, tog mig ett tag :P Fast det är bara för att jag hatar att städa så mycket.
Bara 7 veckor kvar till gymnasiet ;D

Viktigt möte...

Tror ni inte jag försover mig? Självklart, jag som nästan aldrig gör de. Som tur va vaknade jag 1 timme innan jag skulle åka så jag han göra mig i ordning. Frukost tog jag på vägen. Själva mötet gick bra, jag är sjukt nöjd med min insats och nu väntar några veckors väntan innan jag får veta.
Vill inte säga vad mötet va för, men det va iaf på en svensk TV-kanal.

Nu ska jag vänta på att solen kommer så jag kan dra ut och jobba.

Allmänt
RSS 2.0