God natt

Ååh, jag ligger som en padda och glor. Trött och näringsbrist (Får inte i mig mat) så nu blir de sängen för min del. Måste ladda för en spännande vecka, lite möten som har bokats in. Spännande!

Ursäkta min frånvaro

Jag har varit på trevligheter.
Först middag och prat på ett café, sen på en hemmafest och sen sova borta. Jag hade otroligt kul och träffade massa sköna människor igår :)
Nu sitter jag i min säng och väntar på att jag ska få i mig nåt, har inte ätit på hela dagen och är bara sugen på popcorn. Tur att mamma är hemma och han laga nåt vettigare till mig.

God morgon

Sjukt rolig kväll igår, först åkte vi till Fias stall för att laga boxdörren. (Flickorna jobbade medans jag höll i en liten voffsing)
Sen hoppade vi in i bilen med en galen Madde bakom ratten, inte att leka med när man kör genom stan. Jag och Kido satt i baksätet och vinkade till alla som åkte förbi.
Madde skulle vidare, men jag och Fia hoppade av vid centralen och gick runt i diverse affärer innan vi parkerade oss i kungshallen för sushi.
Efter de åkte vi hem till en vän och snackade skit medans vi väntade på Fias far som körde hem oss. Väl hemma hos Fia blev de prat med hennes lillebrors vänner och sen prova kläder till dagen (Om personen vaknar nångång idag)

Bilder från gårdagen och skolan kommer när jag har vaknat till lite. Ska hoppa in i duschen, fixa kaffe och sen fixa mig :)

Stan

Blir en tripp till stan snart.. Så fort Fia och Madde är klara i stallet... Vilket kan ta ett tag så snabba som dom är ;)
Jag sitter iaf här nästan klar, ska bara hoppa i andra kläder så är jag redo!

Ledig!!!

Åååh, vad de är skönt att vara ledig. Jag ligger i sängen och bara njuter av att kunna ligga här hela dagen om jag så vill de.
Gårdagen gick enormt bra. En av dom bästa sittningar vi har haft känns de som (Förutom städningen där folk va trötta och sura, men de förstår man efter en lång dag)
Jag körde ett långbord på 11 pers. Gick riktigt bra, ungarna vid de bordet va såå söta. Speciellt en som sprang runt på kursgården och ville bli jagad. Hans pappa sa tillochmed okej till att jag fick ta med honom hem. ;)
Fick sjuss hem av Elinn i hennes nya bil och pappa mötte mig i dörren med mackor som han hade fixat. Han är så snäll :)

Idag väntar en lugn dag, tänkte städa, stryka och tvätta så de är klart till helgen. Sen kanske övertala pappa att vi ska ta tag i att lämna in min mobil på lagning :)

Time for school

Nu är de dags för mig att bege mig ner till centrum för att först handla nödvändigheter sen åka till skolan.
Ha en bra kväll!

God morgon

Blev inget bak igår, blev istället en sen middag och ett lång samtal med en gammal vän på msn. Så kul när man kan sitta och prata om hur allting ser annorlunda ut nu.
Sen kom mamma hem och vi pratade i 1,5 timme innan jag la mig i sängen.
Klantiga jag hade också glömt att stänga av väckningen på mobilen så kl 7 satte min mobil igång.

Nu har jag iaf fått i mig mat och hunnit ringa syv för att fråga lite om individuella valen till nästa år. Så nu har jag nog bestämt mig. :)
Nu blir de nog lite med sömn och sen en dusch innan jag åker och handlar lite smått innan skolan.

Vår låt



Oavsett vad som händer kommer den här alltid vara våran :)

Happy

Jag är verkligen glad för din skull. Att du äntligen tar tag i de här gör mig så otroligt glad. Jag vet att du klarar de!

Middag

Så, nu har jag och hundarna fått i oss middag. Eller, den ena hunden fick i sig mat. Den andra vägrar äta när mamma eller pappa är borta.
Jag fick i mig en liten räksallad. Tänkte baka en sockerkaka (Underbart gott) så mina föräldrar får en trevlig överraskning ikväll/inatt/imorgon.

Jag kom även på att räkor är lite läskiga, dock tycker jag alla skaldjur är de. Alla saker som man köper med ögon är lite creepy, nu låter jag konstig... Eller, jag är ju de ;)


Det här va dock en sööt räka :D

Plugg

Sorry dudes, måste plugga nu så ni får ha tålamod och vänta en stund till innan ni får min uppmärksamhet.

Kisses

Tisdag

Skola idag, först prov och sen barteknik... Som mer blev att prata om diverse saker. Lång lunch och så sitta och jobba på egen hand innan idrotten.
Kom hem och la mig och sov i ett par timmar. Doktorn sa igår att sova mycket och massa c-vitamin, körde på de innan också men nu så äter jag bara c-vitamin. Kiwi, apelsiner och brustabletter för att få i mig ännu mer.

Nu blir de upp och hämta syster och sen till centrum för att hämta hennes telefon.


Run to you


(Klicka på bilden för låten)

I'm such a sinner, you're such a star 
I'm no beginner, so set the heaven on fire 
When there's no turning back from who we are 
No matter what we're through 
I'm gonna run to you

Sicko..

Blev inge skola idag, sjukhusbesök på läkarens order. Så nu fick jag lite mediciner och ska pumpa i mig c-vitamin och sova massor. Måste bli frisk till praktiken.
FAN! På tal om de, måste ringa ett samtal!

Remember my name!

Syster kom förbi för lunch och färgning av ögonfransar. Så nu ser man lite piggare ut utan smink.
Sen stack hon och pappa iväg och pappa kom hem med en present till mig :) Fame på DVD, älskar den filmen! Såklart är de orginalet från 80-talet.
Så eftermiddagen spenderades framför den!

Nu blir de sängen igen, hoppas på att jag mår bättre imorrn :)

God morgon

Somnade tidigt igår, SATC funkade inte på varken dvdn eller datorn så jag slog på Jeff Dunham och somnade till de (Samt ett och annat fyllesms).
Vaknade av ett kattbråk i mitt rum.. Jävla katt!!

Dagen går nog som resten av helgen i lugnets tecken. Vad jag vet så går de inga bussar eller tåg så de blir väl att hålla sig hemma..

Nu blir de iaf lite tv innan jag går upp..

SATC

Medlet va bra, direktverkande och de gillar vi skarpt!

Nu blir de SATC mara. Första säsongen slår jag på nu så får vi se hur långt jag hinner innan jag somnar.
Sov gott!


Anti finnar



Kom hem med (förutom massa presenter) den här. Den ska vara effektiv mot finnar och man duttar på den där man har finnar eller där finnen börjar komma upp och så ska den ta bort finnarna.
Vi får se om den fungerar, men tjejen som jag köpte den av sa att hennes jobbarkompisar älskar den.

Lördag

Igår blev en lugn dag, på kvällen kollade jag Let's dance med mina föräldrar och sen la mig tidigt.
Va dock nära på att hoppa in i en tajt klänning och åka till stan för att träffa kompisar, men den chansen kommer flera gånger!
Nu sitter jag med en katt i famnen och kollar tv. Ska snart iväg och handla lite. Plutten här bredvid fyller år så vi ska fira honom idag :)

Fredag

Våran skoldag som egentligen slutar 10 blev förlängd och vi fick sluta efter 2.
Vi hade HLR med min mor, vilket va riktigt spännande faktiskt. Fast jag har ju gjort det här sen jag va 6 år då mamma har hållt på med det här i många år.
Ikväll blir de en lugn kväll, jag ska bara ta de lugnt och vila upp mig :) Brukar ju låta så, sen slutar de med en vild helg. Nej, nu ska jag verkligen ta de lugnt och umgås med vänner och familj! :)

A trip down memoryline

Sitter och lyssnar på HIM nu, det får mig att tänka tillbaka till när jag va "alternativ".
Håret va kortklippt med en lång lugg. I öronen spelades HIM, BFMV etc.. Jag målade ögonen svart och håret va i samma färg (Ibland med inslag av rosa, rött eller lila)
Alla kläder skulle vara svarta och man va så svår. Idag är jag lite mer åt motsatta hållet, jag ler och skrattar. Njuter av varje dag. Kläderna försöker jag ha lite mer färg på. En fet rosa ring är min favorit accessoar och mina barbieskor är mitt favoritplagg.
En sak har dock inte förändrats: Vänner och familj är det viktigaste i mitt liv. Det är dom som får mitt liv att vara så underbart!


Då (Jag till vänster och Malin till höger)


Och nu.

Lite skillnad va?

Torsdag

Skola som vanligt idag. Servering, man är ju inte lite trött i kroppen nu.
Fast jag ska ta tag i mitt rum och städa när jag ändå är pigg, så jag tänker ignorera er en stund.

Kisses!

Peyton Sawyer


What difference does it make if you sleep with a popular guy, or you go to the right party, or you know the moves to some moronic cheer to do with some lame ass game I could care less about?

Tatto

Om 7 veckor får jag ta bort plåstret från min nya tatuering. Alltså: Om 6 veckor och 6 dagar gaddar jag mig för första (Men troligtvis inte den sista) gången!!! Kan inte tiden gå fortare?

Onsdag

Igår slog de till, febern blev för hög och trots ipren så hjälpte de inte. Så idag ligger jag halvt döende i sängen med en katt på magen och snart nån god lunch i magen.
Det blir Sjunde himmlen om 20 minuter och sen en promenad med hundarna så kanske jag piggnar till.

<3



Jag kan inte sluta lyssna på den här, så underbar!!

Tisdag

Skola som vanligt. Gick tidigare från idrotten för att dö lite i sängen. Näsan är lite snällare idag som tur är :)

Strömavbrott på morgonen är ingen hit. Jag såg ingenting och visste inte hur jag såg ut när jag gick till skolan. Tur att man går med grannen som försäkrade att jag inte såg ut som ett monster.

Nu väntar en belöning till min 4 kgs viktnedgång (Nej, ingen bantning utan bara äta nyttigt) i form av en stor, fet, härlig semla!


Måndag

Jag gillar att sluta kl 12, då kan man åka hem och sova igen efter skolan. Blev en 2 timmarsvila för min del. Helt körd i både näsa och hals, men de är bara att köra på ändå. Orkar inte missa massa skola :)

Åhå, imorrn blir de temlor till frukost! Ica öppnar 7 och säljer semlor hela dagen. I like!!


Dags för sängen!

Eller ja, den har jag spenderat största delen av dagen i sängen. Men nu ska jag försöka få lite sömn. 

Datorn vill inte sammarbeta, annars tänkte jag bjuda på en bild från tävlingen i onsdags. Ni får helt enkelt se de imorrn!

Sov gott


Vilken natt!

Jävlar, massa som hände inatt. Som tur va så ordnade allt sig under nattens gång och det slutade ändå lyckat.
Men jag måste verkligen skriva av mig i min privata blogg nu känner jag.
Tur att jag har fantastiska vänner säger jag bara, som finns där och kramar en när man behöver de. Älskar er flickor!

Vaknade nyss och har fått i mig frukost, dagen blir lugn och nån valentin har jag inte. Men det är lugnt, för jag hoppas att han kommer höra av sig senare ;)

Bilder


Jossan


Elise


Flickorna


Så fina :)


Jag <3 Kaninöronen

Craaaazy!!

Natten va helt galen, I love! Har inte haft så kul på länge. Först började vi som sagt hos Josse med middag och lite vin. Jag va fixad och hittade kaninöron som jag hoppade runt med medans tjejerna sminkade och fixade sig.
Sen va jag med om en galet rolig bilresa. ;)
Efter mycket skratt kom vi in till centrala stan. Där träffade vi massa människor jag inte sett på månader. Jag dansade, skrattade och njöt av kvällen. Halv 3 va de dags för hemgång kände jag.

Lite bilder bjuder jag på efter frukost

Hos Josse

Nu sitter jag hemma hos Josse och har precis ätit. Tjejerna är på g och fixar sig sen drar vi oss in mot dom centralare delarna av stan för att dansa hela natten.

Måste bara tillägga att jag har otroligt fina vänner


Jag springer hoppar runt i lägenheten med kaninöron.

Bye

Nu åker jag och möter mina flickor, kameran åker med som vanligt.
Ha en bra kväll!

Taggad

Åh, sov 1,5 timme och nu är jag redo. Har duschat och ska börja sminka mig. Åker härifrån vid halv 5 och möter upp tjejerna i min gamla hemstad:)



Nu blir de på med Spottan och sjunga med till Panic! at the disco!

Fredag

Onödigaste skoldagen ever idag. Hade ett prov som jag inte kunde nåt på sen slutade vi.
Så de blev hem och lunch med mammsen som är finast!

Ikväll nalkas utgång med mina töser som jag inte träffat på 1,5 månad. Så jag är taggad!! Frågan är bara vad man ska ha för kläder. Men nu blir de sömn eftersom jag vaknade kl 6 imorse.

Vila i frid


Torsdag

Igår orkade jag inte skriva när jag kom hem, va lite irriterad på domarens beslut om andrapristagaren (Jag är ingen dålig förlorare). Vi kom trea och de andra laget från min skola kom fyra (Fyra lag som tävlade). Det laget som kom tvåa hade sin lärare som domare, vilket jag tycker är fel. Dom gjorde hur mycket fel som helst (Sånt som man borde kunna om man går HR), och tydligen låg vi jättelika med dom ändå så vinner dom över oss. Skumt det där, men sånt är livet. Vi får visa vart skåpet ska stå nästa gång vi möter dom i en tävling.
Jag är sjukt nöjd med vår insats. Vi gjorde ett jävligt bra jobb och mer kan vi inte göra.

Annars va gårdagen sjukt rolig. Vi hade en kul ditresa, alla va pigga och glada. Så fick vi några nya vänner på tävlingen. Vinnarlaget va jättetrevliga och dom kom vi bra överens med.

Idag blev de la doctore för att kolla halsen, fick hostmedicin och ska återkomma om jag får mer feber. Va nog rätt bra att jag va hemma idag för min lilla mammas skull. <3 
Nu sitter jag ensam i soffan och funderar på att göra som hundarna och sova en stund.

Tävlingsdax!!

Nu åker jag och mamma och hämtar Linda. Sen åker vi till centrum och där möter upp alla och packar in oss i den lilla bussen som bär av mot Arlanda.
Jag har som sagt laddat med godis, läsk, vatten och frukt. Och magkatarrstabletter! Jag vet hur jag blir när jag är nervös!
Så önska mig lycka till söta läsare!


Såhär såg de ut när jag tränade i fredags

Nerver

Mina nerver har party just nu. Fjärilar i magen och svårt att sova.
Vaknade 7, fast jag kunde sova till 8.. Men jag fick ligga och dra mig ett bra tag. Nu sitter jag med en mango- och ananassmoothie till frukost.
Ska snart stryka och packa ner alla kläder. Har laddat med läsk och godis till resan också.


Bästa vän<3

Jag måste bara skriva ett inlägg om min bästa vän Jenny, henne kan man alltid räkna med.
Det finns inga ord som någonsin kan beskriva hur mycket du betyder för mig gumman, ibland känns de som att du lyfter upp mig. När jag mår som sämst är du där.
Igår insåg jag vilken fantastisk människa du är (Visste att du va underbar, men de här slog allt!). Tårarna bara rann och jag visste inte vad jag skulle göra. Efter 1,5 timme på telefon med dig så hade jag samlat mig och mådde mycket bättre. Allt tack vare dig.
Skulle kunna skriva en hel bok om hur mycket du betyder för mig, men de finns en låttext som kan beskriva de bättre

Did you ever know that you're my hero
And everything I would like to be
I can fly higher than an eagle
you are the wind beneath my wings


Du betyder allt för mig!!


Tisdag

Sammhällskunskap och barteknik idag. Sen efter lunch va de bara att fixa så alla saker va med till morgondagen.
Taggad!!! Ikväll blir de bara att fixa de sista med kläder och nåt gott att äta i bilen dit :) Får sovmorgon till halv 11, I love!!

Måndag

Skola idag, första lektionen blev de inte mycket gjort på. Den andra lektionen hade vi vikarie och helt oförberett började vi prata om nåt som gjorde mig otroligt obekväm. Så jag blev chockad att han drog upp de.
Sen drog alla hemåt, förutom vi som ska tävla på onsdag. Vi stannade kvar, åt lunch, bakade och tränade. En fika lyckades vi klämma in också ;)
Så jag kom hem för inte så länge sen.. Är otroligt trött, men jag ska hålla mig vaken och sen sova tidigt istället.
Fast en liten vila gör nog inget...

Måndag

Skola idag, första lektionen blev de inte mycket gjort på. Den andra lektionen hade vi vikarie och helt oförberett började vi prata om nåt som gjorde mig otroligt obekväm. Så jag blev chockad att han drog upp de.
Sen drog alla hemåt, förutom vi som ska tävla på onsdag. Vi stannade kvar, åt lunch, bakade och tränade. En fika lyckades vi klämma in också ;)
Så jag kom hem för inte så länge sen.. Är otroligt trött, men jag ska hålla mig vaken och sen sova tidigt istället.
Fast en liten vila gör nog inget...

Bio

Blev bio nu på kvällen med mamma och pappa. Avatar! Sååå sjukt bra, älskar den!

Nu sitter jag och gör manikyr, ska snart sova. Är riktigt trött efter helgen.

Känner att jag kommer med ett totalt meningslöst inlägg, men jag är lite låg för tillfället..
Lita aldrig på någon...

God morgon babes

Blev att jag stannade kvar på festen igår. Nåt av de bästa valen jag har gjort på länge!
Robin hade med sina klasskompisar på slutfesten och dom va så sköna! Vi skrattade, dansade och firade.
Idag blir de städning av teatern. Sen så ska jag på bio med mamma och pappa :) Mys!!

God morgon

Jag tänker ignorera min hemska natt och fokusera på att min pappa har grym timing. Idag blir de shopping och jag hoppas på att komma hem med en och annan godsak.
Sen är de sista föreställningen på teatern, festen skippar jag för en lugn hemmakväll. Med tanke på hur min mage och min skalle mår känns de som ett klokt beslut!

Fredag

Gårdagen va grym! Förutom att min vän inte hann ses och fika, men jag shoppade istället ;) Blev en tröja, ett halsband och underkläder.
Sen åkte jag mot frihamnen och mötte Lollo och Linda. Vi gick tillsammans till studion och va först på plats. Vi träffade Swartling och tog en bild med honom.
Inspelningen va rolig, programet va riktigt spännande. Bra koncept! Kändisar i lag med varsin vän som lagar mat på tid. Bestämt tema och några huvudingredienser.
Efter fick pratade jag lite med Mange Smith och han ställde upp på bild.


Linda, Swartling, jag och Lollo


Jag och Mange kör på snygga poser ;)

Idag har jag först haft lektion, sen övat till tävlingen som är på onsdag samt hjälpt ettorna.

Nu blir de att åka till teatern och sminka, jag kör allting helt själv!

Toodles

Nu sticker jag in till stan för fika/lunch och sen tv-inspelning. 
Programet vi ska se är ett nytt matlagningsprogram som ska sändas på 3an. Jag berättar mer imorrn. 
Kommer nog inte blogga när jag kommer hem eftersom jag ska upp tidigt imorrn för skola och sen öva på tävlingen. 

Ha en bra dag! 

God morgon!

Varför vaknar man alltid tidigt när man har sovmorgon? Idag vaknade jag 7.. Och jag som kan sova hur länge jag vill. Blev att kolla tv innan jag hoppade in i duschen och åt frukost.
Ska in till stan och fika med en vän och sen är de TV-inspelning med skolan som gäller. Självklart hänger min kamera med så jag ska ta mycket bilder.

Onsdag

Skoldagen va kul. Först fixa buffé, sen äta. Efter städningen va de en föreläsning med nån författare som va skitskön, fika och så workshop. Han va rolig och intressant.
Nu är jag helt slut, så de blir nog lite vila. Kan ju somna hur sent jag vill ikväll. Ska inte ha nån skola på hela dagen. Såååå skönt!! :D

God natt

Har nu suttit och sökt en massa sommarjobb. Jag hoppas verkligen jag får nåt av dom eftersom det är ställn jag verkligen vill jobba på. Kanske ska söka här i området också ifall jag inte hittar boende.
Kan ju ioförsig söka jobb tills PH börjar. Sen är de sängen!! Är helt slut efter idrotten.

Sov gott sötnosar!

Tisdag

Är helt slut, vi körde karate/judo/nån-annan-kampsprot på idrotten. Jag kunde inte missa de så jag och Viccan bottades och skrattade i en timme. Läraren kollade på oss när vi låg och vred oss på marken för att Victoria ramlade på mig när hon skulle fälla mig.
Lyckades även få bort en kille (Som är något större och starkare än mig) när jag låg på marken och han skulle försöka strypa mig.

Annars va skoldagen bra. Sammhällskunskap och barteknik.
Ikväll är de PH-final som gäller. Spännande och se vem som vinner, fast jag har ju hört att de är Jackie som kammar hem segern.

Måndag

Jag har haft en sån där toppendag som bara vänner och familj kan göra.
Först skola till 12, sen åkte jag och Lolls in till stan. Där åt vi lunch och böt hennes piercing, det va värt att hon mosade mina händer för jag fick träffa Tyron. Både jag och Lollo dregglar varje gång vi ser honom.
Sen satte vi oss på en uteservering och fikade lite innan vi mötte upp mor som slutade jobba. Vi tre åkte till Fridhemsplan och träffade moster och syster som va på öppet hus för en utbildning.
Vi gick alla och fikade tillsammans och så åkte vi hemåt.
Nu sitter jag och mamma döda i soffan. Min mage är enorm efter allt fika idag.


Lollo nervös


Tyron tar ut Lollos gamla piercing


Varm choklad på en uteservering


Lollo va glad


Jag mös med min choklad :)

Allmänt
RSS 2.0