Tappat lusten

Lite (Rätt mycket) av min blogglust är borta som ni kanske märkt.
Skriver väl av mig så får vi se vad som blir av de här.

Nu ska jag packa klart och flytta till lägenheten över helgen!

Söndag

Gårdagen va kaos, iaf mot slutet. De va jag och ägarens mamma kvar och systemet pajade och ingen av oss kunde nåt. Men vi får se i veckan vad dom tyckte om min insats.
Idag blir de en lugn dag med plugg och mys med mamma :)

Fullt upp

Oj, de va några dagar sen sist. Onsdagen va de dags att förbereda för en tävling som är i höst. Fixa ett bidrag och prata om momenten som ska övas på.
Sen åkte jag och tänade i 2 (!!!) timmar, vad duktig man känner sig efter!

Torsdag va det matmässa i Älvsjö, äta massa goda saker och stöta på folk från F12 är alltid trevligt. Efter åkte jag och tog hand om en sak.. När de va klart ringde jag en av mina underbara vänner som sa "Kom hit!" vilket jag gjorde och efter lite facerape och film åkte jag hem mycket gladare.

Gårdagen va stressig. Först skola, sen in till stan på möte, hem, kasta sig in i duschen, kasta på sig kläder och ner med massa saker i en stor väska sen åka tillbaka in till stan för middag och fix med tjejerna innan vi begav oss till klubben för att svänga dom lurviga. Sen blev jag meddragen till Grodan där jag träffade en av dom underbaraste vänner jag har som fick mig att inte tänka på faktumet att en människa jag starkt ogillar va på plats.
Kom hem efter att mamma hade åkt till jobbet och solen hade gått upp.

Idag väntar provjobb (Börjar 18) på ett stekhus 2 minuter från mitt hus (GILLA!) så nu blir de lite mer sömn innan jag hoppar in i duschen och sedan lagar mat.

Tisdag

Skola som vanligt. Samhällskunskap och sen barteknik. Skippade idrotten och åkte hem istället.
Blev att gå förbi en restaurang och söka jobb. Så på lördag provjobbar jag. Eller de blir mer att jag ska lära mig allt eftersom hon började prata om att jag skulle skriva upp helger som jag kan jobba fram till sommarlovet och efter de blir det heltid :)

Nu väntar plugg och sen lite slöande framför tvn :)

Måndag

Har varit en effektiv dag idag. Först skola fram till 12, sen förbi tatueringsstudion och kolla så tatueringen läker bra. Hem och fixa lunch innan en pluggeftermiddag. Middag och sen iväg till gymet.
Nu sitter jag här, mätt och nöjd. Life's good!

Söndag

Drog ut med Dolly igår, riktigt mysigt. Vi började på Gaudi med några kompisar. Sen blev de till klubben för att kolla läget. Bra drag vilket va riktigt kul att se! Jag kan inte slita mig från stället. Älskar folket som jobbar där och stämningen. Va en lugn kväll, inga större bråk eller så.
Idag blir de besök av syster med sambo för att fira mamma och pappa som fyllde år förra veckan. Tårta och skitsnack. I love!

Härlig kväll

Ååh, betydligt bättre kväll igår än förra veckan. Bra drag, taggade gäster och grymma DJs.
En grym kväll med andra ord! Jag sprang runt mellan mina gäster och va social och dansade loss i DJ-båset. Allt med ett leende på läpparna. Satan vad jag trivs!
Dock blev hemresan inte lika kul, men det löste sig.

Nu blir de sova lite till och ta de lugnt, ikväll blir det nog stan igen :)

Mos i skallen

Just nu är de mycket som rör sig i huvudet. Alla intryck från kursen. Tårarna rann när de va om Erik, en ängel som försvann för tidigt. Nej, inget mer sånt nu. Måste varva ner och smälta allt.
Imorrn är det trots allt FREDAG! Och jag älskar fredagar ;) Lunde Bros. och Chris M på The Bridge. Kan inte bli bättre!

Dags för sängen, lots of love!

Torsdag

En sån där vanlig torsdag. Servering i skolan och med tequila och lite eld kan man komma långt. Gästerna va iaf nöjda, tror tequilan tog hand om de!
Träffade Jessika på bussen så de blidde en prommis med henne och så fixa middag. Ska snart åka iväg och göra riskettan. Ett steg närmare körkortet.
Nu ska jag piggna till och sen bege mig mot körskolan!

@ The Bridge i helgen



Lunde Bros. gästar oss på fredag och endast fredag. Så passa på och kom och lyssna/titta/dansa.
Skriv till mig för listan som vanligt så ses vi där ;)

Hemma med feber

Vaknade i morse och hade feber. Typisk feberhuvudvärk och ögonen som bara bränner. Blev till att vara hemma och sova bort hela morgonen.
Tur att man har pappa som kommer och väcker en med mat och ipren.
Har suttit och fixat med lite smått och gott inför fredagen. Ska bli så kul! :D Bara jag blir frisk! Ska ta och vila lite till och knarka ipren nu så blir de nog bra. ;)

Tisdag

It's not my destiny to be a topblogger.

Jag är värdelös på att blogga, men jag lever livet istället!
Nu vill jag bara dö lite i min säng så vi hörs ett annat år!

Måndag

Tillbaka till skolan idag då, dock en härlig kort dag och sluta kl 12. Blev till att köpa hem lite sushi och äta lunch ute i solen. Mys!
Och på de en lång promenad med hundarna innan jag slocknade i sängen. Hade svårt att somna igår, men nu hoppas jag att jag vänder tillbaka dygnet.

Inget mer spännande som har hänt idag, fast i veckan så har jag lite fikor och träffar inplanerade! Så härligt nu när våren kommit och man kan sitta på en uteservering i stan och ta en kaffe. I love!

Lolls


Nu är den här tösen äntligen på väg hem (Jag vet att du hellre är kvar där, men jag saknar dig)
Imorrn får jag se henne igen för första gången på 6 veckor.

Jag har, tro de eller ej, saknat dig!

Time for a change!

Nej, nu är de dags att göra om här på bloggen. Så mycket som har hänt. Ska även komma med mer bilder och fler uppdateringar.
Men då vill jag också att ni blir bättre på att kommentera! ;)

Nu blir de att jaga lite bilder till headern och sitta och svära över de i några timmar.


Sorry dudes!

Glömde totalt bort er igår. På dagen sprang jag fram och tillbaka mellan spisen, spegeln och datorn. Laga mat, sminka mig och skriva lista. Allt på samma gång.
När jag äntligen va klar begav jag mig mot fina Josefin som bjöd på ost, kex, vin och skratt. Blev ett par timmar hemma hos henne innan vi drog oss in mot dom lite mer centrala delarna av stan. Där åkte tjejerna vidare medans jag traskade upp till The Bridge.
Det blev en lugn kväll. Lite bråk mot stängning, fast de löste sig innan de blev nåt stort.

Förväntar mig dock mer drag nästa vecka ;) Men jag tackar tjejerna för en kul början på kvällen och grabbarna för en fortsatt kul kväll! :D

Tagga!!



Kom igen nu, skriv för listan!! :)

Torsdag

Inte vilken torsdag som helst, min pappas födelsedag! Eftersom herrn jobbar hela dagen så får han och jag fira med en lite middag ikväll. Kanske ska säga att vi ska äta ute? (Sushi!!)
Tvättade tatueringen själv idag också! Har fått en skorpa på så nu är jag på steg 2 vilket är lättare att fixa själv.
Gör inte lika ont att röra den, kanske för att mamma tar i lit mer än mig?

Imorrn är det fredag också! Wiihooo, det betyder The Bridge för min del med många vänner som ska komma förbi och säga hej. Så fina dom är som kommer och stöttar mig på min första kväll :) Innan ska jag till min lilla Josefin och fira hennes födelsedag. Hon blev hela 20 år i tisdags!! :D Mysa med tjejerna innan jag åker till Bron och firar en bekant som fyllde år igår. Många födelsedagar nu!!

Nej, nu blir de majskolvar och tv med mamma :D

B-day pics

Tänkte komma med lite bilder från min B-day förra veckan


Godaste sushin jag ätit!


Syster åt kött med klyftpotatis, salsa och guacamole


Medans mamma och pappa valde lammet


Vi skålade såklart med lite skumpa. ;)

God morgon

Ååh, så skönt att bli av med plasten imorse! Mamma hjälpte till att tvätta. Det va lite ömt kan jag säga. Speciellt på kotorna. Men de släpper ju snart! Det är fortfarande värt smärtan och att de kommer vara bökigt under läkningen med tvätt och så.

Skulle ju in till stan men den planen blev istället en lugn hemmadag och lufta hjärtat. Umgås lite med min mamma och fixa till helgen på The Bridge!
Nu blir de att försöka hålla värmen utan att ha en tröja som skaver!

Natti natti

Nu är en lycklig och nygaddad Rebecca redo för sängen. Vill vakna så jag kan bli av med plasten i nacken och få tillbaka rörligheten.
Imorgon väntar en träff med mina flickor i stan och lite ärenden där :)

Till nyheten då..

Ja, en dag försenad. Men här har ni min lilla nyhet: Jag ska börja jobba på The Bridge på fredagar! Så vill ni komma dit skriv för och efternamn på dig och dina gäster till min inbox på facebook (Rebecca Palmquist)!


Nygaddad!

Somnade ifrån nyheten igår, men nu får ni en annan så länge!
Det här är vad jag har gjort idag:





I love it!

Dagen

Ligger i sängen och kollar tv med wifey, hon ska sova här inatt :) Blev en slapp dag, lite städ och så lagade hon och jag middag till pappa. Som vanligt med andra ord ;)
Ska snart avslöja nyheten!

Ikväll, mina vänner!

Ikväll släpper jag bomben! ;)
Min lilla hemlighet som blev klar i lördags. Känns jävligt bra och jag är otroligt taggad. Jag är sååå nöööjd!!
Väntar bara på att en sak ska släppas på hemsidan sen så får ni veta ;)

The Bridge




Påskhelg

Oj oj, har varit riktigt rolig helg. I fredags blev det utgång och jag hamnade i min säng halv 6 på morgonen!
Lördags så kom syster och åt påskmiddag och jag sov bort nästan hela dagen. Efter en sen middag blev de dags för stan igen. Gaudi en stund och så vidare till The Bridge. Hittade mina grannar på Bridge så jag fick sällskap hem. :)
Idag har jag varit lite effektiv och kört en långpromenad/joggingtur med dogsen och så börja fixa inför veckan. Inför fredag! Har spännande nyheter som jag tänkte avslöja imorrn ;)

Nu blir de middag med mamma och en lugn hemmakväll

Tillbaka till verkligheten..

.. Jaha, nu har jag varit på praktiken och lämnat in kläder och sagt lite hej då. Ska in igen nästa vecka för att stolt visa upp nåt jag ska göra på tisdag och få min utvärdering. Blev ett hastigt slut eftersom min allergi är helt åt fanders.
Utgången som va planerad för ikväll blir då inte av. Får vila upp mig och köra en dag då jag mår bättre.
Så kvällen spenderas med en festis, svarta naglar (Hallelulja!) och min lilla mamma som ska pyssla om mig.

Men nu mitt herrskap kan jag lova er att jag kommer uppdatera lite oftare!

Allmänt
RSS 2.0