Haha!

Jag kan inte annat än att skratta åt dig, du är snart 19 år gammal och kan inte bete dig som en människa. Det roligaste är att du inte kan stå för dina åsikter. Är du kanske rädd för att jag kan komma med något tillbaka?
Jag vill inte starta något krig, för jag respekterar dig. Det som pågår mellan mig och Honom är inget jag vill att du ska vara inblandad i, jag ber om ursäkt för att jag har vid något tillfället kanske tagit ut det på dig. Men det har aldrig varit oprovocerat.
Och nu är det du som fortsätter? Lilla gubben, är du säker på att du fyller 19? Det är rätt pinsamt hur du beter dig.
Och jag skriver det här i bloggen för jag står för det, varje ord står jag för! Vilket du inte kan göra, komma med kommentarer på min blogg. Känner du dig bättre då eller?
Jag vet att det är svårt att förstå att Han gjorde det där mot mig, och jag har faktiskt inte kontaktat honom. Jag har dock vart arg, men det har jag rätt till att vara. För vad han gjorde är inte okej och det är inte bara att släppa. Det där handlade om tillit, det där var ett svek och det där gjorde så att mitt självförtroende sjönk och min tillit till folk försvann.
Jag kommer aldrig kunna se på en kille utan att det där kommer upp.
Det är jag och min familj som är drabbade och fortfarande måste du hacka på mig?

Det är inte jag som har gjort Hans liv till en kamp, Hans vardag smärtsam. Det är inte Han som vissa dagar ligger kvar i sängen för att det är jobbigt att gå upp. Nej, det är sådär jag har det. Så varför håller du på som att allt är mitt fel?

I slutändan är det jag som kommer vara den starka, vänta bara. Det här har redan gjort mig stark och det kommer göra mig starkare. Det är jag som sen kommer kunna säga att jag tog det här och gjorde det till något bra, jag har sett till så att det här inte bröt ner mig.
Men du är så osympatisk så du kommer aldrig förstå hur pass svårt det här har varit. Du tror att det här bara är något som man kan lägga bakom sig. Precis som Han gjorde.
Dags att vakna, Han kunde gå vidare direkt eftersom Han slapp ha ont och slapp allt som jag har fått stå ut med senaste 2 månaderna!

Kommentarer




Reklam, spam och kränkande kommentarer godkänns inte!

Postat av: Jenny

Jag skrattar oxå åt honom, ska du veta ! :)

Kan man inte stå för vad man tycker så ska man inte säga ett piss, allt man säger ska man våga säga till personen direkt och sen inte skämmas för de, man ska kunna stå för de !

2008-08-10 @ 22:51:43
URL: http://itsallornothing.blogg.se/
Postat av: Elin

svar: jag skriver inte personligt, jag skriver i största allmänhet!

2008-08-10 @ 22:57:06
URL: http://thereign.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: hehe då får du den :D går din mamma med på det?

2008-08-10 @ 23:15:33
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: bra idé ;D

2008-08-10 @ 23:20:11
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: emma

jo jag tror nog att jag förstog det. Jobbigt. Ska köap laptop nu i veckan, och ja gahr bara allmänt svårt att styra med brickan över huvudtaget även fast jag tycker det är otrolgit kul så gör det ju inte saken lättare:P Så det kan ju ta sin tid att gå in på tex internet eller vad jag nu ska kunna tänkas göra:P

2008-08-10 @ 23:41:23
URL: http://emmariah.blogg.se/
Postat av: emma

ja precis (=

dator menar du? :)

funderar ju främst på en macbook, sen nu fårgade en som jag känner om jag ville köpa hans för 6000-7000 och det är den som kostar ca 12000 annars, macbook alltså, så vet inte om jag ska slå till, för pappa har precis bett mig att välja något annat eftersom han tydligen "antar" att dom inte är nå bra :P

2008-08-10 @ 23:51:49
URL: http://emmariah.blogg.se/
Postat av: Michelle

Svar: Bra gissat, dansare är vad jag är :) Lite vig blir man ju då

2008-08-11 @ 00:13:40
URL: http://michellee.blogg.se/
Postat av: Sandra

Varsågod :) vad har du för dig då? :)

2008-08-11 @ 00:28:31
URL: http://lillsazza.blogg.se/
Postat av: Dress Like a Princess

God morgon gumman :)

2008-08-11 @ 07:55:28
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: caroline

fin blogg.

2008-08-11 @ 11:07:21
URL: http://carolinejo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0